Werk met Mira

Mijn aanbod

Je wil het anders met je bedrijf maar je weet niet zo goed hoe. Je voelt dat het af en toe schuurt maar je kunt je vinger er niet helemaal op leggen. Je wil meer vrijheid en toch ook een realistische planning. Je wil ook graag veel meer klanten helpen dan je nu doet. 

Heb je meer dingen te doen in je bedrijf dan je lief is? Twijfel je of je moet gaan samenwerken met een Virtuele Assistent? Vind je marketing een lastig ding? Wil je meer klanten helpen, maar ben je bang dat je het dan nog drukker krijgt?

Ik help je graag bij een bij jou passend antwoord en advies.

Hieronder vind je mijn aanbod. Heb je geen idee wat het beste bij jou en je bedrijf zou passen? Dat is helemaal niet erg, dat hebben meer ondernemers. Mail of app me gewoon even. Ik denk graag met je mee met wat het handigst is voor jou om te doen of te laten. Samen creëren we helderheid en dan kan ik je vertellen wat het slimste is om te doen of waarmee te beginnen. Kan jij rustig gaan denken en voelen of het wat voor je is.

Ik ben bereikbaar via whatsapp op 06 48 44 33 01. Of mail naar mira@mirasaia.nl

Hulp bij alles buiten rondom corebusiness

Je houdt van je vak, maar wat komt er toch veel bij kijken… Ik help je er graag bij!

Je hebt een lekker lopend bedrijf maar er is zoveel te doen wat buiten je corebusiness valt… Je hebt soms het gevoel dat niet alles  op de goede plek staat in je bedrijf. Je zoekt iemand die er is voor alles rondom je corebusiness. Iemand die regelt, ordent, adviseert, spart en coacht. Op een manier die bij jou en je bedrijf past. Laat mij je helpen!

Je leest hier alles over hoe dit programma in elkaar steekt:

Online workshop Inzicht in alles rondom je corebusiness

Je hebt het gevoel dat je dag in dag uit aan het werk bent, maar dat er weinig afkomt.
Je wil het liefst alleen bezig zijn met jouw corebusiness, jouw vak. Je krijgt som het gevoel dat er wat wankelt in je bedrijf, dat de dingen niet zo gaan zoals jij het graag zou zien.

Ik help je graag bij het inzichtelijk krijgen wat er allemaal buiten jouw corebusiness ligt en wat er allemaal te doen is. Op zo’n manier dat je na deze online workshop van 2,5 uur weet wat je (niet meer) te doen staat. Dus aan de slag met de 5 S’en van een stevig Ondernemersfundament: Systemen, Selfcare, Sales&Marketing, Support en Structuur.

Virtuele assistent Matching

Je zoekt een goede ondersteuner, een fijne Virtuele Assistent. Ik koppel je graag aan de juiste. 

Ik match je kosteloos aan een Virtuele Assistent die bij jou en jouw onderneming past. Met wie je een klik ervaart en bij wie je echt het gevoel hebt dat zij de dingen gaat doen in jouw bedrijf die jij niet meer wil doen. Zodat jij je weer kunt bezighouden met je eigenlijke vak, met jouw moeiteloos briljant zijn.

Het kost je alleen tijd om een formulier in te vullen zodat het glashelder is wat je zoekt en zodat ik je aan de juiste kan matchen. En het gesprek met mij kost je natuurlijk ook wat tijd.

Je leest hier uitgebreid hoe het matchen in zijn werk gaat:

Weet je niet zeker wat het beste bij jou en je bedrijf past?

Of wil je gewoon sowieso eerst even overleggen met mij? Dat kan. Neem gerust contact met me op.