Hee ondernemer, zal ik met je meedenken?

Met het online magazine krijg je - 1 tot 2 keer per maand - een licht verteerbare praktische tip, de meest verse podcast en interessant blog of vlog in je inbox. Alles om jou te helpen bij ontspannen ondernemen!

Want als ondernemer is er altijd zoveel te doen náást het werken met klanten, dus buiten jouw corebusiness. Je wordt er soms niet goed van…

Geloof me: je bent niet de enige! Dat drukke gevoel komt omdat alles buiten jouw corebusiness niet jouw vak is. Je hebt er geen tijd voor, te weinig verstand van, geen zin in, heel logisch dus dat je tegen die eindeloze to do’s blijft aanlopen.

Om jouw businessleed een beetje te verzachten help ik je graag met “Mira’s Magazine” op weg.

1 tot 2 keer per maand krijg jij de nieuwste podcast, een superpraktische tip én een blog of vlog waar je écht wat aan hebt.

Laat hieronder je naam en mailadres achter, dan krijg je het nieuwste online magazine vanzelf in je inbox.

Wat ik belangrijk vind om je te laten weten, is dat ik niet werk met funnels of van die mailflows, die aanvoelen als een commerciële fuik. Daar hou ik zelf namelijk ook helemaal niet van. 

"*" geeft vereiste velden aan

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier. Ben je het magazine zat? In elke mail zit onderin een afmeldlink, zo gepiept.