Inzicht in jouw Ondernemers­fundament

Samen 2,5 uur aan de slag met jouw Ondernemersfundament. Daarna heb je een duidelijk framework/blauwdruk van je bedrijf. En weet je precies wat je wel en niet meer hoeft te doen.

Je werkt als coach, trainer, consultant, VA, notaris, webbouwer of therapeut en je hebt het gevoel dat je – naast die rol – erg veel petten op hebt: manager, blogger, klantenservicemedewerker, podcaster, etc.

Elke rol vraagt tijd, waardoor je versnipperd raakt over 1001 taken en taakjes. Je hebt het gevoel dat je ondernemersfundament steviger kan, zodat jij het minder druk gaat hebben.

 

Dan kan het helpen jouw Ondernemersfundament onder de loep te nemen.

Samen met jou ga ik in een halve dag door jouw Ondernemersfundament heen. Dan zie je hoe het zit met jouw Structuur, Sales&Marketing, Support, Selfcare en Systemen. Het is in feite een nulmeting die we dan doen, zodat je weet wat er daarna nodig is en vooral ook níet meer nodig is om te doen.

Aan het eind van onze meetup heb jij een blauwdruk van jouw bedrijf. En weet je wat je te doen staat. We sporen namelijk samen jouw bottlenecks op en brengen die inzichtelijk in kaart. Zodat jij weet welke prioriteiten er zijn en wat je als eerste aan moet pakken. 

Van mij krijg je geen kant en klaar stappenplan om je bedrijf te optimaliseren. Want wat je van veel andere (business)coaches als advies krijgt, past meestal niet. Jij en jouw bedrijf zijn uniek. Daarom gaan we grondig aan de slag met de online checklist voor jouw Ondernemersfundament. We nemen de online sessie op, je krijgt er een transcriptie van en een aantal actiepunten.

Daarna begeleid ik je – indien gewenst – graag verder met jouw plannen en doelstellingen.

Ik help je graag aan een stevig(er) ondernemers­fundament

Wat ga je doen tijdens deze online checklist van jouw ondernemersfundament?

Je gaat ontdekken hoe fijn het is dat er iemand is met wie jij kan sparren en die jou laat zien waar het anders kan. (Beter, makkelijker, lichter).

We kijken samen naar elke S van je Ondernemersfundament. Dat doen we op basis van jouw antwoorden op mijn zeer uitgebreide Online Checklist. Op die manier zorgen we er samen voor dat jouw volle ondernemershoofd rustiger en leger wordt.

Even kort: jouw Ondernemersfundament bestaat uit 5 S’en: Systemen, Selfcare, Structuur, Support en Sales & marketing. Wil je hier meer over lezen, download dan mijn e-book. (Je hoeft geen mailadres achter te laten). Of lees het blog wat ik schreef over het Ondernemersfundament.

Los van alle acties in je bedrijf, moet je veel beslissingen nemen. En dat vraagt veel van jouw ondernemers­hoofd vol met plannen en zaken die je nog wil of moet doen. Als je beseft hoeveel er te doen en te beslissen is, is het fijn als er onder jouw bedrijf een stevig ondernemers­fundament staat.

Dit dagdeel is maatwerk. Het kan zowel hier in Tiel als via Zoom. Ik kijk aan de hand van de Online Checklist waarin we jouw 5 S’en afgaan, samen met jou naar wat er echt nodig is.

Ik bereid deze sessie grondig voor. Daarom is het fijn als je 2 werkdagen voorafgaand jouw vragenlijst hebt ingestuurd. 

Je hoort tijdens de 2,5 uur wat ik denk dat het beste voor je kan werken. En samen stellen we uiteraard je prioriteiten. Sommige ondernemers besluiten daarna mij in te schakelen als hun praktisch sparringpartner. En/of met een Virtuele Assistent of Online Business Manager te gaan werken.

Hoe ziet dit dagdeel er praktisch uit?

Nadat je je hebt aangemeld, krijg je de factuur in je inbox. Daarbij komt een losse mail met de link naar de online vragenlijst + de link naar mijn online agenda. Dan kun je dit dagdeel online inplannen.

“De grootste winst is dat ik nu weet: ‘Daar moet ik gewoon even geen tijd aan besteden.’ Tegelijkertijd is het ook duidelijk welke stappen ik wél ga zetten.

Dankzij Mira’s advies heb ik bovendien ingezien hoe ik kan gaan uitbreiden.”

natasja-hoex-250x250

Natasha Hoex
deteamcoach.nl

“Door deze online check zette ik een stap terug en kreeg ik helder wat er speelde en wat er bijgestuurd kon worden. 

Ook was het prettig om eindelijk eens met iemand samen te zitten en naar mijn bedrijf te kijken. In een losse, gemoedelijke sfeer.”

Viella

Viella Krieckemans
www.viconcept.be

“Wat Mira uniek maakt is dat ze zowel sterk is in de technische kant van het ondersteunen van ondernemers, als in het sparren om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Met name het meedenken op de strategie en hoe ze focus houdt vond ik fijn.”

aike-borghuis-500x500

Aiko Borghuis
aikeborghuis.nl

Kort samengevat

Investering

750 Euro exclusief btw.

Wanneer gaan we aan de slag?

Zodra je besluit jouw Ondernemersfundament stevig neer te zetten, en je je hebt aangemeld via deze link, krijg je meteen de info in je inbox die je nodig hebt. Je zal maximaal 2 weken ‘moeten’ wachten voordat we samen online aan de slag kunnen maar meestal heb ik vrij snel ruimte in mijn agenda.

Dit is wat de Check je Ondernemersfundament kan opleveren

De resultaten van deze online checklist zijn voor iedere klant anders, omdat het maatwerk is: jouw fundament heeft andere dingen nodig dan dat van een ander. Het levert je in elk geval overzicht op, rust in je hoofd en een prioriteitenlijst, zodat je weet wat je te doen staat.

Wat de checklist je in elk geval oplevert:

Veelgestelde vragen

Waarom bied je dit dagdeel alleen 1-op-1 aan?

Wil je je bedrijf zo inrichten dat het echt in alles helemaal bij jou past én je een leger hoofd krijgt en houdt, dan vraagt dat ‘finetunen op de millimeter’. Wil je alles rondom jouw corebusiness écht op jouw manier, dus de manier die specifiek bij jou past, dan moet je kijken naar wat er nodig is in jouw bedrijf. En je moet ook naar jouzelf, je (potentiële) klanten en je aanbod kijken.

Daarom bied ik dit alleen 1-op-1 aan. Omdat het ondernemersfundament echt voor iedereen anders is. En er andere dingen nodig zijn of juist niet meer nodig zijn.

Wat moet ik doen als na de checklist blijkt dat mijn Ondernemersfundament rammelt?

Uiteraard kan ik je hierbij helpen met mijn maatwerktraject als jouw praktisch sparringpartner. Ik zal je daar alles over vertellen tijdens onze online meetup, mocht dat nodig zijn. Misschien is er iets anders nodig, ook dat hoor je dan.

Ik zoek een Virtuele Assistent, is deze online check daar ook voor?

Als je zeker weet dat je alleen een Virtuele Assistent nodig hebt, dan kan ik je gratis matchen aan een goede VA uit mijn team. Je vindt alle informatie daarover op de pagina Mira Matcht.

Het komt echter vaak voor dat ondernemers denken dat ‘ze er zijn’ met een VA, maar dat is niet altijd het geval. Ook is het soms lastig om een VA of een VA+ aan je bedrijf te verbinden, als je zelf je fundament (per ongeluk) nog niet op orde hebt. Daarom ga ik er graag met je over in gesprek tijdens deze check.

Mijn vraag staat er niet bij. Hoe kan ik die stellen?

Stuur me een bericht via Whatsapp: 06 48 44 33 01. Dat mag ook een ingesproken bericht zijn als je dat prettig vindt. Uiteraard kun je me ook mailen via  mira@mirasaia.nl. Ik antwoord meestal binnen een dag. Soms duurt het twee werkdagen.

Wil je meer weten? Of wil je weten of de online “Check je ondernemersfundament” überhaupt iets voor je is? Neem even contact met me op. Ik ben het best bereikbaar via mail: mira@mirasaia.nl of stuur me een WhatsApp-bericht via (+31) 06 48 44 33 01.