Vlogs

Dat volle ondernemershoofd

Dat volle ondernemershoofd

Een volle keuken met de afwas van een paar dagen… Zo kun je ook je volle ondernemershoofd ervaren. Geen idee waar te beginnen met opruimen of schoonmaken… Daarover deze korte video.

Wat is jouw favoriete werkplek?

Wat is jouw favoriete werkplek?

Een goeie werkplek is echt super belangrijk. Wat is jouw liefste werkplek? Laat het me weten als reactie op deze vlog. Ik ben heel benieuwd!

De fijnste manier om notities te maken

De fijnste manier om notities te maken

Ik schreef altijd heel veel aantekeningen en versleet grote hoeveelheden notitieboekjes. Alleen… bij het volgende klantgesprek wist ik niet meer precies waar mijn aantekeningen waren.

Heb je een sparringpartner nodig?

Heb je een sparringpartner nodig?

Heb je soms het gevoel dat je iets mist in je bedrijf? Niet zozeer in de samenwerking met bijvoorbeeld je VA of in de gang van zaken, maar omdat je iemand mist met wie je van gedachten kunt wisselen…

Zal ik met je meedenken?

Wil je je werk goed kunnen uitvoeren, je lekker voelen in jouw bedrijf, dan is er overzicht nodig. Dat krijg je als jouw Ondernemersfundament op orde is. Dan kun jij je echte werk doen. Datgene doen waar jij goed in bent. Dan komt er vervolgens die rust en focus waar je zo naar verlangt. Om dit voor elkaar te krijgen is vaak lastiger dan je denkt. En ik help je er graag bij! In de vorm van elke week een licht verteerbare praktische tip voor ondernemers met een vol hoofd.

Laat hier je naam en mailadres achter, dan krijg je – nadat je je mailadres hebt bevestigd – wekelijks een mailtje in je inbox.

dit veld niet invullen s.v.p.

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.