Zet eens een punt

Als ondernemer barst je vaak van de creativiteit. Je hebt altijd nieuwe plannen en ideeën die door je hoofd razen. Het ene idee leidt tot het andere, en voor je het weet, overspoelt een tsunami van gedachten je. Het kan overweldigend zijn, want elk idee lijkt belangrijk en vraagt om aandacht. Maar wat als ik je vertel dat het zetten van een punt in je gedachten juist handig is? Daarover deze korte video.

Zal ik met je meedenken?

Wil je je werk goed kunnen uitvoeren, je lekker voelen in jouw bedrijf, dan is er overzicht nodig. Dat krijg je als jouw Ondernemersfundament op orde is. Dan kun jij je echte werk doen. Datgene doen waar jij goed in bent. Dan komt er vervolgens die rust en focus waar je zo naar verlangt.

Om dit voor elkaar te krijgen is vaak lastiger dan je denkt. Ik help je er graag bij! In de vorm van Mira’s Magazine: 1 tot 2 keer per maand de nieuwste podcast, een superpraktische tip én een blog of vlog waar je écht wat aan hebt.

Laat hieronder je naam en mailadres achter, dan krijg je vanzelf de eerstvolgende mail in je inbox. Afmelden kan heel eenvoudig, via de link onderaan de e-mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.