Leestijd: < 1

Geld & Geluk

We staan – met honden :-) – in de Mezza (bijlage van het AD). Over geld & geluk. Het is zo fijn dat we momenteel goed verdienen, in de wetenschap dat het voor ons geluksgevoel niets uitmaakt. Want uiteindelijk is gezondheid en doen waar je blij van wordt dat wat echt telt (en weet ik nog precies hoe ik als student prima rond kwam met heeel veeel minder ;-))

Hieronder lees je het interview.

Zal ik met je meedenken?

Wil je je werk goed kunnen uitvoeren, je lekker voelen in jouw bedrijf, dan is er overzicht nodig. Dat krijg je als jouw Ondernemersfundament op orde is. Dan kun jij je echte werk doen. Datgene doen waar jij goed in bent. Dan komt er vervolgens die rust en focus waar je zo naar verlangt.

Om dit voor elkaar te krijgen is vaak lastiger dan je denkt. Ik help je er graag bij! In de vorm van Mira’s Magazine: 1 tot 2 keer per maand de nieuwste podcast, een superpraktische tip én een blog of vlog waar je écht wat aan hebt.

Laat hieronder je naam en mailadres achter, dan krijg je vanzelf de eerstvolgende mail in je inbox. Afmelden kan heel eenvoudig, via de link onderaan de e-mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.