Vlogs

Heb je een sparringpartner nodig?

Heb je een sparringpartner nodig?

Heb je soms het gevoel dat je iets mist in je bedrijf? Niet zozeer in de samenwerking met bijvoorbeeld je VA of in de gang van zaken, maar omdat je iemand mist met wie je van gedachten kunt wisselen over vragen als: is het slim om die twee online training...

Mira denkt mee

Mira denkt mee

Misschien volg je me al een tijdje op LinkedIn of op Instagram. Dan is het leuk voor je om je aan te melden voor mijn tweewekelijkse bericht in je inbox.

Mijn favoriete tools

Mijn favoriete tools

Als het gaat om systemen heb ik een aantal favoriete systemen die ik heel graag met je deel in deze video.

Relatiegeschenken geven

Relatiegeschenken geven

Veel ondernemers die ik spreek vinden het heel leuk om aan hun relaties een cadeautje te sturen of te geven. Het is natuurlijk ook super leuk om cadeautjes te krijgen. 🙂 Maar…

Een goede VA is als nieuwe verkering

Een goede VA is als nieuwe verkering

Veel ondernemers die ik spreek hebben al eens eerder gewerkt met een VA. Ze zijn er – na een tijdje proberen – mee gestopt. Wat jammer is, want met de juiste support kan jij relaxter ondernemen.

Zal ik met je meedenken?

Wil je je werk goed kunnen uitvoeren, je lekker voelen in jouw bedrijf, dan is er overzicht nodig. Dat krijg je als jouw Ondernemersfundament op orde is. Dan kun jij je echte werk doen. Datgene doen waar jij goed in bent. Dan komt er vervolgens die rust en focus waar je zo naar verlangt. Om dit voor elkaar te krijgen is vaak lastiger dan je denkt. En ik help je er graag bij! In de vorm van elke week een licht verteerbare praktische tip voor ondernemers met een vol hoofd.

Laat hier je naam en mailadres achter, dan krijg je – nadat je je mailadres hebt bevestigd – wekelijks een mailtje in je inbox.

dit veld niet invullen s.v.p.

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.