Je zoekt een

virtuele assistent

Matching ondernemer & virtuele assistent

Je zoekt een goede Virtuele Assistent > > Ik match jou graag en gratis aan een van de meiden uit mijn team <<

 

Zoek je een goede Virtuele Assistent? Iemand die jou en je bedrijf én jouw klanten begrijpt? Ik match je graag aan een VA die met jouw persoonlijkheid matcht. Hier zijn geen kosten aan verbonden (de VA betaalt mij een fee).

Jij en ik gaan samen in gesprek zodat ik jou leer kennen en daarna goed kan bemiddelen. Vervolgens match ik jou aan een van de VA’s uit mijn netwerk. Dit kost jou alleen je tijd, de match zelf kost je niets. Het levert je een goeie VA op en mocht het onverhoopt toch niet zo goed klikken, dan meld je dat en match ik je met iemand anders uit mijn netwerk.

De VA in kwestie betaalt mij gedurende een tijd een fee over deze match, kan op mijn kennis rekenen als er iets is en heeft ook elke maand een mastermind met mij en de andere VA’s uit mijn team.

Zo, nu weet je meteen hoe het zit :-).

Ondernemen kan zoveel makkelijker

“Ik ging met een VA werken, omdat ik niet toe kwam aan een aantal belangrijke taken voor de verdere groei van mijn bedrijf.

Vooraf twijfelde ik of ik voldoende taken zou blijven hebben om de VA aan te houden. De VA die Mira met mij matchte is een stabiele factor waar ik op terug kan vallen. Taken die bij mij continue worden doorgeschoven worden nu wel opgepakt en afgerond.

Zowel het gesprek met Mira als de matching met de VA heb ik als prettig ervaren. Als je ook op zoek bent naar een goede VA, zou ik zeggen: Meteen doen. (Dus Mira laten matchen). Het is belangrijk dat er een match is in de persoonlijkheid van de VA en van de ondernemer. Dan kun je met gerust hart taken delegeren.”

Marcel Borst

www.ikstopwel.nl

De zoektocht naar een goede assistent

Het valt niet mee om de juiste Virtuele Assistent te vinden. Een oproep op social media levert – voor je het weet – een bulk aan e-mails in je inbox op en hoe vis je daar nou de juiste uit?

Zodra je de juiste VA hebt gevonden, zal je merken dat alles makkelijker gaat, lichter wordt. Alleen kan de weg er naar toe nogal hobbelig voelen.

Daarom help ik jou graag bij het vinden van de VA die bij jou en je bedrijf past. Ik match echt op persoonlijkheid, niet perse op skills. Alle tools die nodig zijn, de juiste tone of voice bij het beantwoorden van je mails enzovoorts: dat kun je iemand allemaal (aan)leren. De klik niet. Die is er of die is er niet.

Omdat ik zelf jarenlang als VA heb gewerkt, een tijdlang VA’s in dienst heb gehad én veel mensenkennis heb, weet ik ondernemers meestal in 1x feiloos aan de jusite VA te matchen.

En mocht het soms toch niet de match zijn die we zoeken, dan is er altijd een andere VA uit mijn team die het wel is.

“Ik merkte dat ik te veel plannen had en de uitvoering daarvan te traag ging. Toen ik bedacht dat ik mijn tijd beter aan mijn klanten kan besteden dan in dingen te blijven hangen, die mij niet zo liggen, werd het tijd voor een VA.

De matching zelf ging buitengewoon soepel en snel. Mijn VA was ook duidelijk gewend aan het maken van de zakelijke afspraken, zodat ik daar ook weinig werk van had.

De samenwerking met mijn VA maakt dat ik me kan focussen op datgene waar ik goed in ben, namelijk mijn klanten helpen en mijn bedrijf verder ontwikkelen.

Tegen elke ondernemer die op zoek is naar een goede VA zou ik zeggen: Het is heerlijk om iemand te hebben die je werk uit handen neemt, zodat je kunt doen waar je goed in bent.”

Ingrid Kramer

www.innerstrenghts.nl

Zo krijg je de fijne samenwerking die je wilt

Hoe gaat het matchen precies in zijn werk?

Ik heb een team van Virtuele Assistenten om mij heen. Die allemaal door mijn strenge online procedure zijn gekomen. Meiden waar ik stuk voor stuk mijn handen voor in het vuur steek. We treffen elkaar elke maand online om de laatste nieuwtjes op ons vakgebied te delen en ook hebben ze altijd toegang tot mij en elkaar. Zodat de ondersteuning no matter what altijd doorgaat. En de nieuwste kennis altijd paraat is en gedeeld wordt.

Ze betalen mij elke maand een vaste fee over de match die ik heb gemaakt. Daar zit voor mij het verdienmodel in so to speak. De ondernemer in kwestie, jij dus, betaalt niets. Het kost je alleen tijd de match-lijst in te vullen en met mij in gesprek te gaan.

Zodra ik jouw antwoorden zie en je website heb bekeken, weet ik meestal al wie het beste bij jou past. Dat is een van mijn talenten, ik kan het niet goed in woorden uitleggen :-). Uiteraard toets ik tijdens het gesprek of mijn idee klopt en wijst het zich natuurlijk in de praktijk verder vanzelf uit. 

Als wij het gesprek hebben gehad, neem ik even contact op met de VA om jouw lijst te laten zien en haar te vragen of ze ook met jou wil werken. Vervolgens plant zij met jou een kennismaakgesprek in. En jullie bepalen samen ook het aantal uren werk en het tarief. Uiteraard denk ik graag met jullie mee waar het nodig is, maar jullie maken dus als ondernemers onder elkaar de afspraken.

Vervolgens krijg ik elke maand een kopie van de factuur aan jou en daarover dus de fee. 

Wil je dat ik je match?

Goed idee, we gaan aan de slag 🙂

Je start met het invullen van de lijst. Als je dat hebt gedaan, mail je me even via mira [a] mirasaia.nl of je stuurt me een whatsappje via 06 48 44 33 01.

We plannen dan een Zoom-sessie in, bespreken je wensen en ik match aan een van de meiden in mijn team.

En heb je daar nog vragen over, wil je eerst nog iets weten, bericht me dan even via de weg zoals hierboven beschreven.

Veelgestelde vragen

ONZICHTBAAR

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ik ben een startende ondernemer, is het dan ook iets voor mij?

Of je nou starter bent of al jarenlang ondernemer bent, een VA kan jou altijd werk en zorg uit handen nemen. In de tijd dat jouw VA bijvoorbeeld je inbox afhandelt, kan jij heerlijk aan je nieuwe aanbod werken. Je doet zelden of nooit meer die k-klusjes die nou eenmaal bij je bedrijf horen, die besteed je uit aan iemand die er wel blij van wordt.

Ik heb al met VA’s gewerkt, het werkte niet!

Dat is pijnlijk en jammer te horen. Ik heb het vaak zien misgaan in de samenwerking tussen ondernemers en VA’s. Ik hoop dat je toch het vertrouwen voelt en een vleugje zin om het nog een keer uit te testen. Omdat ik een netwerk van VA’s hebt, kun je snel een andere VA aan je bedrijf koppelen, mocht mijn match ondanks mijn inzet niet de juiste zijn. Het voordeel van een VA uit mijn team is dat ze onderling en met mij veel contact hebben, waardoor er altijd de nodige kennis en support is.

Ik ben heel chaotisch, kan dat dan wel goed gaan?

Je VA kan je helpen bij dingen meer structureren en in systemen hangen. Mocht je echt een grote chaos in je bedrijf/hoofd/leven ervaren, zal ik je aanraden eerst met mij te werken, zodat je daarna fris en fruitig met een VA van start kan. Bel me even, dan bespreken we dit.

“Omdat ik meer werk wilde uitbesteden en meer continuïteit wilde creëren ging ik met een VA werken.

De matching zelf ging prima en het heeft me een VA opgeleverd die me echt al het neuzelwerk uit handen neemt. Hierdoor is er continuïteit in mijn markering gekomen. Ik heb overzicht in mijn klanten gekregen en mijn relatiemanagement is veel beter op orde. Ik zou dus tegen elke ondernemer zeggen, die op zoek is naar een VA: Doen!

Wat ik nog wil benadrukken: Ik waardeer het enorm dat mijn VA kundig is op meerdere domeinen (social media, website, contact met klanten, ordening, teksten etc) daardoor heb ik echt een assistent i.p.v. alleen een uitvoerder. Heel fijn!”

Natasja Hoex

www.deteamcoach.nl

“Ik ging op zoek naar een VA omdat ik wilde me kunnen focussen op mijn core business en ik miste technische kennis. Ik had al zelf online gezocht, maar merkte dat ik er niet uit kwam. Veel aanbieders, maar hoe weet je of iemand geschikt is? Toen kwam ik bij Mira terecht.

Het was prettig om keuze te hebben uit 2 VA’s, en zeker te weten dat deze beiden geschikt waren voor mijn bedrijf. De matching zelf leverde me rust op. En natuurlijk ook dat ik nu makkelijker bepaalde technische dingen kan inzetten waar ik zelf de kennis niet voor heb.

Als je als ondernemer op zoek bent naar een goede VA, is het belangrijk dat je tevreden bent en goed bij elkaar past. Je gaat immers met elkaar samenwerken. Daar kan Mira bij helpen.”

Maaike van Steenis

www.succesvolondernemenalscreatief.nl

Zal ik met je meedenken?

Ontvang regelmatig een mailtje van mij waarin ik met je meedenk. Je kunt je er supermakkelijk voor afmelden, dus probeer het gewoon een keer uit ;-).

dit veld niet invullen s.v.p.

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.