Blog

Tips voor je inbox

Tips voor je inbox

Regelmatig krijg ik vragen van klanten over hun inbox. Ondernemers die niet weten wat ze met sommige mails aan moeten. Die de weg kwijtraken in hun eigen mailbox. Ik geef je daarom graag twee tips. Deze tips zijn ook voor jou als je een VA hebt die jouw inbox doet.

Wie ben jij eigenlijk?

Wie ben jij eigenlijk?

“Dat had ik nooit verwacht van iemand zoals jij!” Een opmerking die ik regelmatig hoor, vooral als ik iets draag met korte mouwen. Elke keer sta ik letterlijk met mijn mond vol tanden als iemand dit tegen me zegt.

De weg naar de hel

De weg naar de hel

Het tegeltje staat in de kast in mijn werkkamer met daarop: “De weg naar de hel is geplaveid met goede bedoelingen”. Het komt uit een van de mooiste boeken die ik ooit las van Carlos Ruiz Zafon – De schaduw van de wind. Het betekent zoiets als dat je als mens...

De liefde heeft geduld

De liefde heeft geduld

Aan mijn muur, altijd goed te zien, hangt dit ‘schilderij’. Gekregen voor mijn 46e verjaardag van mijn lief. “De liefde heeft geduld En haat het bitter spreken De liefde ziet en zwijgt De liefde dekt gebreken” Dit doet me erg denken aan een klant van mij, ik noem haar...

Wil je mijn blogs als vanzelf in je inbox ontvangen?

Dat kan, als je hiernaast je gegevens invult. Dan ontvang je zo af en toe mijn verse blog. Je kunt je er supermakkelijk voor afmelden, dus probeer het gewoon een keer uit ;-).

dit veld niet invullen s.v.p.

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.