Complimenten van klanten

Voorbeelden van wat ik voor je kan doen
Mira is een ideale sparringpartner op het gebied van online marketing: lekker praktisch en concreet.

Ik wilde hulp bij het snel en goed realiseren van mijn doelen: vooral van denken naar doen. Mira is mijn ideale sparringpartner. Snel, to-the-point en ook leuk!

Arjan ter Linden

Directeur en teamcoach: www.keyquest.nl

Als je op zoek bent naar een Virtuele Assistent, raad ik je aan met Mira te gaan praten, want zo vind je snel de VA met de capaciteiten die bij jou passen.

Door een zware hersenschudding kon ik minder tijd voor mijn pc doorbrengen. Daarom zocht ik naar een Virtuele Assistent. Ik wilde graag een goede VA, die echt met mij matchte en daarom deed ik het via Mira.

Het intakegesprek met haar was zeer positief, net als de kennismaking met de VA. Sinds ik met haar werk, kan ik veel meer doen in minder tijd. Het heeft me ook onrechtstreeks de illustrator bezorgd die ik al lang zocht. Want door mijn VA heb ik sociale media terug kunnen activeren.

Bo Vickery (of Vicky Boerjan)

Schrijfster en blogger: www.blogschrijver.be

Er is echt een gevoel van samen.

Ik ben met Mira gaan samenwerken op aanraden van een collega-ondernemer omdat ik de volgende stap wilde maken in mijn bedrijf. Ik wilde minder uurtje-factuurtje en meer naar een online bedrijf. Niet meer 70 uur per week met mijn poten in de modder staan. Ik werkte al lang alleen en was dat zat. In Mira heb ik een sparringpartner op niveau gevonden!

Het belangrijkste gevolg van mijn samenwerking met Mira is dat ik mezelf serieuzer neem als ondernemer. Ik blok bedrijfstijd in mijn agenda en zie dat ook echt als werk. Samen met Mira zet ik de ideeën in mijn hoofd om naar een strategie. Ik hoef niet meer te trekken en te duwen – het stroomt in mijn bedrijf.

Mira stuurt me in mijn tijd en zorgt dat taken die ik niet zelf hoef te doen bij mijn VA terecht komen, waardoor ik meer aan mijn core business kan doen. Dat is echt Mira’s talent.

In het begin van onze samenwerking twijfelde ik soms aan mezelf: was ik wel groot of bijzonder genoeg om samen te werken met iemand die zó goed was als Mira? Nu niet meer. Echt een mind-shift.

Het fijnste van mijn samenwerking met Mira vind ik dat we samen op weg gaan. Ze ondersteunt me, maar er is echt een gevoel van ‘samen’. Mira denkt op niveau mee en dat is super fijn voor mij als zelfstandig ondernemer. We hebben een fijne klik en ik weet dat we alles tegen elkaar kunnen zeggen. Mira neemt initiatief op een intuïtieve manier – ze weet wat ze kan doen en doet dat op een manier die goed bij onze samenwerking past.

Als je me zou vragen of ik feedback heb voor Mira, dan zou ik het dus ook zo snel niet weten. We sparren heel goed samen en bespreken het direct als er iets beter kan. Mira werkt alleen met mensen die super goed bij haar passen en dus is onze samenwerking heel open.

Soms werken we een hele dag samen op locatie of op Mira’s kantoor en dat is onwijs fijn. Dat geeft me echt een boost. Je kan meteen aan de actiepunten werken. Op zo’n dag is er totaal geen afleiding en kunnen we een mooie strategie uitzetten, er een tijdspad aan hangen én ermee beginnen.

Ik ben zó blij met Mira. Ik zou haar dan ook aan iedereen aanbevelen!

Emmy van der Knaap

Voor managers in de zorg: www.werkenmetemmy.nl

Mira is echt gewoon een goede matchmaker!

Ik ging op zoek naar een VA vanwege mijn chaotische karakter. Dat was by far de belangrijkste reden om dat te doen. Omdat eigenlijk alles wat een VA doet, ik niet kan. Of misschien kan ik het wel, maar het kost mij heel veel tijd en moeite.

Zoals ik er naar kijk: Mira staat aan de bron van een groep VA’s die allemaal een soort kwaliteitslabel hebben. Een Mira-keurmerk. En dat is prettig. Je zoekt toch een bepaalde kwaliteit VA. Dat je daar geen gedoe mee hebt. Als je die ook nog eens moet gaan managen… daar heb je geen tijd voor.

Het matchingsgesprek was prettig. Mira heeft ook echt goed geluisterd naar wat ik nodig heb. Ik heb wisselende ervaringen gehad met VA’s hiervoor. En bij de dame die Mira aan mij matchte had ik echt het idee van: oh, yes, ja! Dit is waar ik op gehoopt had. Iemand die het snel oppakt. Die eigenlijk al dingen gedaan heeft, voordat je er zelf over nagedacht hebt, weet je wel. En dat is natuurlijk superfijn.

Als je als ondernemer op zoek bent naar een Virtuele Assistent, raad ik ze aan dat via Mira te doen. Dat voorkomt dat je werkt met iemand waarmee het minder klikt.  Je kunt je dus die tijd, geld en moeite besparen door met Mira in zee te gaan. Waar je sneller gewoon een goede match hebt. Mira is echt gewoon een goede match-maker!

Erwin Klappe

www.chotoolbox.nl

De aanleiding om met Mira te gaan werken was dat ik mezelf verder wilde ontwikkelen in mijn ondernemerschap.

En vooral in de transformatie van vraaggericht werken naar meer aanbodgericht werken.

Ik wilde iemand die een complex werkveld zou begrijpen, die vertrouwelijk met mijn vragen om zou gaan en die zelf een persoonlijke levenswijsheid heeft ontwikkeld. Met Mira zat ik helemaal goed.

Ook omdat ze zowel duidelijk als actiegericht is, maar niks zomaar van me overnam. Daarbij was het extra fijn om een klankbord te hebben.

Tegen andere ondernemers die zich verder willen ontwikkelen zou ik zeggen: Ondernemen is hard werken, maar het is leuker en effectiever met Mira erbij.

Annebregt Dijkman

Sherazade Advies – www.sherazade.nl

Mira is een lekker helder, eerlijk en praktisch mens

Ik zocht een Virtuele Assistent maar al pratende tijdens het online kennismakingsgesprek ontdekten Mira en ik dat de basis van mijn bedrijf om met een VA te gaan werken nog onvoldoende stond. Dus daarom zijn we eerst samen aan de slag gegaan en hebben we mijn Ondernemersfundament helder neergezet.

Ik werk snel, concreet en doelgericht. Mira ook… dus dat knettert lekker onderling! Het heeft me binnen 2,5 maand een goed fundament opgeleverd om direct goed aan de slag te kunnen met mijn VA.

Wat ik tegen ondernemers wil zeggen die worstelen met actielijsten of die een VA zoeken: Zorg dat je de juiste ondersteuning vindt bij Mira die jou de juiste stappen kan laten maken.

Jorien Termond

Krachtgericht Beeldcoach voor onderwijsprofessionals en teams: www.samenmetjorien.nl

Door Mira heb ik nu veel meer ruimte in mijn hoofd

Mira is no-nonsense en to-the-point. Er ligt nu – aan het einde van het Bouw een stevig ondernemersfundament-programma – een praktische planning.

Doordat we elke week even contact hadden bleef ik gefocust op de afspraken die ik met mezelf had gemaakt en lukte het mij om in een paar maanden veel stappen te zetten. Ik kreeg ook duidelijkheid over waar de blinde vlekken in mijn bedrijf zaten op het gebied van mijn Ondernemersfundament. En nu dat helder is, heb ik ook veel ruimte in mijn hoofd.

Rolinda Veldkamp

Hoogbegaafdheidsspecialist – www.doumee.nl

Tegen elke andere ondernemer wil ik zeggen: Mira is elke euro meer dan waard.

Omdat ik mijn bedrijf graag verder wilde ontwikkelen en professionaliseren zocht ik een sparringpartner en zo kwam ik bij Mira terecht.

Het jaar samen sparren heb ik verlengd, omdat ik het super vind om met haar samen te werken.

Ze is mijn stok achter de deur in de zin van: dat ik voor mezelf en voor mijn bedrijf mag gaan staan. Zonder Mira zou mijn bedrijf minder professioneel in elkaar steken en zou ik langer aanmodderen of zelf blijven prutsen met mijn marketing bijvoorbeeld.

Tegen elke andere ondernemer wil ik zeggen: Mira is elke euro meer dan waard. Je verdient het altijd terug.

Ingrid Kramer

Eigenaarschap in je werk: www.innerstrenghts.nl

Mira triggert je op een andere manier naar dingen te kijken.

Het is zo goed om even uit je dagelijkse wereldje te stappen en aan de slag te gaan met Mira. Jezelf de tijd te gunnen om over je eigen bedrijf na te denken. Mira triggert je om op een andere manier naar dingen te kijken en stelt blanco vragen die je aan het denken zetten. Wat ik daarbij fijn vind is dat ze heel direct communiceert. Tijdens onze sessie hebben we o.a. handige systemen ingericht en besloten welke keuzes we willen gaan maken met onze social media uitingen.

Patricia Henderson

(Online) training en coaching voor Retail en Hospitality bedrijven: www.challengesupport.nl

Tegen ondernemers met eindeloze actielijsten en een vol ondernemershoofd zeg ik: Laat Mira met je mee kijken.

Je zit er – zeker bij een eigen bedrijf – zo anders in, dat je het praktische, maar ook het reële gemakkelijk uit het oog verliest.

Het is even slikken als iemand de gordijnen open trekt in je rommelkamertje… maar het levert ook wat op! Mira checkt dit soort dingen: Is dat wat je allemaal op je lijstje hebt staan, wat je zelf ook wilt? Of omdat je denkt dat het ‘zo hoort’? Doe je de dingen omdat anderen zeggen dat het een goed idee is en jij dus dat dan ook maar doet? En brengt het je daar waar je naartoe wilt?

Doordat ik besloot om het monster ‘in de ogen te kijken’ (in plaats van alleen maar te blijven voeden met to-do-lijstjes en heel veel moetens) en omdat Mira erbij zat ben ik keuzes en beslissingen gaan nemen die mij verder brengen. Omdat ik met Mira ‘naast mij’ niet in mijn vaste patronen of valkuilen stapte.

Renie Bahlmann

Psycholoog

Het samen met Mira bouwen aan mijn Ondernemersfundament bood orde in de creatieve chaos.

Toen ik voor mezelf wilde beginnen – naast mijn baan in loondienst –  had ik moeite met het omschrijven/beschrijven wat ik kan en aanbied. Ik had honderden papiertjes, aantekeningen, tekstjes maar de verbinding met een concreet aanbod was nog niet helder.

Mira is precies wat ik nodig had: snelle denker, snelle doener, kort krachtig en intelligent. Daarnaast biedt ze als ‘outsider’ wat ik hierin voor mezelf mis: kwaliteit tot ordenen en organiseren van de creatieve explosie die mijn hoofd vaak is.

Het samen bouwen aan mijn Ondernemersfundament bood orde in de creatieve chaos. Helderheid in wat ik doe en aanbied. Mira bood me naast het Ondernemersfundament ook praktische tools zoals het direct gaan voor een knalgoede accountant, stoppen met het volgen van allerhande trainingen om feitelijk alleen maar te gaan kijken hoe een ander het doet.

Tegen elke andere ondernemer die start – of die al een tijdje bezig is – wil ik zeggen: zoek iemand die past bij jou en kan wat Mira doet. Wie weet is dat Mira wel. Het is een ongelooflijk fijn en lief mens.

Malanca Schut

www.metmalanca.nl

Mira helpt je daadwerkelijk verder met de volgende stappen in je bedrijf.

Ik wilde het fundament van mijn bedrijf omvormen, wat consequenties had voor mijn aanpak, marketing en structuur. Daarom ging ik met haar samenwerken. Ze heeft op een constructieve manier met mij meegedacht en weer structuur in de chaos gebracht. Ook heb ik een geschikte VA door Mira’s matching gevonden waardoor ik veel van mijn werkzaamheden kan uitbesteden.

Mira biedt altijd ruimte en denkt mee en stelt ook positief kritische vragen waardoor je dieper komt. Het hele Bouw een Ondernemersfundament programma zorgde voor ruimte in mijn hoofd en flow in mijn werkzaamheden.

Tegen andere ondernemers wil ik zeggen: Mira helpt je daadwerkelijk verder met de volgende stappen in je bedrijf, of je nu aan het begin staat of al een ervaren ondernemer bent.

 

Patricia Braat

www.bteken.nl

Als je als ondernemer op zoek bent naar een goede VA, is het belangrijk dat je tevreden bent en goed bij elkaar past. Je gaat immers nauw met elkaar samenwerken. Daar kan Mira bij helpen.

Ik ging op zoek naar een VA omdat ik wilde me kunnen focussen op mijn core business en ik miste technische kennis. Ik had al zelf online gezocht, maar merkte dat ik er niet uit kwam. Veel aanbieders, maar hoe weet je of iemand geschikt is? Toen kwam ik bij Mira terecht.

Het was prettig om keuze te hebben uit 2 VA’s, en zeker te weten dat deze beiden geschikt waren voor mijn bedrijf. De matching zelf leverde me rust op. En natuurlijk ook dat ik nu makkelijker bepaalde technische dingen kan inzetten waar ik zelf de kennis niet voor heb.

 
 
 

Maaike van Steenis

Businesscoach voor kunstenaars en creatieve ondernemers: www.succesvolondernemenalscreatief.nl

We stonden af en toe perplex van de eenvoud van de oplossingen waar Mira mee kwam.

 

Het was fijn dat Mira – zonder kennis van onze bedrijven – de diepte in kon gaan en aangaf dat het slim was om even pas op de plaats maken. Dat ze zei: “Kijk naar wat je al hebt, wat daar beter kan en waar je kunt doorpakken/doorzetten”.

Mira liet ons inzien dat we af en toe ook zijwegen kunnen nemen, dat er soms kortere wegen zijn naar ons doel. Een eye-opener voor ons. We stonden af en toe perplex van de eenvoud van de oplossingen waar Mira mee kwam.

Waar wij in ons bedrijf gewoon besluiten en dan doordenderen, heeft Mira ons scherp gehouden. We draafden letterlijk en figuurlijk door. Hoe fijn om erachter te komen dat het dus ook sneller en makkelijker kan.

Ik raad iedereen een sessie met Mira aan, want het is heel erg fijn met Mira in de rol van strategisch partner.

Marcel Borst

Helpt mensen in één keer succesvol stoppen met roken: www.ikstopwel.nl

Met Mira heb je gewoon een extra hoofd om mee te denken.

Tijdens mijn 1-op-1 sessie was Mira heel pragmatisch. We bespraken dingen die ik misschien wel had kunnen weten of had kunnen doen, maar niet wist en deed. Ik voelde me gesteund en de dag gaf me focus en handvaten voor dingen die ik moest gaan aanpakken.

Op de dag zelf heb ik meteen een mail verstuurd die me de dag erna nieuwe leads en doorverwijzingen opleverde. Zonder Mira had ik dat niet gedaan omdat het best spannend was.

De 1-op-1 sessie heeft me ook focus opgeleverd en heeft er voor gezorgd dat ik andere stappen ben gaan zetten.

Wat me het meeste aanspreekt aan de samenwerking met Mira is dat ik gewoon een extra hoofd heb om met me mee te denken. Mira geeft het aan als ik te snel ga en geeft aanwijzingen voor welke kant ik het beste op kan gaan. Het hebben van een sparringpartner om mee van gedachten te wisselen is zó prettig.

Wat ik ook erg waardeer aan Mira is dat ze niet zegt: “Als je mijn manier niet gebruikt, doe je het verkeerd.” Ze laat jou als ondernemer vrij in je keuzes zodat je echt kunt werken op een manier die bij je past.

Mira geeft energie, ze praat makkelijk en zegt wat ze denkt. En die dingen snijden ook hout. Mira denkt mee en weet door haar grote hoeveelheid ervaring precies wat je wel of juist niet moet doen, of wat je nog even moet parkeren.

Er moet wel iets tegenover staan als je investeert in je zakelijke ontwikkeling vind ik. Bij Mira is dat écht zo. Besluiten om met haar te werken zorgt ervoor dat je hoofd leger wordt en je stappen gaat zetten. In je eentje moet je het maar alleen bedenken. Werken met Mira geeft het vertrouwen dat je ook daadwerkelijk de goede stappen zet.

Marijke Hoekstra

Helpt organisaties en professionals met het verbeteren van resultaten door Zacht Werken: www.flinkbc.nl

Mira heeft een enorme bak ervaring en maakt die ook dienstbaar aan jou.

De grootste winst van mijn sessie met Mira is dat ik nu weet: ‘Daar moet ik gewoon even geen tijd aan besteden.’ En dat ik ook echt weet waarom dan niet.

Alle lange termijn acties hebben een plek gekregen, terwijl dat eerst in me bleef zingen. Daarnaast heb ik ook de keuze wél met een VA te gaan werken gemaakt. Dankzij Mira’s input heb ik bovendien ingezien hoe ik kan gaan uitbreiden, ze gaf me praktische handvatten in plaats van alleen inspiratie.

Mira heeft een enorme bak met ervaring en maakt die ook dienstbaar aan jouw keuzes als klant. En niet omdat dat de regels zijn, maar gewoon omdat ze het heeft geprobeerd en heeft ervaren wat werkt en wat niet.

Natasja Hoex

Teamcoach: www.deteamcoach.nl

Dankzij Mira kon ik voor het eerst in 20 jaar relaxt op vakantie.

Ik kwam bij Mira terecht omdat ik teveel op mijn bord had, gestrest was en wilde uitbesteden maar niet goed wist wat dan. Eerst dacht ik dat ik alleen iemand nodig had voor de mail, maar al snel bleek dat het meer was dan dat. Mira stuurde me een checklist die ik moest invullen en toen wist ik: zij begrijpt mij gewoon. Ik heb praktisch alles ingevuld op die checklist ;-).

Ik geloof zelf heel erg in “If you pay peanuts, you get monkeys”. Ik geloofde meteen al in haar en heb daarom de investering gedaan, zo snel had Mira me een gevoel van vertrouwen gegeven. Ik wist gewoon: dit is het.

Mira ontzorgt echt. Ze denkt met me mee, komt met opties en brengt zelf ideeën in. Ook is ze niet bang om te confronteren als het nodig is. Ik word heel rustig van Mira. Van mezelf ben ik best druk in mijn hoofd, maar dat is minder geworden door haar. Zo fijn.

Vlak nadat onze samenwerking startte ging ik op een lange reis met mijn gezin en voor het eerst in 20 jaar kon ik gewoon relaxt weg. Ik heb echt twee weken helemaal niets gedaan. Dat kwam door Mira.

Zeker als je vastloopt raad ik je aan met Mira te gaan werken. Het is heel fijn als iemand anders met je meekijkt, want je ziet bepaalde dingen gewoon niet in je eigen onderneming.

Maartje Blijleven

Queen of Communities: www.welovecommunities.nl

Mira kijkt elke keer weer naar wat bij mij en mijn klanten past.

Voordat ik met Mira ging samenwerken was ik echt aan het ploeteren in mijn bedrijf en liep ik vast.

Wat Mira uniek maakt is dat ze zowel technisch sterk is, als sterk in het sparren om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Mira is kritisch en eerlijk – ze zegt het als je dingen wilt ondernemen die niet handig zijn of als er dingen zijn die je juist wél moet doen.

Dankzij Mira heb ik de liquiditeit in mijn bedrijf op orde. Daarnaast staat mijn aanbod nu echt goed en heb ik mijn team uitgebouwd.

Aike Borghuis

Oudste dochter expert: www.aikeborghuis.nl

Met Mira kreeg ik een sparringpartner, een die echt met me meedacht.

Mira gaf me concrete tips over mijn nieuwsbrief, adviezen over hoe ik me kon profileren, stuurde me voorbeelden van free give aways, maakte en passant een account voor me in een handig boekhoudsysteem en sprak me streng toe over hoe waardevol mijn producten zijn en wat ik ervoor zou kunnen vragen.

Oftewel: Mira hielp me om concreet dingen toe te passen waartoe ik werd geïnspireerd door mijn marketingjuffen. Het was precies wat ik nodig had en ik heb door en met Mira stappen kunnen zetten waar ik al lang aan toe was en eerder niet aan toekwam. Daarbij ervaarde ik haar dienstverlening als: betrokken, consciëntieus, erg ondersteunend en praktisch. Mira is je maatje in je bedrijfsvoering, niet bang om je liefdevol op je kop te geven, zich met van alles te bemoeien en van van alles wat te vinden zonder je te betuttelen. Het was verrukkelijk en het heeft me enorm geïnspireerd.

Yvonne van Iersel

Stressloos werken-expert: www.stresslooswerken.nl

Ik gun iedereen een Mira!

Mira neemt dingen bij me weg, denkt vooruit en denkt mee. Ze kaart dingen aan voordat ik het überhaupt heb bedacht, waardoor ze me echt ontzorgt. Ik weet dat Mira naast me staat in mijn bedrijf.

De investering in Mira vond ik best spannend, maar het heeft me zoveel opgeleverd. Meer omzet, meer rust, meer overzicht en meer structuur. Ik weet nu dat mijn bedrijf doorloopt ook al gebeuren er dingen in mijn privéleven.

Van al haar klanten heeft Mira iets geleerd. Nu weet ze precies wat werkt en al die kennis neemt ze mee.

Janneke de Kler

www.volgdeliefde.nl

Laat Mira je helpen om een actielijst te maken! Zo krijg je inzicht en kun je prioriteiten stellen.

Er lag al heel lang een plan om mijn nieuwe/tweede bedrijf op te gaan zetten, maar door drukte en problemen met mijn gezondheid schoof ik het steeds vooruit. Ik had een stok achter de deur nodig en de hulp van iemand die voor mij het traject in stukjes hakte en mij hielp met de planning. Zo kwam ik bij Mira terecht.

Omdat ik haar al kende vanuit de samenwerking met onze telefonische antwoordservice, zowel voor haar eigen bedrijf als voor diverse klanten van haar, was er geen twijfel over de samenwerking. Ik ken Mira als een doortastende dame waarvan ik verwachtte dat ik een goede discussiepartner zou hebben.

De samenwerking was heel prettig. Haar input was erg waardevol en hielp mij om kritisch naar het proces te kijken. Door onze samenwerking is het gelukt om mijn tweede bedrijf te lanceren op 1 januari 2022, de website was op tijd klaar en onze klanten waren geïnformeerd.

Tegen andere ondernemers die continue (te)veel te doen hebben of bijvoorbeeld ook nog een bedrijf willen starten wil ik zeggen: Laat Mira je helpen om naar je lijstjes te kijken of om een lijst te maken! Zo krijg je inzicht en kun je prioriteiten stellen.

Wat ik graag nog wil toevoegen is dat ik moeite had moeite met het vaststellen van (hogere) tarieven voor mijn nieuwe onderneming. Dat is vast herkenbaar voor andere ondernemers Samen met Mira is het gelukt om goede tarieven te bepalen en heb ik geen moeite om deze uit te leggen waar nodig: ik sta er volkomen achter.

Ineke

Eigenaar van Solident Mondzorgpartners – www.solident.nl