Contact

Heb je een vraag? Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Twijfel je of je nu wel of niet al een assistent aan je bedrijf moet verbinden? Iets anders? 

Ik ga graag – geheel vrijblijvend – met je in gesprek!

Dus neem gerust contact met me op. Wanneer je mij belt, krijg je mijn voicemail. Dat is omdat ik vaak geconcentreerd met klanten aan het werk ben. Als je een whatsapp bericht stuurt, reageer ik meestal nog dezelfde dag. Dat kan via nummer 06 48 44 33 01.

Het is natuurlijk ook mogelijk te mailen, dat kan naar: mira@mirasaia.nl. Ik zal je wat vragen voorafgaand aan het gesprek sturen. Ik vind het namelijk belangrijk om me goed voor te bereiden. 

Daarna kun je via mijn online agenda een dag en tijd uitkiezen die bij jou passen. Zo weten we zeker dat we allebei de tijd hebben om elkaar beter te leren kennen. 

We bekijken samen tijdens het gesprek – wat via Zoom gaat – of ik de juiste persoon voor je ben en wat ik eventueel voor je zou kunnen betekenen.

Ik doe mijn best dezelfde dag mailtjes te beantwoorden. Maar omdat ik regelmatig met klanten aan het werk ben en graag rust en structuur in mijn werkweek hou, kan het soms  net wat langer duren voordat je antwoord krijgt.

Stuur je e-mail naar: mira@mirasaia.nl. Of app via 06 48 44 33 01.

Uiteraard kun je ook het contactformulier hier helemaal onderaan de pagina gebruiken.

“Het samen bouwen aan mijn Ondernemersfundament bood orde in de creatieve chaos. Helderheid in wat ik doe en aanbied. Mira bood me naast het fundament ook praktische tools. Aanrader!”

 

malanca-schut-100x100

Malanca Schut
www.metmalanca.nl

“Veel ondernemers doen alsof hun eigen uren niks kosten, maar als je een realistisch uurtarief voor jezelf rekent, wordt duidelijk hoe waardevol een VA is. Ga dingen doen die geld opleveren. Mira’s matching doet de rest.”

aartjan-van-erkel-500x500

Aartjan van Erkel
www.schrijvenvoorinternet.nl

Wil je dat ik met jou contact opneem?

Laat dan hieronder je contactgegevens achter en ik neem binnen twee werkdagen contact met je op. Heb je alleen een (korte) vraag? Ook die kun je hier aan mij stellen, schrijf ‘m op bij Bericht.

Jouw contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.