Gratis waardevolle informatie

Voor dienstverlenende ondernemers en ZZP’ers die last hebben van die eindeloze actielijsten. Als je je irriteert aan weer een volle werkdag met een niet zo’n bevredigend gevoel, kan het zijn dat jouw volle ondernemershoofd je parten speelt. Daarom hieronder een paar dingen die jou daarbij kunnen helpen.

E-book - Dat volle ondernemershoofd

Is en blijft er altijd veel te veel doen in je bedrijf? In mijn e-book “Dat volle ondernemershoofd – hoe het komt dat er altijd zoveel te doen is” lees je hoe het komt. En je leest wat er nodig is om dat hoofd wat leger te krijgen. Je mailadres achterlaten is niet nodig, je kunt ‘m direct lezen.

MP3 - Dat volle ondernemershoofd

Ben je meer van het luisteren? Dan is de (door mij) ingesproken versie van het e-book “Dat volle ondernemershoofd – hoe het komt dat er altijd zoveel te doen is” iets voor jou. Je kunt ‘m eenvoudig downloaden op het device van je voorkeur. Je hoeft niet je mailadres in te vullen.

Gratis mini-training voor ondernemers

De gratis minitraining “Succesvol starten & werken met een VA – de 7 grootste valkuilen ondervangen” kan je enorm op weg helpen als je net gaat samenwerken met een Virtuele Assistent. In deze minitraining neem ik je mee in hoe je zo succesvol mogelijk kunt starten met je VA.

Mira's Magazine, elke week een crispy tip, blog en podcast in jouw inbox

Een rustiger ondernemershoofd, ik help je er graag bij in de vorm van elke week een licht verteerbare praktische tip, de verse podcast en een handig blog! Als je hieronder klikt op de knop Aanmelden kom je op een aparte pagina waar je je voornaam en mailadres invult. 

Wat zou je uit kunnen besteden?

Deze lijst helpt je bij het scherp krijgen van welke dingen je zou kunnen (en willen) uitbesteden aan een Virtuele Assistent. Heel behulpzaam als je er nog over twijfelt. Of als je nog niet goed weet wat je zou kunnen besteden. Voor een beeld van de mogelijkheden.

Gratis minitraining voor VA's

De gratis minitraining “Succesvol starten & werken met je klant – de 7 grootste valkuilen ondervangen” – helpt jou als Virtuele Assistent enorm goed op weg bij een succesvolle samenwerking met jouw klant. Met heel veel praktische tips!

E-book - Ondernemers-fundament

Bij veel ondernemers gaan er zeeën aan tijd en aandacht naar kleine dingen die moeten gebeuren. Gaat er veel energie naar alles buiten “gewoon lekker je vak uitoefenen”.

In mijn e-book “Waarom je als ondernemer niet zonder een stevig ondernemersfundament kunt – Alles rondom jouw corebusiness op orde” ontdek je wat jij zelf kunt doen om je fundament te verstevigen. Je mailadres achterlaten is niet nodig, je kunt ‘m direct lezen.

BINNENKORT: MP3 - Ondernemers-fundament

Binnenkort kun je hier de mp3 downloaden van mijn e-book over een stevig ondernemersfundament – stay tuned!

Ben je meer van het luisteren? Dan is de (door mij) ingesproken versie van het e-book “Waarom je als ondernemer niet zonder een stevig ondernemersfundament kunt – Alles rondom jouw corebusiness op orde” ontdek wat jij zelf kunt doen om je fundament te verstevigen. Je mailadres achterlaten is niet nodig, je kunt ‘m direct beluisteren.

Updates over mijn te verschijnen boek

Het gaat er nu eindelijk van komen: ik ga een boek schrijven voor ondernemers met een vol hoofd. En natuurlijk uitleggen hoe het anders kan met een stevig Ondernemersfundament in je bedrijf. Zodat alles rondom jouw corebusiness voor eens en voor altijd geregeld is.

Het wordt een boek vol handige tips, zoals je van mij kent van social media. Meld je via de knop hieronder aan, dan krijg je vanzelf de updates in je inbox met elke week een korte crispy ondernemerstip.