Contact

Contact

Mira denkt mee op strategie en zorgt dat ik focus houd. Ze is zowel sterk in de technische kant van het ondersteunen als in het sparren om mijn bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Daardoor richt ik me steeds meer op de dingen waarmee ik écht een verschil kan maken voor mijn klanten. 

Aike Borghuis

www.aikeborghuis.nl

Wil je dat ik met jou contact opneem?

Laat dan hieronder je contactgegevens achter en ik neem binnen twee werkdagen contact met je op. Heb je alleen een (korte) vraag? Ook die kun je hier aan mij stellen, schrijf ‘m op bij Bericht.

* Jouw contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Zie ook mijn privacyverklaring.

Wie weet tot snel!

Mira stuurde me na mijn eerste mailtje aan haar een checklist die ik moest invullen en toen wist ik: zij begrijpt mij gewoon. Ik heb praktisch alles ingevuld op die checklist ;-). Mira gaf me meteen een gevoel van vertrouwen. 

Het fijnst aan de samenwerking met Mira vind ik dat ze me echt ontzorgt, meedenkt en zelf ideeën inbrengt. Als ze iets doet, doet ze het goed en dus durf ik dingen aan haar uit handen te geven. Door Mira ben ik rustiger in mijn hoofd geworden.

Maartje Blijleven

www.welovecommunities.nl

Zowel het gesprek met Mira als de matching met de VA heb ik als prettig ervaren. Als je ook op zoek bent naar een goede VA, zou ik zeggen: Meteen doen. (Dus Mira laten matchen). Ik vind het belangrijk dat er een match is in de persoonlijkheid van de VA en van de ondernemer en dat is helemaal gelukt.

Marcel Borst

www.ikstopwel.nl

Mira stuurt me in mijn tijd en neemt taken over die ik niet zelf hoef te doen, waardoor ik meer aan mijn core business kan werken. Dat is echt Mira’s talent. Ze weet altijd initiatief te nemen op een manier die perfect bij onze open samenwerking past. Ik ben zó blij met Mira. 

Emmy van der Knaap

www.werkenmetemmy.nl