Werk met Mira

Mijn aanbod

Je wil het anders met je bedrijf maar je weet niet zo goed hoe. Je voelt dat het af en toe schuurt maar je kunt je vinger er niet helemaal op leggen. Je wil meer vrijheid en toch ook een realistische planning. Je wil ook graag veel meer klanten helpen dan je nu doet. 

Heb je meer dingen te doen in je bedrijf dan je lief is? Twijfel je of je moet gaan samenwerken met een Virtuele Assistent of met een Online Business Manager? Vind je marketing een lastig ding? Wil je meer klanten helpen, maar ben je bang dat je het dan nog drukker krijgt? Ben je VA en wil je meer uit jezelf halen dan erin zit?

Ik help je graag bij een bij jou passend antwoord en advies.

Hieronder vind je mijn diensten. Heb je geen idee wat het beste bij jou en je bedrijf zou passen? Mail of app me even. Ik denk graag met je mee met wat het handigst is voor jou om te doen of te laten. Samen creëren we helderheid en dan kan ik je vertellen wat het slimste is om te doen of waarmee te beginnen. Kan jij rustig gaan denken en voelen of het wat voor je is.

Ik ben bereikbaar via whatsapp op 06 48 44 33 01. Of mail naar team@mirasaia.nl

Hulp bij alles buiten rondom corebusiness

Je houdt van je vak, maar wat komt er toch veel bij kijken… Ik help je er graag bij!

Je hebt een lekker lopend bedrijf maar er is zoveel te doen wat buiten je corebusiness valt… Je hebt soms het gevoel dat niet alles  op de goede plek staat in je bedrijf. Je zoekt iemand die er is voor alles rondom je corebusiness. Iemand die regelt, ordent, adviseert, spart en coacht. Op een manier die bij jou en je bedrijf past. Laat mij je helpen!

Je leest hier alles over hoe dit programma in elkaar steekt:

Gratis matching: Virtuele Assistent en Online Business Manager

Je zoekt een goede ondersteuner, een fijne Virtuele Assistent of Online Business Manager. Ik koppel je graag aan de juiste. 

Ik match je kosteloos aan iemand uit mijn team. Met wie je een klik ervaart en bij wie je echt het gevoel hebt dat zij de dingen gaat doen in jouw bedrijf die jij niet meer wil doen.

Het enige wat jij hoeft te doen is een formulier invullen én in gesprek met mij gaan.

Je leest hier uitgebreid hoe het matchen in zijn werk gaat. En hoe je wij met elkaar in gesprek gaan:

Inzicht in jouw bedrijf

Je hebt het gevoel dat je dag in dag uit aan het werk bent, maar dat er weinig afkomt.
Je wil het liefst alleen bezig zijn met jouw corebusiness, jouw vak. Je krijgt soms het gevoel dat er een en ander wankelt in je bedrijf, dat de dingen niet zo gaan zoals jij het graag zou zien.

Ik help je graag bij het inzichtelijk krijgen wat er allemaal buiten jouw corebusiness ligt en wat er allemaal te doen is.

We gaan samen online 2,5 uur aan de slag met de checklist van jouw Ondernemersfundament. Daarna heb je een duidelijk framework/blauwdruk van je bedrijf. En weet je precies wat je wel en niet meer hoeft te doen.

Opleiding Online Business Manager

Je bent een enthousiaste Virtuele Assistent of denkt erover om online ondernemers te gaan ondersteunen.

Het lijkt je te gek om je klant op een nog breder vlak te kunnen ontzorgen. Je wilt meer weten van hoe het is om een team aan te sturen. Je wilt de juiste mindset hebben zonder dat je nu meteen een cursus mediteren moet gaan doen. Je zou graag op juiste manier met de ‘grillen’ van je klant willen omgaan.

Je leest hier alles over hoe deze online opleiding werkt en hoe je je kunt aanmelden:

Gratis minitraining voor ondernemers

“Succesvol starten & werken met een Virtuele Assistent – de 7 grootste valkuilen ondervangen – is een online minitraining > speciaal voor ondernemers. 

Meer en meer ondernemers gaan samenwerken met een Virtuele Assistent, afgekort: een VA. Dat betekent dat jij als ondernemer je echt kunt (blijven) focussen op waar jij goed in bent. Dat jij je bezighoudt met je corebusiness.

Ik zie ook regelmatig dat die samenwerking met een VA niet zo makkelijk gaat als het klinkt. En daarom heb ik deze training gemaakt.

Gratis minitraining voor VA's

“Succesvol starten & werken met je klant – de 7 grootste valkuilen ondervangen – is een online minitraining > speciaal voor Virtuele Assistenten. 

In de praktijk zie ik veel samenwerkingsgedoe tussen VA’s en ondernemers. Waardoor jij je onzekerder gaat voelen dan nodig is. Waardoor de klant teveel gaat twijfelen en in het ergste geval weer alles zelf gaat doen en jij geen werk meer hebt.

Kortom: het samenwerken met een nieuwe klant kent vele uitdagingen en ik help je met deze minitraining graag vakkundig om de valkuilen heen!

Weet je niet zeker wat het beste bij jou en je bedrijf past?

Of wil je gewoon sowieso eerst even overleggen met mij? Dat kan. Neem gerust contact met me op.