Gratis waardevolle informatie

Voor dienstverlenende ondernemers en ZZP’ers die last hebben van die eindeloze actielijsten. Als je je irriteert aan weer een volle werkdag met een niet zo’n bevredigend gevoel, kan het zijn dat jouw volle ondernemershoofd je parten speelt. Daarom hieronder een paar dingen die jou daarbij kunnen helpen.

E-book

Is en blijft er altijd veel te veel doen in je bedrijf? In mijn e-book “Dat volle ondernemershoofd – hoe het komt dat er altijd zoveel te doen is” lees je hoe het komt. En je leest wat er nodig is om dat hoofd wat leger te krijgen. Je mailadres achterlaten is niet nodig, je kunt ‘m direct lezen.

E-book als mp3

Ben je meer van het luisteren? Dan is de (door mij) ingesproken versie van het e-book “Dat volle ondernemershoofd – hoe het komt dat er altijd zoveel te doen is” echt iets voor jou. Je kunt ‘m eenvoudig downloaden op het device van je voorkeur. Je hoeft niet je mailadres daarvoor in te vullen.

Elke week een tip in jouw inbox

Een rustiger ondernemershoofd, ik help je er graag bij in de vorm van elke week een licht verteerbare praktische tip in jouw inbox. Als je klikt op de knop Aanmelden kom je op een aparte pagina waar je je voornaam en mailadres invult. 

Uitbesteed-lijst

Deze lijst helpt je bij het scherp krijgen van welke dingen je zou kunnen (en willen) uitbesteden aan een Virtuele Assistent. Heel behulpzaam als je er nog over twijfelt. Of als je nog niet goed weet wat je zou kunnen besteden. Echt puur voor jezelf om jou een beeld te geven van wat de mogelijkheden zijn.