Contact

Contact

Zal ik met je meedenken?

Ontvang elke week een mailtje van mij waarin ik met je meedenk. Je kunt je er supermakkelijk voor afmelden, dus probeer het gewoon een keer uit ;-).

dit veld niet invullen s.v.p.

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.

Voordat ik met Mira ging samenwerken was ik echt nog aan het ploeteren in mijn bedrijf en liep ik vast. Sinds Mira op mijn pad kwam voelde ik me meteen gedragen in mijn bedrijf – ik hoef het niet meer alleen te doen. Mira denkt mee op strategie en zorgt dat ik focus houd. Ze is zowel sterk in de technische kant van het ondersteunen als in het sparren om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Daardoor kan ik mijn waarde meer laten zien als ondernemer en richt ik me steeds meer op de dingen waarmee ik écht een verschil kan maken voor mijn klanten. Ik vond het best spannend om de investering te doen om met Mira te gaan werken, maar ik merk dat het me zoveel rust heeft gegeven. Kortom: ik ben gewoon heel erg blij met Mira!
Aike Borghuis

www.aikeborghuis.nl

Wil je dat ik met jou contact opneem?

Laat daan hieronder je contactgegevens achter en ik neem binnen twee werkdagen contact met je op. Heb je alleen een (korte) vraag? Ook die kun je hier aan mij stellen, schrijf ‘m op bij Bericht.

* Jouw contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Zie ook mijn privacyverklaring.

Wie weet tot snel!

Ik kwam bij Mira terecht omdat ik teveel op mijn bord had, gestrest was en wilde uitbesteden maar niet goed wist wat dan. Mira stuurde me een checklist die ik moest invullen en toen wist ik: zij begrijpt mij gewoon. Ik heb praktisch alles ingevuld op die checklist ;-). Mira gaf me meteen een gevoel van vertrouwen. Ook wist ik dat ze samenwerkt met andere ondernemers die groeien. Of dat nu door Mira, sinds Mira of met Mira is kan ik niet beoordelen, maar ze groeien allemaal.

Het fijnst aan de samenwerking met Mira vind ik dat ze me echt ontzorgt, meedenkt en zelf ideeën inbrengt. Als ze iets doet, doet ze het goed en dus durf ik dingen aan haar uit handen te geven. Door Mira ben ik rustiger in mijn hoofd geworden en dat is zo fijn – vlak nadat Mira bij me startte maakte ik een lange reis met mijn gezin en voor het eerst in 20 jaar kon ik gewoon relaxt weg. Dat kwam door haar.

Maartje Blijleven

www.welovecommunities.nl

Mira heeft een enorme bak met ervaring en maakt haar eigen ervaringen ook dienstbaar aan jouw keuzes als klant. En niet omdat dat de regels zijn, maar gewoon omdat ze het heeft geprobeerd en heeft ervaren wat werkt en wat niet. Mira schroomt niet om feedback te geven en ze pakt precies het juiste sparringsniveau. En ze is gewoon een heel leuk mens!
Natasja Hoex

www.deteamcoach.nl

Ik ben met Mira gaan samenwerken toen ik de volgende stap wilde maken in mijn bedrijf. De samenwerking heeft me echter zoveel meer gebracht dan dat! Ik neem mezelf serieuzer als ondernemer en hoef niet meer te trekken en te duwen – het stroomt nu in mijn bedrijf.  Mira stuurt me in mijn tijd en neemt taken over die ik niet zelf hoef te doen, waardoor ik meer aan mijn core business kan werken. Dat is echt Mira’s talent. Ze weet altijd initiatief te nemen op een manier die perfect bij onze open samenwerking past. Ik ben zó blij met Mira. Echt, het roert me soms bijna tot tranen. Ik zou haar dan ook aan iedereen aanbevelen. Maar je moet er wel klaar voor zijn dat iemand écht dingen van je overneemt ;-).
Emmy van der Knaap

www.werkenmetemmy.nl