Dit zijn vragen die ondernemers hebben als ze bij mij komen

“Ik kreeg duidelijkheid over waar de blinde vlekken in mijn bedrijf zaten op het gebied van mijn Ondernemersfundament. En nu dat helder is, heb ik ook veel ruimte in mijn hoofd. Ik raad elke ondernemer aan om Mira te bellen.”

rolinda-veldkamp-300x300

Rolinda Veldkamp
www.doumee.nl

“De matching ging heel soepel. Door de vragenlijst vooraf in te vullen wist Mira precies wat ik nodig had en kon ze gericht een VA zoeken die bij mij past. Het gesprek met de VA zelf ging ook heel soepel. We hadden meteen een goede klik!”

Vrolijke vrouw met rood overhemd en oorringen.

Kimberley Hamilton www.houseofhamilton.nl

“Mira laat jou de juiste stappen maken met je actielijsten. Werken met haar heeft me binnen 2,5 maand een goed Ondernemersfundament opgeleverd om direct aan de slag te kunnen met mijn Virtuele Assistent, heel fijn.”

Jorien

Jorien Termond
samenmetjorien.nl

De volgende stap kan zijn: lees of beluister mijn e-book ‘Dat volle ondernemershoofd’. Dan kom je erachter waarom je hoofd zo vol zit en hoe het komt dat er altijd zoveel te doen is rondom jouw corebusiness.

In mijn e-book “Dat volle ondernemershoofd – hoe het komt dat er altijd zoveel te doen” is lees je precies wat ik bedoel met een vol ondernemershoofd. Je kunt ‘m gewoon meteen downloaden en lezen via de knop hieronder.