Dit zijn vragen die ondernemers hebben als ze bij mij komen

“Ik kreeg duidelijkheid over waar de blinde vlekken in mijn bedrijf zaten op het gebied van mijn Ondernemersfundament. En nu dat helder is, heb ik ook veel ruimte in mijn hoofd. Ik raad elke ondernemer aan om Mira te bellen.”

rolinda-veldkamp-300x300

Rolinda Veldkamp
www.doumee.nl

“Ben jij een ondernemer die wil groeien? Die zich niet over de kop wil werken maar wel iedereen wil helpen? Laat Mira ook jou gratis helpen aan de perfecte ondersteuner of ondersteuners!”

florentijn-van-den-bos-200x200

Florentijn van den Bos
addbusinesscenter.nl

“Mira laat jou de juiste stappen maken met je actielijsten. Werken met haar heeft me binnen 2,5 maand een goed Ondernemersfundament opgeleverd om direct aan de slag te kunnen met mijn Virtuele Assistent, heel fijn.”

Jorien

Jorien Termond
samenmetjorien.nl

De volgende stap kan zijn: lees of beluister mijn e-book ‘Dat volle ondernemershoofd’. Dan kom je erachter waarom je hoofd zo vol zit en hoe het komt dat er altijd zoveel te doen is rondom jouw corebusiness.

In mijn e-book “Dat volle ondernemershoofd – hoe het komt dat er altijd zoveel te doen” is lees je precies wat ik bedoel met een vol ondernemershoofd. Er is ook een mp3 versie van, als je liever luistert. Je vindt ze beiden op www.mirasaia.nl/gratis

Als je iets voelt kriebelen, als je graag met jouw vraag aan de slag wilt, neem dan contact met me op. Dan plannen we een vrijblijvende kennismaking in.

Neem contact met me op via WhatsApp (06 48 44 33 01). Of stuur een e-mail naar mira@mirasaia.nl

Neem alsjeblieft ook contact met me op als jouw vraag er niet bij staat. Ondanks de bak met vragen hierboven, kon ik niet volledig zijn. Dus grote kans dat ik jou ook met jouw uitdaging/probleem/vraag kan helpen!

Op www.mirasaia.nl/werk-met-mira vind je op welke manier ik jou en jouw bedrijf verder kan helpen.