Een VA matchen aan een ondernemer

Hoe werkt dit nou in de praktijk? Kijk deze video en je weet precies hoe het zit 🙂

Meer informatie vind je op www.mirasaia.nl/mira-matcht. Daar leg ik je ook exact uit hoe dat nou zit met het gratis matchen. Want het is écht gratis, het kost je alleen tijd om het intakeformulier in te vullen. En om daarna een uurtje met mij online in gesprek te gaan. (Dus gratis niet geheel als we heel eerlijk zijn, maar je betaalt niets voor mijn bemiddeling. Ook blijf ik zo lang de samenwerking duurt, aan de zijlijn actief aanwezig om eventuele issues op te lossen).

Weet je niet zeker wat het beste bij jou en je bedrijf past?

Of wil je gewoon sowieso eerst even overleggen met mij? Dat kan. Neem gerust contact met me op.

Jouw contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.