Inzicht in jouw Ondernemersfundament

Samen online 2,5 uur aan de slag met de checklist van jouw Ondernemersfundament. Daarna krijg je een duidelijk framework/blauwdruk van je bedrijf. En weet je precies wat je wel en niet meer hoeft te doen.

Je werkt als coach, trainer, consultant of therapeut en je hebt het gevoel dat je – naast die rol – erg veel petten op hebt: manager, blogger, podcaster, etc.

Elke rol vraagt tijd, waardoor je versnipperd raakt over 1001 taken en taakjes. Je hebt het gevoel dat je ondernemersfundament steviger kan, zodat jij het minder druk gaat hebben.

Herken je dit?

$

Je maakt nu regelmatig langere werkdagen dan je zou willen. Of je werkt dagen keihard en dan weer dagen niet, terwijl je in balans wilt zijn

$

Je wilt meer tijd hebben voor je eigen ontspanning maar het lukt je telkens maar niet

$

Je wil al een tijdje iets anders in je bedrijf doen maar je ziet niet goed hoe je je nieuwe plan (bijvoorbeeld een online training die je aan de man wilt brengen) daadwerkelijk kan uitvoeren

$

Je hebt het idee dat er nog veel winst te behalen valt inzake systematiseren, automatiseren, delegeren, efficiënt uitvoeren

$

Je voelt je regelmatig overweldigd door de ideeën die andere ondernemers en zeker marketingcoaches in je inbox laten vallen en hebt dan het idee dat je het anders aan moet pakken

$

Je wil graag meer klanten helpen met jouw fijne coaching/training/advies/methodiek maar je hebt elke dag het gevoel dat de dag te kort was

$

Je vindt heel veel dingen leuk en interessant waardoor je eigenlijk te vaak teveel hooi op je vork neemt

$

Je werkt met een paar mensen samen (je accountant, misschien ook een VA) met wie de samenwerking net niet soepel genoeg loopt naar je smaak, maar ja, wat dan?

$

Je ziet marketing als noodzakelijk kwaad, je weet dat het moet maar de juiste vorm heb je niet gevonden. Ook levert je marketing vaak net niet de goeie klanten op. Maar hoe je het anders moet doen weet je niet

$

Je maakt telkens een planning, die dan toch weer niet haalbaar is. Want je hebt het gevoel dat alles prioriteit heeft. Je snakt echt naar een realistische planning van je werkweek.

$

Je bent meer tijd kwijt aan je mail dan je zou willen

$

Je doet veel op basis van je intuïtie maar je wilt ook groeien met je bedrijf. Tijd dus om het slimmer aan te pakken, maar hoe?

Dan kan het helpen jouw Ondernemersfundament onder de loep te nemen.

Graag ga ik samen met jou in een middag online door jouw Ondernemersfundament heen. Dan zie je hoe het zit met jouw Structuur, Sales&Marketing, Support, Selfcare en Systemen.

Aan het eind van deze middag heb jij een duidelijke blauwdruk van jouw bedrijf. En weet je wat je te doen staat. We sporen namelijk samen jouw bottlenecks op en brengen die inzichtelijk in kaart. Zodat jij weet welke prioriteiten er zijn en wat je als eerste aan moet pakken.

Van mij krijg je geen kant en klaar stappenplan om je bedrijf te optimaliseren. Want wat je van veel andere (business)coaches als advies krijgt, past meestal niet. Jij en jouw bedrijf zijn uniek. Daarom gaan we grondig aan de slag met de online checklist voor jouw Ondernemersfundament. Daarna begeleid ik je – indien gewenst – graag verder met jouw plannen en doelstellingen.

Ik help je graag aan een stevig(er) ondernemersfundament

Wat ga je doen tijdens deze online checklist van jouw ondernemersfundament?

Je gaat ontdekken hoe fijn het is dat er iemand is met wie jij kan sparren en die jou laat zien waar het anders kan. (Beter, makkelijker, lichter).

We kijken samen naar elke S van je Ondernemersfundament. Dat doen we op basis van jouw antwoorden op mijn zeer uitgebreide Online Checklist. Op die manier zorgen we er samen voor dat jouw volle ondernemershoofd rustiger en leger wordt. 

Even kort: jouw Ondernemersfundament bestaat uit 5 S’en: Systemen, Selfcare, Structuur, Support en Sales & marketing. Wil je hier meer over lezen, download dan mijn e-book. (Je hoeft geen mailadres achter te laten). Of lees het blog wat ik schreef over je Ondernemersfundament.

“Het samen met Mira bouwen aan mijn Ondernemersfundament bood orde in de creatieve chaos.”

Malanca Schut

Los van alle acties in je bedrijf, moet je veel beslissingen nemen. En dat vraagt veel van jouw ondernemershoofd vol met plannen en zaken die je nog wil of moet doen.

 

Als je beseft hoeveel er te doen en te beslissen is, is het fijn als er onder jouw bedrijf een stevig ondernemersfundament staat.

Deze online middag is maatwerk. Ik kijk aan de hand van de Online Checklist waarin we jouw 5 S’en afgaan, samen met jou naar wat er echt nodig is. 

Je hoort tijdens de 2,5 uur wat ik denk dat het beste voor je kan werken. En samen stellen we uiteraard je prioriteiten.

Sommige ondernemers besluiten daarna het programma Bouw aan een stevig ondernemersfundament te gaan doen. En/of met een Virtuele Assistent of Online Business Manager te gaan werken.

“Mira helpt je daadwerkelijk verder met de volgende stappen in je bedrijf.”

Patricia Braat

Hoe ziet deze middag er praktisch uit?

Nadat je je hebt aangemeld, krijg je de factuur in je inbox. Daarbij komt een losse mail met de link naar de online vragenlijst + de link naar mijn online agenda. Dan kun je deze middag online inplannen.

Je kunt ervoor kiezen zelf de online checklist in te vullen. Je kunt het ook samen met mij doen tijdens de middag. Dan blijft er alleen minder tijd over voor concrete acties.

 

“Tegen andere ondernemers met eindeloze actielijsten en een vol ondernemershoofd zeg ik: Durf Mira mee te laten kijken.”

Renie Bahlman

Investering

750 Euro exclusief btw.

Wanneer gaan we aan de slag?

Zodra je besluit jouw Ondernemersfundament stevig neer te zetten, en je je hebt aangemeld via deze link, krijg je meteen de info in je inbox die je nodig hebt. Je zal maximaal 2 weken ‘moeten’ wachten voordat we samen online aan de slag kunnen maar meestal heb ik vrij snel ruimte in mijn agenda.

Dit is wat de Check je Ondernemersfundament kan opleveren

De resultaten van deze online checklist zijn voor iedere klant anders, omdat het maatwerk is: jouw fundament heeft andere dingen nodig dan dat van een ander. Het levert je in elk geval overzicht op, rust in je hoofd en een prioriteitenlijst, zodat je weet wat je te doen staat.

Wat de checklist je in elk geval oplevert:
  • Je weet per S wat er nodig is of niet meer nodig is, dus een overzicht wat je te doen staat bij elke pijler (Structuur, Sales&Marketing, Selfcare, Systemen en Support)
  • Je hebt meer rust in je hoofd
  • Je weet welke marketing bij jou en je klanten past
  • Je hebt een prioriteitenlijst
  • Je hebt een duidelijke (en meestal sterk ingekorte) actielijst

Veelgestelde vragen

ONZICHTBAAR

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Waarom bied je deze middag alleen 1-op-1 aan?

Wil je je bedrijf zo inrichten dat het echt in alles helemaal bij jou past én je een leger hoofd krijgt en houdt, dan vraagt dat ‘finetunen op de millimeter’. Wil je alles rondom jouw corebusiness écht op jouw manier, dus de manier die specifiek bij jou past, dan moet je kijken naar wat er nodig is in jouw bedrijf. En je moet ook naar jouzelf, je (potentiële) klanten en je aanbod kijken.

Daarom bied ik deze middag alleen 1-op-1 aan. Omdat het ondernemersfundament echt voor iedereen anders is. En er andere dingen nodig zijn of juist niet meer nodig zijn. 

Wat moet ik doen als na de checklist blijkt dat mijn Ondernemersfundament rammelt?

Uiteraard kan ik je hierbij helpen in mijn maatwerkprogramma “Bouw een stevig Ondernemersfundament”. Ik zal je daar alles over vertellen, mocht dat nodig zijn . Misschien is een Virtuele Assistent of een Online Business Manager al genoeg om jouw fundament te verstevigen. Ik kan je gratis matchen aan een goede uit mijn online pool/team. Ik ga je hoe dan ook met een gedegen advies naar huis sturen!

Ik zoek alleen een Virtuele Assistent, is deze middag daar ook voor?

Als je zeker weet dat je alleen een Virtuele Assistent zoekt, dan kan ik je gratis matchen aan een goede VA uit mijn team. Je vindt alle informatie daarover hier: https://mirasaia.nl/mira-matcht/

Het komt echter vaak voor dat ondernemers denken dat ‘ze er zijn’ met een VA, maar dat is niet altijd het geval. Daarom ga ik er graag met je over in gesprek tijdens het match-proces.

Mijn vraag staat er niet bij. Hoe kan ik die stellen?

Gewoon even appen (06 48 44 33 01) of mailen (team@mirasaia.nl). Ik antwoord meestal binnen een dag.

Wil je meer weten? Of wil je weten of de de online “Check je ondernemersfundament” überhaupt iets voor je is? Neem even contact met me op. Ik ben het best bereikbaar via mail: team@mirasaia.nl of stuur me een WhatsApp-bericht via (+31) 06 48 44 33 01.

 

↑ Naar boven