Structuur is handig voor ondernemers

Over structuur valt enorm veel te vertellen en te adviseren. Ik beperk me in deze video tot wat hoofdzaken die jou hopelijk al een beetje op weg helpen.

Blijf je ervan bewust dat het lastig kan zijn om zelf structuur in al deze zaken aan te brengen. Omdat jij midden in je eigen ding zit.

Dat is helemaal niet erg, dat je het zelf niet ziet, dat je het zelf niet goed kan. Het is nogmaals juist zo logisch, omdat je er middenin zit. Ik wil je op het hart drukken niet te lang zelf hiermee te klooien: vraag hulp aan je VA, aan een andere gestructureerde ondernemer-collega of vraag het mij.

Weet je niet zeker wat het beste bij jou en je bedrijf past?

Of wil je gewoon sowieso eerst even overleggen met mij? Dat kan. Neem gerust contact met me op. Laat hieronder je gegevens achter, dan mail ik je binnen 2 werkdagen. En plannen we een vrijblijvend gesprek via Zoom in, tot snel!

Jouw contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.