Werk met Mira

Mijn aanbod

Ben jij toe aan ontspannen ondernemen? Heb je zin in focus, overzicht en een wat leger ondernemershoofd?

Kijk dan hieronder hoe ik je zou kunnen helpen. Als je het gevoel hebt dat ik misschien de aangewezen persoon ben, maak ik graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek. 

Zo leren we elkaar kennen en kunnen we samen kijken of er een klik is. Dat gesprek is gratis, het kost je alleen je tijd en uiteraard verplicht het je tot niets. 

Neem ook even contact op als je niet goed weet wat er nodig is voor jou en je bedrijf. Dat krijgen we samen in het gesprek vanzelf boven tafel.

Je kunt me goed bereiken via mail: mira@mirasaia.nl. Of stuur me een whatsapp bericht (je mag ook inspreken) op 06 48 44 33 01. 

Of plan meteen dat vrijblijvende kennismakingsgesprek met mij in: Samen creëren we helderheid en dan kan ik je vertellen wat het slimste is om te doen of waarmee te beginnen. Of wat je meteen mag laten.

Ondernemers­coaching: om ontspannen te ondernemen

Je houdt van je vak, maar wat komt er toch veel bij kijken… Ik coach je graag.

Hoe zou het zijn als je elke dag opstaat, de laptop openklapt en exact weet wat je moet doen? Hoe zou het zijn als je geen nee meer hoeft te verkopen? Hoe zou het zijn als je aan marketing doet, waar je geen itchy feelings van krijgt? 

Zodat jouw volle ondernemershoofd leger wordt en je dus bijvoorbeeld meer tijd krijgt om te ontspannen. Of meer mensen te helpen. Of whatever jij zin in hebt.

Je leest hier alles over hoe mijn zeer praktische ondernemerscoaching in elkaar steekt:

Gratis matching als je zoekt naar een fijne VA of OBM

Je zoekt een goede ondersteuner, een betrouwbare Virtuele Assistent of Online Business Manager. Ik koppel je graag aan de juiste.

Ik match je kosteloos aan iemand uit mijn team. Met wie je een klik ervaart en bij wie je echt het gevoel hebt dat zij de dingen gaat doen in jouw bedrijf die jij niet meer wil doen.

Het enige wat jij hoeft te doen is een formulier invullen én in gesprek met mij gaan.

Je leest hier uitgebreid hoe het matchen in zijn werk gaat. En hoe je wij met elkaar in gesprek gaan:

Ik als jouw Online Business Manager

Je bedrijf draait goed, maar met jou gaat het niet zo… Ontspannen ondernemen, je weet eigenlijk niet meer goed wat dat is.

Je bent zo bezig met alle dagelijkse to do’s, het coachen en trainen van je klanten of het managen van je groeiende team, dat werken AAN je bedrijf al heel lang geleden is. En dat terwijl je verlangt naar meer werken IN je bedrijf.

Ik kan jou helpen als Online Business Manager. Ik word als het ware jouw tweede hoofd. Zodat jij van chaos naar rust gaat. Zodat je je focus weer terugkrijgt en je bezig gaat houden met jouw magic, met jouw corebusiness.

Ik help je met orde op zaken stellen, met de day to day shit, het aansturen van je team en meer.

In een halve dag overzicht en focus in jouw bedrijf

Je hebt het gevoel dat je dag in dag uit aan het werk bent, maar dat er weinig afkomt.

Je krijgt soms het gevoel dat er een en ander wankelt in je bedrijf, dat de dingen niet zo gaan zoals jij het graag zou zien.

Ik help je graag bij het inzichtelijk krijgen wat er allemaal buiten jouw corebusiness ligt en wat jij moet doen en wat niet.

We gaan samen aan de slag met de door jou ingevulde checklist van jouw Ondernemersfundament. Daarna heb je een duidelijk framework/blauwdruk van je bedrijf. En weet je precies wat je wel en niet meer hoeft te doen.

Weet je niet zeker wat het beste bij jou en je bedrijf past?

Of wil je gewoon sowieso eerst even overleggen met mij? Dat kan. Neem gerust contact met me op.

Jouw contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.