Hoe komt het dat je nog niet hebt uitbesteed?

Wat nou als je (te)veel zelf doet in je bedrijf? Waardoor je minder klanten kunt helpen dan je wilt. Of weinig vrije tijd hebt. Daarover gaat deze korte video. Met een handige checklist die jou helpt om te zien wat je zou kunnen uitbesteden. Want door werkzaamheden die buiten jouw vakgebied vallen uit te besteden, kun jij bijvoorbeeld meer cliënten coachen, of wat je dan ook wilt doen. Die checklist kun je hier downloaden en invullen: https://mirasaia.nl/gratis/

Uitbesteden van werk valt onder de S van Support, een van de 5 pijlers van een goed Ondernemersfundament. (De andere zijn Systemen, Selfcare, Sales&Marketing en Structuur). Met deze pijlers op hun plek, kan je bijvoorbeeld écht eens vrij zijn en vooral je alleen bezig houden met waar jouw magic zit.

(Let op: deze checklist is echt voor jezelf. Het is geen intakeformulier waarmee je een gratis Virtuele Assistent aan je bedrijf kunt verbinden. Alle info en het intakeformulier vind je hier: https://mirasaia.nl/mira-matcht/)

Zal ik met je meedenken?

Wil je je werk goed kunnen uitvoeren, je lekker voelen in jouw bedrijf, dan is er overzicht nodig. Dat krijg je als jouw Ondernemersfundament op orde is. Dan kun jij je echte werk doen. Datgene doen waar jij goed in bent. Dan komt er vervolgens die rust en focus waar je zo naar verlangt.

Om dit voor elkaar te krijgen is vaak lastiger dan je denkt. Ik help je er graag bij! In de vorm van Mira’s Magazine: 1 tot 2 keer per maand de nieuwste podcast, een superpraktische tip én een blog of vlog waar je écht wat aan hebt.

Laat hieronder je naam en mailadres achter, dan krijg je vanzelf de eerstvolgende mail in je inbox. Afmelden kan heel eenvoudig, via de link onderaan de e-mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.