Download het e-book

“Waarom je als ondernemer

niet zonder een stevig ondernemersfundament

kunt”

Klik op het e-book hiernaast, dan kun je meteen lekker lezen. Je hoeft niet eerst je mailadres in te vullen. (Of klik hier.)

Heel veel ondernemers zijn keigoed in hun vakgebied, de business loopt goed én toch liepen ze allemaal tegen alle sheitzooi rondom hun echte magic aan. Onder jouw echte magic versta ik: jouw vak, dus dat wat jij het liefste doet. En waarmee jij zoveel mensen kan en mag helpen.

Er is altijd veel te doen RONDOM jouw corebusiness: Je hebt een heel bedrijf te runnen, je moet beslissingen nemen, je hebt 100 nieuwe ideeën, je hebt ‘gewoon’ ook nog je lopende klanten en trainingen…

Kortom: bij veel ondernemers gaan er zeeën aan tijd en aandacht naar kleine dingen die moeten gebeuren. Wat ontzettend behulpzaam is, is het hebben van een goed fundament onder je bedrijf.

In mijn e-book (klik op de afbeelding hiernaast) “Waarom je als ondernemer niet zonder een stevig ondernemersfundament kunt – Alles rondom jouw corebusiness op orde” ontdek je wat jij zelf kunt doen om je fundament te verstevigen. Je mailadres achterlaten is niet nodig, je kunt ‘m direct lezen.

>>>> ‘ECHT’ BOEK OP KOMST <<<<

Al schrijvende aan dit e-book ontdekte ik dat ik mezelf enorm moest inhouden om er niet een heel dik epistel van te maken.

Daarom besloot ik te gaan voor een écht boek. Op 19 september 2022 kreeg ik mijn eerste aanzet met verbeteringen terug van Hanneke de Wit (https://www.tangramstudio.nl/). Ik zit op de goede weg!

Vind je het leuk om tips te krijgen zoals ik ze deel in het e-book, meld je dan hieronder aan voor mijn wekelijkse mail. 

Dan word je óók op de hoogte gehouden van mijn nog te verschijnen boek. Laat hieronder je naam en mailadres achter, dan krijg je – nadat je je mailadres hebt bevestigd – elke donderdagochtend een dikke tip in je inbox. En af en toe een update over mijn schrijfavonturen.

Krijg elke week een korte praktische tip. En ontvang af en toe updates over mijn te verschijnen boek.

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier. Wil je je na het aanmelden weer afmelden? Dat kan heel eenvoudig: onderin elke wekelijkse tip vind je de link ‘Afmelden’.