Plan een vrijblijvend kennismakings­gesprek
met mij in

Je wil het anders met je bedrijf maar je weet niet zo goed hoe. Je voelt dat het af en toe schuurt maar je kunt je vinger er niet helemaal op leggen. Je wil meer vrijheid en toch ook een realistische planning. Je wil ook graag veel meer klanten helpen dan je nu doet.

Heb je meer dingen te doen in je bedrijf dan je lief is? Twijfel je of je moet gaan samenwerken met een Virtuele Assistent of met een Online Business Manager? Vind je marketing een lastig ding? Wil je meer klanten helpen, maar ben je bang dat je het dan nog drukker krijgt?

Ik kijk samen met jou in een vrijblijvend kennismakingsgesprek naar wat er echt nodig is.

Het is fijn als je voorafgaand aan ons gesprek het vragenformulier hieronder invult. De vragen helpen ons bij het scherp krijgen van je ondernemersvragen. Zodat ik kan bepalen of ik de juiste persoon ben om jou te helpen.

Je hoort tijdens of kort na het gesprek wat ik denk voor jou het handigste is om te doen. lk denk namelijk graag met je mee. Het gesprek levert je in ieder geval inzicht op en verplicht je tot niets. 

Ook als ik denk dat ik niet de juiste persoon voor je ben, laat ik je dat weten.

Vul hieronder de vragen in.

(En heb je nog vragen voorafgaand aan dit gesprek? Mail dan naar team@mirasaia.nl, we helpen je graag!)

Wil je deze ingevulde lijst in je inbox ontvangen? Vink dan hier het vakje aan.

“Mira zorgt dat ik focus hou. Daardoor richt ik me op de dingen waarmee ik écht een verschil kan maken voor mijn klanten.”

aike-borghuis-500x500

Aike Borghuis
www.aikeborghuis.nl

“Mira is mijn ideale sparringpartner, omdat ze me goed helpt bij het realiseren van mijn doelen. Ze denkt snel, is to-the-point en ook leuk!”

arjan-ter-linden-250x250

Arjan ter Linden
www.keyquest.nl