contact

Heb je een vraag, wil je even met me overleggen, ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen; ik vind niets een gekke vraag, dus neem contact me met op. 

Wanneer je mij belt, krijg je meestal mijn voicemail. Dat is omdat ik vaak geconcentreerd en met klanten aan het werk ben. Het is daarom heel fijn als je een voicemailbericht inspreekt.

Je kunt me sowieso altijd goed bereiken via Whatsapp. Je mag me schrijven via die weg of inspreken: 06 48 44 33 01 (of klik hieronder op het Whatsapp-logo).

Als je aangeeft waarover je met me wil overleggen, plannen we een Zoomafspraak in. Zo weet ik zeker dat we alle tijd hebben en ik jou niet stoor. Ik bel meestal dezelfde dag nog terug of ik stuur je een berichtje via Whatsapp.

Natuurlijk kun je me ook altijd even een mailtje sturen: mira@mirasaia.nl. Op mailtjes krijg je meestal dezelfde dag nog antwoord.

Wil je nog wat meer van me weten? Kijk dan eens op deze pagina: Over Mira. Daar krijg je alvast een beeld van mijn achtergrond en wie ik ben.

Overige contactgegevens

Mira Saia
Lidwinahof 91
5481 HL Schijndel
Telefoon: +06.48.44.33.01
WhatsApp:

 

KVK nr: 24400106
BTW nr: NL002028412B56
Connect via social media

“Mira denkt mee op strategie en zorgt dat ik focus houd. Daardoor richt ik me steeds meer op de dingen waarmee ik écht een verschil kan maken voor mijn klanten.”

Aike Borghuis

www.aikeborghuis.nl

“Als je ook op zoek bent naar een goede VA, zou ik zeggen: Meteen doen. (Dus Mira laten matchen).”

Marcel Borst

www.ikstopwel.nl

Wil je dat ik met jou contact opneem?

Laat dan hieronder je contactgegevens achter en ik neem binnen twee werkdagen contact met je op. Heb je alleen een (korte) vraag? Ook die kun je hier aan mij stellen, schrijf ‘m op bij Bericht.

* Jouw contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Zie ook mijn privacyverklaring.

Wie weet tot snel!