contact

Heb je een vraag, wil je even met me overleggen, ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen; ik vind niets een gekke vraag, dus neem contact me met op. 

Wanneer je mij belt, krijg je meestal mijn voicemail. Dat is omdat ik vaak geconcentreerd aan het werk ben. Het is daarom heel fijn als je een voicemailbericht inspreekt.

Je kunt me sowieso altijd goed bereiken via Whatsapp. Je mag me schrijven via die weg of inspreken: 06 48 44 33 01 (of klik hieronder op het Whatsapp-logo).

Als je aangeeft waarover je met me wilt overleggen, plannen we een bel- of Zoomafspraak in. Zo weet ik zeker dat we alle tijd hebben en ik jou niet stoor ;-). Ik bel meestal dezelfde dag nog terug of ik stuur je een berichtje via Whatsapp.

Natuurlijk kun je me ook altijd even een mailtje sturen: mira [a] mirasaia.nl. Op mailtjes krijg je binnen twee werkdagen antwoord. Ik doe mijn best je dezelfde dag al te terug te mailen maar omdat ik vaak met klanten aan het werk ben, kan het soms dus 1 of 2 werkdagen duren.

Overige contactgegevens

Mira Saia
Lidwinahof 91
5481 HL Schijndel
E-mail: mira [a] mirasaia.nl
Telefoon: +06.48.44.33.01
WhatsApp:

 

KVK nr: 24400106
BTW nr: NL002028412B56
Connect via social media

“Mira denkt mee op strategie en zorgt dat ik focus houd. Ze is zowel sterk in de technische kant van het ondersteunen als in het sparren om mijn bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Daardoor richt ik me steeds meer op de dingen waarmee ik écht een verschil kan maken voor mijn klanten.”

Aike Borghuis

www.aikeborghuis.nl

“Zowel het gesprek met Mira als de matching met de VA heb ik als prettig ervaren. Als je ook op zoek bent naar een goede VA, zou ik zeggen: Meteen doen. (Dus Mira laten matchen). Ik vind het belangrijk dat er een match is in de persoonlijkheid van de VA en van de ondernemer en dat is helemaal gelukt.”

Marcel Borst

www.ikstopwel.nl

Wil je dat ik met jou contact opneem?

Laat dan hieronder je contactgegevens achter en ik neem binnen twee werkdagen contact met je op. Heb je alleen een (korte) vraag? Ook die kun je hier aan mij stellen, schrijf ‘m op bij Bericht.

* Jouw contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Zie ook mijn privacyverklaring.

Wie weet tot snel!

“Mira stuurt me in mijn tijd en neemt taken over die ik niet zelf hoef te doen, waardoor ik meer aan mijn core business kan werken. Dat is echt Mira’s talent. Ze weet altijd initiatief te nemen op een manier die perfect bij onze open samenwerking past. Ik ben zó blij met Mira.”

Emmy van der Knaap

www.werkenmetemmy.nl

“Mira stuurde me na mijn eerste mailtje aan haar een checklist die ik moest invullen en toen wist ik: zij begrijpt mij gewoon. Ik heb praktisch alles ingevuld op die checklist ;-). Mira gaf me meteen een gevoel van vertrouwen. 

Het fijnst aan de samenwerking met Mira vind ik dat ze me echt ontzorgt, meedenkt en zelf ideeën inbrengt. Als ze iets doet, doet ze het goed en dus durf ik dingen aan haar uit handen te geven. Door Mira ben ik rustiger in mijn hoofd geworden.”

Maartje Blijleven

www.welovecommunities.nl