Mijn boek:
De ontspannen ondernemer

Rust in je hoofd en je bedrijf

Hee leuke ondernemer,

Toen je begon, verlangde je naar vrijheid. Naar ontspannen werken, met fijne klanten. Alleen had je destijds nog geen idee wat er allemaal bij ondernemen komt kijken.

Nu ben je de helft van de tijd druk met allerlei organisatorische zaken. Allemaal dingen die je in loondienst niet hoefde te doen…

Dat kan anders! In dit boek, vol crispy tips uit de praktijk, laat ik je zien hoe je ontspannen onderneemt.

Als je Mira’s boek leest, heb je het gevoel dat ze tegen je praat en je, vriendelijk maar beslist, een zet in de goede richting geeft. 

Het voelt alsof ze in je hoofd zit en alle excuses die je zelf opwerpt om toch maar vooral lekker aan te blijven rommelen zoals je al jaren doet van weerwoord voorziet nog voordat jij de kans hebt gekregen ze te denken.

Het fijnst aan het boek is de combinatie van strategische inzichten, praktische tips en tools en de peptalk die je het vertrouwen geeft dat het echt anders kan, ook voor jou!

Marian van de Wijdeven

Wat een heerlijk, makkelijk te lezen boek. Boordevol uitleg en tips. Precies geschreven zoals Mira is.

Het boek heeft voor mij bijgedragen aan bewustwording van wat ik wel al en nog helemaal niet doe in mijn groeiende praktijk en ondernemerschap.

Echt een aanrader voor startende en ervaren ondernemers die door de bomen het bos niet meer zien!

Dit lees je in dit boek:

En nog veel meer!

Hij kost 25 Euro, inclusief BTW én verzendkosten binnen Nederland.

LET OP, woon je in België? Bestel ‘m dan via bol.com: de verzendkosten zijn op die manier gratis. Via mij kan het wel maar zal ik je extra verzendkosten in rekening brengen.

Woon je elders in Europa of daarbuiten? Neem dan ajb contact op met mira@mirasaia.nl, dan vertel ik wat de mogelijkheden voor jou zijn.

Rick Heijster

Het boek is prettig geschreven en ‘leest lekker door’. Alsof we samen hierover aan het kletsen zijn. En dat is prettig.

Daardoor kon ik me richten op de inhoud. Het boek zit vol met kleine klompjes goud. Een hoop wist ik al, maar doordat het zo op een rijtje staat, word je toch weer herinnerd aan ‘hoe het ook alweer moet’.

Doordat ik dit boek heb gelezen, kwam ik erachter dat ik best veel al goed doe. Maar bij sommige S’en is echt nog flink wat winst te behalen.

Zo is het is fijn om me te realiseren dat ik niet alles zelf hoef te doen. Met een fijn team kan ik me focussen op datgene wat écht waarde oplevert. Dat waarvoor mijn klanten bij mij komen. De dingetjes daaromheen kan ik aan iemand anders vragen om te doen. Hoe ik dat dan precies moet doen, weet ik nog niet. Maar als ik tegen blokkades loop, dan ga ik Mira bellen. 🙂

Ik raad het zeker andere ondernemers aan. Met een ‘leeg en opgeruimd hoofd’ kun je zo veel lekkerder werken. En dat levert weer betere resultaten op voor jou én voor je klant. Win-win!

Ik kan met meer ontspanning meer impact maken

Eindeloze to-do’s die ook nog eens verzameld zijn op allerlei verschillende plekken. Op losse briefjes, in de app, de mail en social media. Los van alles wat alleen in mijn hoofd zweeft. Dat maakt dat ik heel veel mogelijkheden zie maar er te weinig mee doe. Als zzp-er met een goed lopend bedrijf komt er een moment dat je merkt dat je zelf de grootste belemmering bent voor verdere groei van je bedrijf. De switch van zzp-er naar ceo van je eigen bedrijf is lastig als je niet weet waar je moet beginnen.

De 5 S-sen van Mira structureren wat je te doen staat. Eerst op hoofdthema (welke S is het meest relevant), daarna door per S te ontwarren en stapje voor stapje uit te denken en vorm te geven. Met concrete voorbeelden laat Mira in dit boek zien hoe je jezelf bevrijdt van het 1001-dingen-moeten-doen gevoel door je werk vorm te geven op de manier die helemaal bij jou past. Geen standaard oplossingen maar altijd precies op maat voor jou. Daardoor kan ik met meer ontspanning meer impact maken.

Dat is voor mij als missiegedreven ondernemer het doel: hoe kan ik vanuit mijn bedrijf nóg meer bijdragen aan liefdevolle en gelijkwaardige (jeugd)zorg, onderwijs en sociaal domein.

Kimberley Hamilton

Het marketing stuk is echt een eye-opener. 

Het marketing stuk is echt een eye-opener. Het kan wel degelijk op je eigen manier en niet volgens de zogenaamde regels.

Fijn boek voor als je lekker (laagdrempelig) en praktisch aan de slag wil met alles rondom je corebusiness. Mira helpt je op weg!

Josianne Zwart

Mira heeft met al haar ondernemers- en sparringpartnerservaring zoveel mooie inzichten in handen, dat het heel fijn is dat ze dat met zoveel mensen deelt.

Het boek leest makkelijk weg (wat fijn is als je een drukbezet ondernemer bent en niet veel tijd hebt om te lezen) en biedt daardoor mogelijkheden om snel tips toe te passen in je eigen praktijk.

Het inkijkexemplaar vind je hier!

Wil je graag alvast een stukje lezen? Klik op de button hieronder, of op het boek hiernaast.

Uiteraard zijn op dit boek mijn algemene voorwaarden van toepassing. Je kunt ze hier lezen en/of downloaden: https://mirasaia.nl/algemene-voorwaarden/

Let op: Ik verzend mijn boeken één keer per week, op donderdag. Dus het kan soms even duren voordat ‘ie in huis is.

Zin in meer, naast het boek?

Zin in meer naast het boek? Meld je dan hieronder aan voor mijn online magazine. Met elke keer een crispy tip, een vers vlog én de nieuwste podcast als eerste voor jou! Ik verstuur dit magazine 1 tot 2 keer per maand.

"*" geeft vereiste velden aan

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.