Blog

Meldingen maken je gek

Meldingen maken je gek

Iedere ondernemer heeft meldingen aan staan. Met of zonder geluid. Denk nu maar even aan je telefoon: als er een appje binnenkomt. Of een mail. Of een reactie op een Insta-post. Een connectieverzoek op LinkedIn.

Afstand nemen voor overzicht

Afstand nemen voor overzicht

Herken je dit, dat je elke dag je laptop opent en je niet precies weet waar te beginnen? Of dat je Virtuele Assistent een paar keer per week aan je vraagt wat er nog te doen is, wat ze nog voor je mag oppakken?

De inhaalslag na de vakantie

De inhaalslag na de vakantie

De maand september is bijna voorbij. Veel ondernemers die ik deze maand sprak hoor ik over dat ze een soort inhaalslag probeerden te maken. Alsof ze de vakantie-uren wilden inhalen…

Ga lekker blokken

Ga lekker blokken

Als ondernemer ben je je eigen baas en dat betekent dat je zélf je agenda in kunt delen. Wat ik vaak om me heen zie is dat niet de ondernemer de agenda bepaalt, maar de VA of de klanten of de potentiële klanten.

Zal ik met je meedenken?

Wil je je werk goed kunnen uitvoeren, je lekker voelen in jouw bedrijf, dan is er overzicht nodig. Dat krijg je als jouw Ondernemersfundament op orde is. Dan kun jij je echte werk doen. Datgene doen waar jij goed in bent. Dan komt er vervolgens die rust en focus waar je zo naar verlangt. Om dit voor elkaar te krijgen is vaak lastiger dan je denkt. En ik help je er graag bij! In de vorm van elke week een licht verteerbare praktische tip voor ondernemers met een vol hoofd.

Laat hier je naam en mailadres achter, dan krijg je – nadat je je mailadres hebt bevestigd – wekelijks een mailtje in je inbox.

dit veld niet invullen s.v.p.

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.