Contact

Heb je een vraag? Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Heb je het gevoel dat jouw ondernemersfundament eens onder handen genomen mag worden? Twijfel je of je nu wel of niet al een assistent aan je bedrijf moet verbinden? Iets anders?

Neem gerust contact met me op. Wanneer je mij belt, krijg je mijn voicemail. Dat is omdat ik vaak geconcentreerd met klanten aan het werk ben. Als je een whatsapp bericht stuurt, reageer ik meestal binnen 2 werkdagen. Dat kan via nummer 06 48 44 33 01.

Het is natuurlijk ook mogelijk te mailen, dat kan naar: team@mirasaia.nl. Geef aan waarover je graag wilt overleggen, dan kun je een afspraak inplannen. Ik vind het belangrijk om me goed voor te bereiden. En ik wil zeker weten dat ik alle tijd voor je heb. Zo bekijken we samen tijdens het gesprek of ik de juiste persoon voor je ben en wat ik eventueel voor je zou kunnen betekenen.

Mijn teamleden doen hun best dezelfde dag mailtjes te antwoorden. Maar omdat ik regelmatig met klanten aan het werk ben en graag rust en structuur in mijn werkweek hou, kan het soms zijn dat het net wat langer duurt voordat je antwoord krijgt.

Stuur je e-mail naar: team@mirasaia.nl. Of app via 06 48 44 33 01.

Uiteraard kun je ook het contactformulier hier helemaal onderaan de pagina gebruiken.

Overige contactgegevens

Mira Saia
Annie Foorestraat 3
4005 MJ Tiel
 
Telefoon: +06.48.44.33.01
WhatsApp:

 

 
KVK nr: 24400106
BTW nr: NL002028412B56
 
Connect via social media

“Het samen bouwen aan mijn Ondernemersfundament bood orde in de creatieve chaos. Helderheid in wat ik doe en aanbied. Mira bood me naast het fundament ook praktische tools. Aanrader!”

Malanca Schut

“Veel ondernemers doen alsof hun eigen uren niks kosten, maar als je een realistisch uurtarief voor jezelf rekent, wordt duidelijk hoe waardevol een VA is. Ga dingen doen die geld opleveren. Mira’s matching doet de rest.”

Aartjan van Erkel

Wil je dat ik met jou contact opneem?

Laat dan hieronder je contactgegevens achter en ik neem binnen twee werkdagen contact met je op. Heb je alleen een (korte) vraag? Ook die kun je hier aan mij stellen, schrijf ‘m op bij Bericht.

* Jouw contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Zie ook mijn privacyverklaring.

Wie weet tot snel!