Gratis waardevolle informatie

Voor ondernemers en ZZP’ers die last hebben van die eindeloze actielijsten. Als je aan het eind van een volle werkdag tóch niet alles af hebt, als je dat geen bevredigend gevoel geeft, kan het zijn dat jouw volle ondernemershoofd je parten speelt. Daarom hieronder een paar dingen die jou daarbij kunnen helpen.

E-book - Dat volle ondernemershoofd

Is en blijft er altijd veel te veel doen in je bedrijf? In mijn e-book “Dat volle ondernemers-hoofd – hoe het komt dat er altijd zoveel te doen is” lees je hoe het komt. En je leest wat er nodig is om dat hoofd wat leger te krijgen. Je mailadres achterlaten is niet nodig, je kunt ‘m direct lezen.

MP3 - Dat volle ondernemershoofd

Ben je meer van het luisteren? Dan is de (door mij) ingesproken versie van het e-book “Dat volle ondernemershoofd – hoe het komt dat er altijd zoveel te doen is” iets voor jou. Je kunt ‘m eenvoudig downloaden op het device van je voorkeur. Je hoeft niet je mailadres in te vullen. 

Mini-training voor ondernemers

De gratis minitraining “Succesvol starten & werken met een VA – de 7 grootste valkuilen ondervangen” kan je enorm op weg helpen als je net gaat samenwerken met een Virtuele Assistent. In deze minitraining neem ik je mee in hoe je zo succesvol mogelijk kunt starten met je VA.

E-book Het Ondernemers-fundament

Wil je ontspannen ondernemen, dan helpt een stevig ondernemersfundament daarbij. Klik hieronder op lezen voor mijn e-book daarover en kom te weten waarom je niet zonder kunt en hoe je alles rondom je corebusiness op een rijtje krijgt.

Podcastserie

De podcastserie De ontspannen ondernemer helpt je bij het zien waar je te veel gedoe over maakt in je hoofd. Geeft je praktische tips en makkelijke inzichten om jouw ondernemersleven nét wat meer ontspannen te maken.

Via de link hieronder ga je naar de podcastpagina, enjoy!

Gratis kennismaking

Heb je geen idee wat er nodig is of wat je zou willen in en om je corebusiness? Heb je het gevoel dat het wel iets anders mag in je bedrijf maar wat en hoe?

Neem dan even contact met mij op. Klik op de link hieronder voor het maken van een vrijblijvende kennismakingsafspraak via Zoom.

Mira's Magazine; een crispy tip, blog en/of podcast in jouw inbox

Een rustiger ondernemers-hoofd, ik help je er graag bij in de vorm van 1 tot 2 keer per maand een licht verteerbare praktische tip, de verse podcast en een handig blog! Als je hieronder klikt op de knop Aanmelden kom je op een aparte pagina waar je je voornaam en mailadres invult.

Wat kan je allemaal uitbesteden?

Deze uitbesteedlijst helpt je bij het scherp krijgen van welke dingen je zou kunnen (en willen) uitbesteden aan een Virtuele Assistent. Heel behulpzaam als je er nog over twijfelt. 

Of als je nog niet goed weet wat je zou kunnen besteden. Voor een beeld van de mogelijkheden.

Mini-training voor Virtuele Assistenten

De gratis minitraining “Succesvol starten & werken met je klant – de 7 grootste valkuilen ondervangen” – helpt jou als Virtuele Assistent enorm goed op weg bij een succesvolle samenwerking met jouw klant. Met heel veel praktische tips!