Complimenten van klanten

Voorbeelden van wat Mira Saia voor je kan doen
Lees testimonials

Mira ontzorgt. 

De aanleiding voor het doen van de Strategie- & Doedag was dat we ons realiseerden: als we een stap willen maken, dan moeten we het anders gaan doen en onze marketing op orde krijgen. Daar voor lieten we ons erg consumeren door de gekte van de dag, door operationele zaken. Terwijl dat niet onze core business is en het ons dus minder energie geeft. 

Het is zo goed om even uit je dagelijkse wereldje te stappen en aan de slag te gaan met Mira. Jezelf de tijd te gunnen om over je eigen bedrijf na te denken. Dat is iets dat je als ondernemer makkelijk opzij zet, maar het is zó waardevol. Mira triggert je om op een andere manier naar dingen te kijken en stelt blanco vragen die je aan het denken zetten. Wat ik daarbij fijn vind is dat Mira heel direct communiceert. Tijdens de Strategie- & Doedag hebben we ook handige systemen ingericht en besloten welke keuzes we willen gaan maken met onze social media uitingen. 

Ik zou een Strategie- & Doedag met Mira absoluut aanraden. Sterker nog, dat heb ik al gedaan 😉

Patricia Henderson

www.challengesupport.nl

We stonden af en toe perplex van de eenvoud van oplossingen waar Mira mee kwam.

Via een training van Aartjan van Erkel heb ik Mira ooit leren kennen. We hadden meteen een klik. Mijn hoofd liep over, het leek alsof ik vast bleef zitten in taken die niets opleverden. Daarom zocht ik op advies van anderen recent weer contact met haar.

Mira heeft mij en een collega-ondernemer geholpen met de Strategie- &Doedag. De informele sfeer vond ik heel fijn en ook het samen sparren. Mira ziet als buitenstaander heel snel wat wel en niet handig is en stelde terecht regelmatig de vraag: Waar zijn jullie mee bezig?

Het was fijn dat Mira – zonder kennis van onze bedrijven – de diepte in kon gaan en aangaf dat het slim was om even pas op de plaats maken. Dat ze zei: “Kijk naar wat je al hebt, wat daar beter kan en waar je kunt doorpakken/doorzetten”.

Mira liet ons inzien dat we af en toe ook zijwegen kunt nemen, dat er soms kortere wegen zijn naar ons doel. Een eye-opener voor ons. We stonden af en toe perplex van de eenvoud van oplossingen waar Mira mee kwam.

Waar wij in ons bedrijf gewoon besluiten en dan doordenderen, heeft Mira ons scherp gehouden. We draafden letterlijk en figuurlijk door. Hoe fijn om erachter te komen dat het dus ook sneller en makkelijker kan.

Mira gaf ons focus tijdens de Strategie- & Doedag en leverde ons ook een fijne VA aan. Door haar inzet zijn wij nu al veel meer aanwezig in de publiciteit. Ik kan ook belangrijke taken waar ik zelf niet aan toekom bij haar neerleggen, waardoor er een last van mijn schouders is gevallen. Onze VA is net als Mira meedenkend en proactief. Heerlijk om mee samen te werken.

Ik raad iedereen deze Strategie-& Doedag aan, want het is heel erg fijn met Mira in de rol van strategisch partner.

Marcel Borst

Helpt mensen in één keer succesvol stoppen met roken: www.ikstopwel.nl

Je valt echt voor Mira.

Ik kwam bij Mira terecht via LinkedIn toen ik op zoek was naar een Virtueel Assistent. Eigenlijk wilde ik haar als VA, maar dat werk doet Mira niet meer in die hoedanigheid. Toen ze zei dat ze me kon koppelen aan een Mira lookalike dacht ik: “Yeah, right”, maar dat is precies wat ze gedaan heeft. Ik werk nu met een fijne VA die net als Mira snel schakelt en dingen echt aanpakt.

Ondanks het feit dat ik niet op zoek was naar meer dan dat, heb ik toch een Strategie- & Doedag gedaan met Mira. Dat was best spannend, want ik deed het eigenlijk puur vanuit een soort onderbuikgevoel dat het was wat ik nodig had.

Tijdens de Strategie- & Doedag was Mira heel pragmatisch. We bespraken dingen die ik misschien wel had kunnen weten of had kunnen doen, maar niet wist en deed. Ik voelde me gesteund en de dag gaf me focus en handvaten voor dingen die ik moest gaan aanpakken.

We zijn ook meteen actie gaan ondernemen. Op de dag zelf heb ik een mail verstuurd die me meteen nieuwe leads en doorverwijzingen heeft opgeleverd. Zonder Mira had ik dat niet gedaan omdat het best spannend was, maar het bleek erg waardevol. Dat resultaat gaf me heel veel energie en flow.

De Strategie- & Doedag heeft me ook focus opgeleverd en heeft er voor gezorgd dat ik stappen ben gaan zetten. Wat ik heb geleerd op die dag waren dingen die ik niet zelf had kunnen bedenken. Wat mij betreft had de dag wel wat langer gemogen ;-).

Dat wat me het meeste aanspreekt aan mijn samenwerking met Mira is dat ik gewoon een extra hoofd heb om met me mee te denken. Mira geeft aan als ik te snel ga en geeft aanwijzingen voor welke kant ik het beste op kan gaan. Het hebben van een sparringspartner om mee van gedachten te wisselen is zó prettig.

Wat ik ook erg waardeer aan Mira is dat ze niet zegt: “Als je mijn manier niet gebruikt, doe je het verkeerd.” Ze laat jou als ondernemer vrij in je keuzes zodat je echt kunt werken op een manier die bij je past.

Mira geeft energie, ze praat makkelijk en zegt wat ze denkt. En die dingen snijden ook hout. Mira denkt mee en weet door haar grote hoeveelheid ervaring precies wat je wel of juist niet moet doen, of wat je nog even moet parkeren.

Er moet wel iets tegenover staan als je investeert in je zakelijke ontwikkeling vind ik. Bij Mira is dat écht zo. Besluiten om met haar te werken zorgt ervoor dat je hoofd leger wordt en je stappen gaat zetten. In je eentje moet je het maar alleen bedenken. Werken met Mira geeft het vertrouwen dat je ook daadwerkelijk de goede stappen zet.

Marijke Hoekstra

Helpt organisaties en professionals met het verbeteren van resultaten door Zacht Werken: www.flinkbc.nl

Mijn bedrijf is pas gaan lopen toen ik met Mira ging werken.

Zo’n 10 jaar geleden startte onze samenwerking. Ik was toen een andere ondernemer – ik durfde mijn inbox nog niet eens over te dragen en ik had bij bijna alles een reden waarom ik het zelf moest doen. Mira heeft me daarin opgevoed. En dat is maar goed ook – ik beantwoord e-mail soms pas na drie maanden.

Je wordt een betere ondernemer van werken met Mira. Voor jezelf, maar ook naar klanten toe. Je slaat gewoon een pleefiguur als je mails niet beantwoordt en als je dingen lang laat liggen. Zo heb ik lang geopereerd hoor, maar nu weet ik dat het anders kan. Mijn unique ability als ondernemer raakt nu niet meer ondergesneeuwd door werk waar ik een hekel aan heb.

Ook plan ik nu bewust meer vrije tijd in en dat kan ook echt, omdat ik niet alles meer zelf doe. Ik hoef die rotklussen niet meer voor me uit te schuiven en houd daardoor zomaar een dag over die ik kan gebruiken om leuke dingen te doen.

Mira regelt dingen zodat ik er geen tijd in hoef te steken en er geen stress van heb. Bijvoorbeeld het maken van de overstap naar een nieuw e-mail- en factureringssysteem. Mira regelde alle technische shit en heeft het geheel weer recht weten te breien. Zonder dat ik uit de lucht hoefde.

Het grote verschil tussen Mira en andere VA’s of OBM’s is dat ze heel veel ervaring heeft en dus niet snel in de war te brengen is. Ze heeft goede voelsprieten en pikt op wat er bij mij en in het team speelt. Vervolgens gaat Mira het gesprek aan. Ze confronteert, maar op een ontwapenende en liefdevolle manier. Dat is een waardevolle karaktertrek – zeker als je op afstand werkt. Zonder Mira zou dat veel lastiger zijn. Ze houdt de boel bij elkaar en ziet wanneer er dingen niet werken.

Ik weet nog wel dat ik in die fase zat dat ik vooral gefocust was op de kosten van een VA omdat mijn omzet toen ook nog niet hoog genoeg was om een VA vol in te huren. Ik vond dat toen heel spannend. Maar voor het werk dat voor mij geld zou opleveren kreeg ik toen ineens heel veel tijd. Die kansen moet je pakken als ondernemer.

Werken met Mira is voor mij een no-brainer. Ze is de beste in haar vak met haar samenwerken levert zoveel tijd op die ik vervolgens kan steken in werk dat per uur meer oplevert. Heel veel ondernemers doen net alsof hun eigen uren niks kosten, maar als je gewoon een realistisch uurtarief voor jezelf gaat rekenen, dan wordt duidelijk hoe waardevol het is. Ga dingen doen die geld opleveren. Mira doet de rest.

Aartjan van Erkel

Leert je de bekendste naam in je markt te worden: www.schrijvenvoorinternet.nl

Ik kwam bij Mira terecht omdat de VA’s die ik had niet brachten wat ik nodig had. Eigenlijk wilde ik me niet bezighouden met het aansturen van mijn VA op operationeel niveau. In ieder geval niet over dingen waarvan ik vond dat mensen ze zelf moesten kunnen. Dat lekte enorm veel energie bij me weg en daardoor groeide ik ook niet in mijn bedrijf. Ik wilde iemand die wél zelf kon werken en me juist energie opleverde en Mira past precies in dat plaatje.

Mira neemt dingen bij me weg, denkt vooruit en denkt mee. Ze doet alles voordat ik het überhaupt heb bedacht, waardoor ze me echt ontzorgt. Ik weet dat Mira naast me staat in mijn bedrijf, dat ik het niet meer alleen hoef te doen.

De investering in Mira vond ik best spannend, maar het heeft me zoveel opgeleverd om met haar samen te werken. Meer omzet, meer rust, meer overzicht en meer structuur. Ik weet nu dat mijn bedrijf doorloopt ook al gebeuren er dingen in mijn privéleven.

Af en toe doen Mira en ik een Strategie- & Doedag en dat is heerlijk. Ik voel me altijd heel lui op zo’n dag omdat ze alles heeft voorbereid. Van tevoren bedenkt ze van alles, of het nu een marketingplan is of iets heel praktisch dat we kunnen uitvoeren. Zo’n dag is echt perfect. Zó waardevol. Het is niet dat ik het zelf moet verzinnen en Mira het uitvoert – Mira komt echt met iets aan tafel.

Dat is ook logisch, ze heeft zoveel ervaring met allerlei ondernemers. Van al haar topklanten heeft Mira iets geleerd. Nu weet ze precies wat werkt en al die kennis neemt ze mee.

Ik gun iedereen een Mira!

Janneke de Kler

Nu nog van: www.deschitterendeondernemer.nl

Ik ben met Mira gaan samenwerken op aanraden van een collega-ondernemer omdat ik de volgende stap wilde maken in mijn bedrijf. Ik wilde minder uurtje-factuurtje en meer naar een online bedrijf. Niet meer 70 uur per week met mijn poten in de modder staan. Ik werkte al lang alleen en was dat zat. In Mira heb ik een PA (personal assistant) op niveau gevonden!

Het belangrijkste gevolg van mijn samenwerking met Mira is dat ik mezelf serieuzer neem als ondernemer. Ik blok bedrijfstijd in mijn agenda en zie dat ook echt als werk. Samen met Mira zet ik de ideeën in mijn hoofd om naar een strategie. Ik hoef niet meer te trekken en te duwen – het stroomt in mijn bedrijf. En het voelt heel stoer dat ik kan zeggen: “O, dat regelt mijn PA wel”.

Mira stuurt me in mijn tijd en neemt taken over die ik niet zelf hoef te doen, waardoor ik meer aan mijn core business kan doen. Dat is echt Mira’s talent.

Natuurlijk is mijn bedrijf nog steeds mijn bedrijf, maar ik doe het niet meer alleen voor mezelf. Ik voel een verantwoordelijkheid naar mijn team en dat helpt me om mezelf meer serieus te nemen. In het begin van onze samenwerking twijfelde ik soms aan mezelf: was ik wel groot of bijzonder genoeg om samen te werken met iemand die zó goed was als Mira? Nu niet meer. Echt een mind-shift. 

Het fijnste van mijn samenwerking met Mira vind ik dat we samen op weg gaan. Ze ondersteunt me, maar er is echt een gevoel van ‘samen’. Mira denkt op niveau mee en dat is super fijn voor mij als zelfstandig ondernemer. We hebben een fijne klik en ik weet dat we alles tegen elkaar kunnen zeggen. Mira neemt initiatief op een intuïtieve manier – ze weet wat ze kan doen en doet dat op een manier die goed bij onze samenwerking past.

Als je me zou vragen of ik feedback heb voor Mira, dan zou ik het dus ook zo snel niet weten. We sparren heel goed samen en bespreken het direct als er iets beter kan. Mira werkt alleen met mensen die super goed bij haar passen en dus is onze samenwerking heel open.

Meestal werkt Mira op afstand voor me, maar soms werken we een hele dag samen op locatie of op haar kantoor en dat is onwijs fijn. Dat geeft me echt een boost. Je kan meteen aan de actiepunten werken. Op zo’n dag is er totaal geen afleiding en kunnen we een mooie strategie uitzetten, er een tijdspad aan hangen én ermee beginnen. Ik zou een Strategie- & Doedag met dan ook Mira aan iedere ondernemer aanraden die echt stappen wilt zetten.

Ik ben zó blij met Mira. Echt, het roert me soms bijna tot tranen. Ik zou haar dan ook aan iedereen aanbevelen. Maar je moet er wel klaar voor zijn dat iemand écht dingen van je overneemt ;-).

Emmy van der Knaap

Voor managers in de zorg: www.werkenmetemmy.nl

Voordat ik met Mira de Strategie- & Doedag deed ik veel uren kwijt aan werk dat ik eigenlijk helemaal niet wilde doen, waardoor ik bepaalde onderdelen van het ondernemerschap ook echt minder leuk begon te vinden. De grootste winst van de dag is dat ik nu weet: ‘Daar moet ik gewoon even geen tijd aan besteden.’ En dat ik ook echt weet waarom dan niet.

Alle lange termijn acties hebben een plek gekregen, terwijl dat eerst in me bleef zingen. Daarnaast heb ik ook de keuze wél met een VA te gaan werken gemaakt. Die stap heb ik meteen gezet in plaats van erover na te blijven denken. Dankzij Mira’s advies heb ik bovendien ingezien hoe ik kan gaan uitbreiden.

Eerder heb ik al wel eens een strategiedag gedaan met iemand over funnels en dat was een totaal andere ervaring. Dat was inspirerend, maar ik had na die dag geen handvaten om te beginnen. Dat was met Mira zó anders. Na de Strategie- & Doedag was het duidelijk welke stappen ik kon zetten.

Wat ik heel waardevol vond (en nog steeds vind), is dat je Mira echt met je mee voelt denken. Dat gaat verder dan een paar uurtjes – ze stuurt nog even een appje, vraagt hoe het gaat. 

Mira heeft daarnaast een enorme bak met ervaring en maakt haar eigen ervaringen ook dienstbaar aan jouw keuzes als klant. En niet omdat dat de regels zijn, maar gewoon omdat ze het heeft geprobeerd en heeft ervaren wat werkt en wat niet.

Mira schroomt niet om feedback te geven en ze pakt precies het juiste sparringsniveau. En ze is gewoon een heel leuk mens!

Natasja Hoex

www.deteamcoach.nl

Ik kwam bij Mira terecht omdat ik teveel op mijn bord had, gestrest was en wilde uitbesteden maar niet goed wist wat dan. Eerst dacht ik dat ik alleen iemand nodig had voor de mail, maar al snel bleek dat het meer was dan dat. Mira stuurde me een checklist die ik moest invullen en toen wist ik: zij begrijpt mij gewoon. Ik heb praktisch alles ingevuld op die checklist ;-).

Ik geloof zelf heel erg in “If you pay peanuts, you get monkeys”. De investering in Mira was een stukje hoger dan die van de meeste Virtual Assistants, maar Mira is dan ook een Online Business Manager. Ik geloofde meteen al in haar en heb daarom de investering gedaan, zo snel had Mira me een gevoel van vertrouwen gegeven. Ik wist gewoon: dit is het.

Ook wist ik dat ze met andere ondernemers samenwerkte die groeien. Of dat nu door Mira, sinds Mira of met Mira is kan ik niet beoordelen, maar ze groeien allemaal. Doordat Mira zo goed is in haar vak, werkt ze ook met goede mensen samen. Daardoor wordt ze nóg beter. Dat is voor mij heel prettig. Mijn lat ligt heel hoog. Bij mezelf maar ook bij anderen. Ik heb zelf veel ervaring, maar niet in het specifieke stukje van online ondernemen. Daarom is het zo fijn dat ik Mira heb.

Het fijnste aan de samenwerking met Mira vind ik dat ze me echt ontzorgt. Ze denkt met me mee, komt met opties en brengt zelf ideeën in. Ook is ze niet bang om te confronteren als het nodig is. Ze beschermt degenen voor wie ze werkt bijvoorbeeld heel goed – ze durft te staan voor de tijd van haar klanten. Als Mira iets doet weet ik dat het goed gebeurt en dus durf ik dingen aan haar uit handen te geven. Verder word ik heel rustig van Mira. Van mezelf ben ik best druk in mijn hoofd, maar dat is minder geworden door haar. Zo fijn.

Vlak nadat Mira bij me startte ging ik op een lange reis met mijn gezin en voor het eerst in 20 jaar kon ik gewoon relaxt weg. Ik heb echt twee weken helemaal niets gedaan. Dat kwam door Mira.

Ik wil Mira bijna niet aanbevelen bij andere ondernemers omdat ik haar voor mezelf wil houden hahaha.  Maar een samenwerking of een Strategie- & Doedag met Mira zou ik aan iedereen aanraden. Zeker als je vastloopt. Het is heel fijn als iemand anders met je meekijkt, want je ziet bepaalde dingen gewoon niet in je eigen onderneming. Soms heb je even geen zin om de leider te zijn en dat doet Mira op die dagen.

Maartje Blijleven

www.welovecommunities.nl

Voordat ik met Mira ging samenwerken was ik echt nog aan het ploeteren in mijn bedrijf en liep ik vast. Er waren een aantal dingen die ik zelf niet kon, maar ook dingen die ik gewoon niet deed omdat ik niet wist hoe ik het op moest lossen. Toen kwam Mira op mijn pad. Meteen voelde ik me gedragen in mijn bedrijf.

Wat Mira uniek maakt is dat ze zowel sterk is in de technische kant van het ondersteunen van ondernemers, als in het sparren om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Met name het meedenken op de strategie en hoe ze focus houdt vind ik fijn aan het samenwerken met Mira. Al is het allerfijnste misschien nog wel dat ik voel dat ik het niet meer alleen hoef te doen.

Door Mira kan ik mijn waarde meer laten zien als ondernemer, want ik richt me nu op de dingen waarmee ik echt een verschil maak voor mijn klanten. Steeds helpt Mira me om te focussen op wat ik echt zelf moet doen. Daarin is ze kritisch en eerlijk – ze zegt het als je dingen wilt ondernemen die niet handig zijn of als er dingen zijn die je juist wél moet doen.

Dankzij Mira heb ik de liquiditeit in mijn bedrijf op orde. Door die financiële rust kan ik vrij ondernemen; in gesprek met potentiële klanten vanuit de intentie om ze te helpen. Zonder stemmetje in mijn achterhoofd dat me vertelt dat ik geld moet verdienen. Daarnaast is mijn aanbod smaller maar staat het gewoon écht goed en heb ik mijn team uitgebouwd. Mira’s praktische advies heeft me hierbij geholpen. Ik wist meteen wat er concreet nodig was om een bepaalde stap te zetten.

Onze samenwerking verloopt heel organisch. We werken vanuit vertrouwen en kijken samen wat er nodig is. Door scherpe vragen te stellen zorgt Mira er bovendien voor dat ik in verbinding blijf met mezelf. Het is alsof ze in mijn hoofd kan kijken en daardoor helpt ze me terug te komen bij wat bij mij past als ondernemer. Maar ook bij dat wat bij mijn klanten past.

Ik vond het best spannend om de investering te doen om met Mira te gaan werken, maar ik merk dat het me zoveel rust heeft gegeven. Kortom: ik ben gewoon heel erg blij met Mira!

Aike Borghuis

Oudste dochter expert: www.aikeborghuis.nl

Mira maakt ondernemen leuker voor haar opdrachtgevers. Als je haar de ruimte geeft, neemt ze je werk uit handen waarvan je niet eens door had dat het je in de weg zit bij de ontwikkeling van je bedrijf.

Ze is een fantastische eventmanager en weet jou en je bedrijf zowel online als offline in jouw persoonlijke stijl te vertegenwoordigen terwijl ze toch zichzelf blijft. Met haar enorme ervaring op het gebied van ondersteuning van marketing- en salesactiviteiten wordt jouw werk niet alleen makkelijker, maar ook rendabeler.

Neem gerust contact met me op voor een meer specifieke referentie want deze beschrijving omvat slechts een deel van Mira’s talenten. Ik voel me bevoorrecht dat ze jarenlang voor me gewerkt heeft als PA en Virtueel Business Manager.

Linda Spaanbroek

3 Principles Facilitator, www.shiftacademy.nl

Sinds Mira voor mij werkt kan ik mij focussen op de dingen waar ik goed in ben en hiervan profiteert mijn bedrijf enorm. Mira zorgt voor rust, overzicht, structuur en werkt ‘op de achtergrond’ secuur en in flink tempo aan mijn business processen en neemt mij veel werk uit handen. Ze is vriendelijk, aimabel en professioneel, waardoor zij ook met mijn volle vertrouwen werkt binnen klant relaties.

Else Boutkan

Waarde(n)vol organiseren voor duurzaamheid met impact: www.somethingelse.nl

Mira helpt en ontzorgt ondernemende professionals. Alles zelf doen is niet handig als zelfstandige. Aan Mira kun je veel activiteiten delegeren. Ze is proactief, servicegericht, flexibel, gestructureerd en helpt mee je business te bouwen. Ze kent de nieuwe online hulpmiddelen. Ze leeft zich snel in en speelt adequaat in op dat wat nodig is of dat wat je nodig hebt. Ook voordat je het zelf in de gaten hebt. Wanneer je dat zelf wilt, dan geeft ze je ook een ongebreidelde en heldere spiegel. Als Rotterdamse, als toegewijde business assistent en als collega-ondernemer. Neem je je business en je ambitie serieus en zie je in dat je dat niet alleen kunt? Bel dan Mira!

Hennie Tibben

Social marketing communicatie: www.hennietibben.nl

Mira heeft mij geweldig geholpen om de totale chaos die het administratieve deel van mijn leven was op orde te krijgen.

Ze is een kei in haar vak en een geweldige partner om mee samen te werken, die ook waar nodig een stok achter de deur durft te zijn. Daarnaast denkt ze graag en goed mee over je bedrijfssystemen en hoe je die kunt optimaliseren. Absolute aanrader dus als je je wilt gaan bezig houden met dingen waar je goed in bent en de rest aan een professional over wilt laten.

Else Kramer

Fotosoof, fotograaf, trainer: www.elsekramer.nl

Met Mira kreeg ik een sparringpartner die precies in de lijn van voor mij inspirerende marketingjuffen met me meedacht. Die concrete tips gaf over mijn nieuwsbrief, adviezen over hoe ik me kon profileren, voorbeelden toestuurde van free give aways, en passant een account aanmaakte voor een handig boekhoudsysteem en me streng toesprak hoe waardevol mijn producten zijn en wat ik ervoor zou kunnen vragen. Oftewel: zij hielp me om concreet dingen toe te passen waartoe ik werd geïnspireerd door mijn marketingjuffen. Het was precies wat ik nodig had en ik heb door en met Mira stappen kunnen zetten waar ik al lang aan toe was en eerder niet aan toekwam. Daarbij ervaarde ik haar dienstverlening als: betrokken, consciëntieus, erg ondersteunend en praktisch. Ze is je maatje in je bedrijfsvoering, niet bang om je liefdevol op je kop te geven, zich met van alles te bemoeien en van van alles wat te vinden zonder je te betuttelen. Het was verrukkelijk en het heeft me enorm geïnspireerd.

Yvonne van Iersel

Stressloos werken-expert: www.stresslooswerken.nl

Als zelfstandige professional wil je je vooral concentreren op het werk waar je goed in bent en waarmee je je klanten wilt helpen. Maar als je niet oppast ben je daarnaast ook nog je eigen systeembeheerder, secretaresse, administrateur etc. en doe je allerlei werk:

  1. waar je niet goed in bent en wat daardoor veel frustratie oplevert;
    2. wat je niet leuk vindt;
    3. wat veel efficiënter (en goedkoper) door een VA gedaan kan worden.

Aanvankelijk leek het mij nogal duur en decadent om een VA in te huren. Toch heb ik de stap gezet omdat ik zag hoe andere zelfstandigen zo hun bedrijf snel konden laten groeien

Mira ontzorgt je op maat en geeft je daarnaast veel praktische tips waarmee je ook weer tijd bespaart in je eigen dagelijkse werk.

In hele korte tijd waren mijn website www.zorgsubsidiekalender.nl en de nieuwsbrief on line. Een flinke klus die onder tijdsdruk en in prettige samenwerking is uitgevoerd. Een pluim waard!

Stance van Heijst

Subsidiespecialist, www.zorgsubsidiekalender.nl