Werk met Mira

Mijn aanbod

Ben jij toe aan ontspannen ondernemen? Heb je zin in focus, overzicht en een wat leger ondernemershoofd?

Kijk dan hieronder hoe ik je zou kunnen helpen. Als je het gevoel hebt dat ik misschien de aangewezen persoon ben, maak ik graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek. 

Zo leren we elkaar kennen en kunnen we samen kijken of er een klik is. Dat gesprek is gratis, het kost je alleen je tijd en uiteraard verplicht het je tot niets. 

Neem ook even contact op als je niet goed weet wat er nodig is voor jou en je bedrijf. Dat krijgen we samen in het gesprek vanzelf boven tafel.

Je kunt me goed bereiken via mail: mira@mirasaia.nl. Of stuur me een whatsapp bericht (je mag ook inspreken) op 06 48 44 33 01. 

Of plan meteen dat vrijblijvende kennismakingsgesprek met mij in: Samen creëren we helderheid en dan kan ik je vertellen wat het slimste is om te doen of waarmee te beginnen. Of wat je meteen mag laten.

1-op-1 opleiding tot Online Business Manager (OBM)

Je hebt zin om méér voor je klanten te betekenen. Je wilt niet alleen nog maar uitvoeren. 

Hoe zou het zijn als je 1-op-1 opgeleid wordt tot een supergoeie OBM? Hoe zou het zijn als je écht als rechterhand kan gaan werken voor en met je klanten? Hoe zou het zijn als je een online team mag aansturen? 

Het enige wat je hoeft te doen is, is vrijblijvend met mij in gesprek gaan. Zodat we samen zien of deze opleiding met 1-op-1 coaching écht is wat je nodig hebt.  

Je leest hier over hoe deze zeer praktische opleiding in elkaar steekt:

Gratis matching als je zoekt naar een fijne VA of OBM

Je zoekt een goede ondersteuner, een betrouwbare Virtuele Assistent of Online Business Manager. Ik koppel je graag aan de juiste.

Ik match je kosteloos aan iemand uit mijn team. Met wie je een klik ervaart en bij wie je echt het gevoel hebt dat zij de dingen gaat doen in jouw bedrijf die jij niet meer wil doen.

Het enige wat jij hoeft te doen is een formulier invullen én in gesprek met mij gaan.

Je leest hier uitgebreid hoe het matchen in zijn werk gaat. En hoe je wij met elkaar in gesprek gaan:

In een halve dag overzicht en focus in jouw bedrijf

Je hebt het gevoel dat je dag in dag uit aan het werk bent, maar dat er weinig afkomt.

Je krijgt soms het gevoel dat er een en ander wankelt in je bedrijf, dat de dingen niet zo gaan zoals jij het graag zou zien.

Ik help je graag bij het inzichtelijk krijgen wat er allemaal buiten jouw corebusiness ligt en wat jij moet doen en wat niet.

We gaan samen aan de slag met de door jou ingevulde checklist van jouw Ondernemersfundament. Daarna heb je duidelijk wat je wel en niet meer hoeft te doen.

Weet je niet zeker wat het beste bij jou en je bedrijf past?

Of wil je gewoon sowieso eerst even overleggen met mij? Dat kan. Neem gerust contact met me op. Laat hieronder je gegevens achter, dan mail ik je binnen 2 werkdagen. En plannen we een vrijblijvend gesprek via Zoom in, tot snel!

Jouw contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.