Zelf aan de slag met jouw Ondernemersfundament

Je gaat zelf aan het werk met jouw ondernemersfundament. Je krijgt inzichtelijk welke pijlers nog wat nodig hebben én welke niet.

Je houdt van DIY (Do It Yourself) en wil graag wat dingen anders in en om je bedrijf. Je werkt als coach, trainer, consultant, VA, notaris, webbouwer of therapeut. 

Je hebt het gevoel dat je ondernemersfundament steviger kan, zodat je wat meer ontspannen kan gaan ondernemen. 

Herken je je in een paar dingen? Dan is het slim om met je fundament aan de slag te gaan.

Samen met jou ga ik in een halve dag door jouw Ondernemersfundament heen. Dan zie je hoe het zit met jouw Structuur, Sales&Marketing, Support, Selfcare en Systemen. Het is in feite een nulmeting die we dan doen, zodat je weet wat er daarna nodig is en vooral ook níet meer nodig is om te doen.

Aan het eind van onze meetup heb jij een blauwdruk van jouw bedrijf. En weet je wat je te doen staat. We sporen namelijk samen jouw bottlenecks op en brengen die inzichtelijk in kaart. Zodat jij weet welke prioriteiten er zijn en wat je als eerste aan moet pakken. 

Van mij krijg je geen vooraf bedacht kant en klaar stappenplan om je bedrijf te optimaliseren. Want wat je van veel andere (business)coaches als advies krijgt, past meestal niet. Jij en jouw bedrijf zijn uniek. Daarom gaan we grondig aan de slag met de online checklist voor jouw Ondernemersfundament. Ik maak een verbeterplan voor jou en dat krijg je een paar dagen later toegestuurd.

Daarna begeleid ik je – indien gewenst – graag verder met jouw plannen en doelstellingen.

Ik help je graag aan een stevig(er) ondernemers­fundament

Wat ga je doen tijdens deze online checklist van jouw ondernemersfundament?

Je gaat ontdekken hoe fijn het is dat er iemand is met wie jij kan sparren en die jou laat zien waar het anders kan. (Beter, makkelijker, lichter).

We kijken samen naar elke S van je Ondernemersfundament. Dat doen we op basis van jouw antwoorden op mijn zeer uitgebreide Online Checklist. Op die manier zorgen we er samen voor dat jouw volle ondernemershoofd rustiger en leger wordt.

Even kort: jouw Ondernemersfundament bestaat uit 5 S’en: Systemen, Selfcare, Structuur, Support en Sales & marketing. Wil je hier meer over lezen, download dan mijn e-book. (Je hoeft geen mailadres achter te laten). Of lees het blog wat ik schreef over het Ondernemersfundament.

Jouw ondernemers­hoofd zit vol met plannen en zaken die je nog wil of moet doen.

Als je beseft hoeveel er te doen en te beslissen is, is het fijn als er onder jouw bedrijf een stevig ondernemers­fundament staat.

Dit dagdeel is maatwerk. Het kan zowel hier in Tiel als via Zoom. Ik kijk aan de hand van de Online Checklist waarin we jouw 5 S’en afgaan, samen met jou naar wat er echt nodig is.

Ik bereid deze sessie grondig voor. Daarom is het fijn als je 2 werkdagen voorafgaand jouw vragenlijst hebt ingestuurd. 

Je hoort tijdens de 2,5 uur wat ik denk dat het beste voor je kan werken. En samen stellen we uiteraard je prioriteiten. Daarna stel ik nog per S de to do’s c.q. het verbeterplan voor je helder op een rijtje en die krijg je per mail toegestuurd.

Sommige ondernemers besluiten daarna het programma ‘Bouw aan een stevig ondernemersfundament‘ te gaan doen. En/of met een Virtuele Assistent of Online Business Manager te gaan werken.

Hoe ziet dit dagdeel er praktisch uit?

Nadat je je hebt aangemeld, krijg je de factuur in je inbox. Daarbij komt een losse mail met de link naar de online vragenlijst + de link naar mijn online agenda. Dan kun je dit dagdeel online inplannen.

Je kunt ervoor kiezen zelf de online checklist in te vullen. Je kunt het ook samen met mij doen, dan blijft er alleen minder tijd over voor concrete acties en vragen.

“De grootste winst is dat ik nu weet: ‘Daar moet ik gewoon even geen tijd aan besteden.’ Tegelijkertijd is het ook duidelijk welke stappen ik wél ga zetten.

Dankzij Mira’s advies heb ik bovendien ingezien hoe ik kan gaan uitbreiden.”

natasja-hoex-250x250

Natasha Hoex
deteamcoach.nl

“Door deze online check zette ik een stap terug en kreeg ik helder wat er speelde en wat er bijgestuurd kon worden. 

Ook was het prettig om eindelijk eens met iemand samen te zitten en naar mijn bedrijf te kijken. In een losse, gemoedelijke sfeer.”

Viella

Viella Krieckemans
www.viconcept.be

“Wat Mira uniek maakt is dat ze zowel sterk is in de technische kant van het ondersteunen van ondernemers, als in het sparren om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Met name het meedenken op de strategie en hoe ze focus houdt vond ik fijn.”

aike-borghuis-500x500

Aiko Borghuis
aikeborghuis.nl

Praktische info

Investering

297 Euro exclusief btw.

Wat krijg je allemaal?

Hoe gaat het na aanmelding in zijn werk?

Als je hebt betaald, gebeurt er van alles in je inbox:

  • Je krijgt toegang tot de WikiMira
  • Je ontvangt de rechtstreekse link naar mijn online agenda en plant je coaching in
  • Je krijgt via WeTransfer (op werkdagen) binnen 48 uur het werkboek en het luisterboek toegestuurd
  • Het boek komt – beetje afhankelijk van hoe snel PostNL is – binnen 3 werkdagen in je brievenbus (thuisblijven niet nodig) 

 

Dit is wat het DIY-pakket je kan opleveren:

Als jouw ondernemersfundament stevig staat, levert dat rust op in je hoofd. En een ontspannen hoofd kan ervoor zorgen, dat je beter luistert naar je intuïtie, je innerlijke wijsheid. 

Daarmee neem je – bijna als vanzelf – de ‘juiste’ beslissingen. Je kunt in elk geval dan meer van nature voelen wat slim is om te doen en om te laten.

De resultaten zijn voor elke ondernemer anders, omdat je het zelf moet doen. Je hebt discipline nodig, tijd en zin om hiermee aan de slag te gaan. 

Veelgestelde vragen

Waarom bied je dit pakket aan?

Niet elke ondernemer heeft meteen zin om een coachingtraject te starten. Niet iedereen gaat actief met zijn/haar ondernemersfundament aan de slag na het lezen van mijn boek. 

Dit pakket maakt dat je écht ermee bezig gaat en is een relatief lage investering qua tijd en geld om toch een mooi resultaat te bereiken.

Wat moet ik doen als na dit pakket blijkt dat mijn Ondernemersfundament heel erg rammelt?

Uiteraard kan ik je hierbij helpen met de Check van jouw Ondernemersfundament. Dat is een heel grondige check van jouw fundament met bijna 100 vragen die je beantwoordt. Waarna wij samen daar 2,5 uur mee aan de slag gaan tijdens een live of online sessie. Tot slot krijg je binnen 2 weken van mij een plan in je inbox, zodat écht aan de slag kan met al je pijlers.

Ik zoek een Virtuele Assistent, is deze online check daar ook voor?

Als je zeker weet dat je alleen een Virtuele Assistent nodig hebt, dan kan ik je gratis matchen aan een goede VA uit mijn team. Je vindt alle informatie daarover op de pagina Mira Matcht.

Het komt echter vaak voor dat ondernemers denken dat ‘ze er zijn’ met een VA, maar dat is niet altijd het geval. Ook is het soms lastig om een VA of een VA+ aan je bedrijf te verbinden, als je zelf je fundament (per ongeluk) nog niet op orde hebt. Daarom ga ik er graag met je over in gesprek tijdens deze check.

Mijn vraag staat er niet bij. Hoe kan ik die stellen?

Stuur me een bericht via Whatsapp: 06 48 44 33 01. Dat mag ook een ingesproken bericht zijn als je dat prettig vindt. Uiteraard kun je me ook mailen via  mira@mirasaia.nl. Ik antwoord meestal binnen een dag. Soms duurt het twee werkdagen.

Wil je meer weten? Wil je weten of dit DIY-pakket überhaupt iets voor je is? Neem even contact met me op. Ik ben het best bereikbaar via mail: mira@mirasaia.nl of stuur me een WhatsApp-bericht via (+31) 06 48 44 33 01.