Minitraining voor ondernemers

Succesvol starten & werken met je VA – de 7 grootste valkuilen ondervangen

Meer en meer ondernemers gaan samenwerken met een Virtuele Assistent, afgekort: een VA. Dat vind ik fantastisch! Want het betekent dat jij als ondernemer je echt kunt (blijven) focussen op waar jij goed in bent. Dat jij je bezighoudt met je corebusiness. Zodat je nog meer mensen kan helpen met jouw prachtige vak. Want intussen zorgt de VA er achter de schermen voor dat alles door draait.

Ik zie ook regelmatig dat die samenwerking met een VA niet zo makkelijk gaat als het klinkt. Want zeker als je voor het eerst met een ander in jouw bedrijf samenwerkt, kan dat gedoe opleveren. Ga je voor je het weet in valkuilen liggen… Je moet elkaar leren kennen, je bent samen zoekende in hoe het ’t beste gaat.

Daarom maakte ik deze minitraining “Succesvol starten & werken met een VA – de 7 grootste valkuilen ondervangen”. Bomvol handige tips voor als je een nieuwe VA gaat inwerken of net start met samenwerken met een VA.

Ik stopte er mijn ervaring in die ik sinds 2006 heb opgedaan als ondernemer, op naar ontspannen samenwerken!

Schrijf je hier in voor deze gratis minitraining

Het is een online training in de vorm van elke dag een mail met daarin een video, podcast en tekst. Kun je kiezen wat het beste bij jou past: lekker lezen met een bakkie koffie erbij. In de auto luisteren naar wat ik te zeggen hebben. Of achterover leunend de video tot je nemen. Je krijgt ze een week lang.

Daarna krijg je Mira’s Magazine één tot twee keer per maand in je inbox met de nieuwste podcast, een superpraktische tip én een blog of vlog waar je écht wat aan hebt.

"*" geeft vereiste velden aan

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.