Hulp bij alles

rondom jouw corebusiness

In dit maatwerkprogramma ontdek je
hoe je op een relaxte manier onderneemt

Ben je ondernemer/ZZP’er en herken je dit?

Je werkt als coach, trainer, consultant of therapeut en je vindt je vak top! Je doet niets liever dan mensen helpen, hen inspireren en inzichten geven. Je doet je werk met veel plezier, maar je loopt wel vaak tegen een paar zaken aan die buiten je corebusiness vallen:

$

Je maakt regelmatig langere werkdagen dan je zou willen. Of je werkt dagen keihard en dan weer dagen niet, terwijl je in balans wilt zijn

$

Je wil al een tijdje iets anders in je bedrijf doen maar je ziet niet goed hoe je je nieuwe plan (bijvoorbeeld een online training die je aan de man wil brengen) daadwerkelijk kan uitvoeren

$

Je voelt je soms een beetje een sukkel dat je bedrijf aan de achterkant een beetje als een zooitje voelt en/of eruitziet

$

Je voelt je vaak overweldigd door de ideeën die andere ondernemers en zeker marketingcoaches in je inbox laten vallen en hebt dan het idee dat je het anders aan moet pakken

$

Je wil graag meer klanten helpen met jouw fijne coaching/training/advies maar je hebt elke dag het gevoel dat de dag te kort was

$

Je wordt moe van het kiezen en besluiten nemen, van een nieuwe provider tot een ander logo tot wat dan ook

$

Je werkt met een paar mensen samen (je accountant, misschien ook een VA) met wie de samenwerking net niet soepel genoeg loopt naar je smaak, maar ja, wat dan?

$

Je ziet marketing vaak als noodzakelijk kwaad, je weet dat het moet maar de juiste vorm heb je niet gevonden. Ook levert je marketing vaak net niet de goeie klanten op. Maar hoe je het anders moet doen weet je niet

$
Je maakt telkens een planning, die dan toch weer niet haalbaar is. Want je hebt het gevoel dat alles prioriteit heeft. Je snakt echt naar een realistische planning van je werkweek

Dat zou je graag anders zien

En dus zoek je iemand die jou daarbij kan helpen. Die je kan leren hoe je de juiste prio’s stelt, hoe je bedrijf minder chaotisch wordt, hoe je meer klanten kan helpen zonder jezelf over de kop te werken.

Want van al die dingen naast je corebusiness weet je wel wat, maar niet zoveel. Als je al eens bij een businesscoach in de leer bent geweest, dan heb je gemerkt dat dat wat je geleerd hebt voor jou niet werkt. Werkte je eerder al met een VA, heb je ervaren dat dat niet heiligmakend is.

Daarom heb je twijfels of je geschikt bent om met iemand te sparren/samen te werken. Want wat je van veel ondernemers om je heen als advies krijgt, past meestal toch niet bij jou. En heb je meegedaan met een programma van een businesscoach, dan kan het zelfs zo zijn dat je hier totaal op bent leeggelopen.

Je zoekt dus iemand die begrijpt dat je ook in alles naast je eigenlijke corebusiness helemaal jezelf wilt zijn. Die snapt dat jij het op jouw manier wil doen. Die het runnen van je bedrijf niet te ingewikkeld en complex maakt. En iemand die snapt dat succes voor jou niet in geld verdienen zit, maar in het zo goed mogelijk helpen van je klanten.

Ik help je er graag bij, want ik Regel, orden, adviseer, coach en spar met je!

Wat ga je doen en leren tijdens het Bouw een stevig Ondernemersfundament Programma?

Je gaat ontdekken hoe fijn het is dat er iemand is met wie jij kan sparren. En die praktisch meehelpt waar nodig – dat maakt je ondernemende leven lichter en luchtiger.

Want ik word diegene die met je meedenkt over alles buiten je corebusiness. Daar waar het ondernemersfundament op je ligt te wachten. Dat fundament bestaat uit 5 S’en: Systemen, Selfcare, Structuur, Support en Sales & marketing. Wil je hier meer over lezen, download dan even mijn e-book. (Je hoeft geen mailadres achter te laten). Of lees anders het blog wat ik schreef over je Ondernemersfundament

We kijken samen naar elke S. En checken waar het beter/meer kan. Op die manier zorgen we er samen voor dat jouw volle ondernemershoofd rustiger en leger wordt. Waardoor je meer tijd hebt om meer klanten te helpen. Of voor je gezin, hobby’s en ontspanning. Waar jij dan ook maar zin in hebt.

“Mira ziet als buitenstaander heel snel wat wel en niet handig is in je bedrijf. Ik raad iedereen dit programma met Mira aan, want het is heel erg fijn met haar in de rol van sparringpartner.”

Marcel Borst

Helpt je stoppen met roken: Ikstopwel.nl

Los van alle acties in je bedrijf, moet je veel beslissingen nemen.

En dat vraagt veel van jouw ondernemershoofd vol met plannen en zaken die je nog wil of moet doen. 

Als je beseft hoeveel er te doen en te beslissen is, is het fijn als er iemand met je meedenkt, een praktische sparringpartner zoals ik. Ik ga graag met je aan de slag tijdens het programma “Bouw een stevig ondernemersfundament”.

Dit programma is altijd maatwerk. Ik kijk samen met jou in het kennismakingsgesprek naar wat er echt nodig is. Ik vind het onzin om een programma langer te maken dan wat goed is voor jou en je bedrijf. Sommige ondernemers hebben genoeg aan 1 keer een dagdeel (online) ‘bouwen’ met een call er achteraan, anderen ‘moeten’ minimaal 4 maanden aan de slag of willen langer.

Je hoort tijdens of kort na het gesprek wat ik denk dat het beste voor je kan werken. (Sommige van mijn klanten besluiten daarna het programma met één of meer maanden te verlengen in de vorm van mijn abonnement “Onderhoud je Ondernemersfundament”. Weet dus dat dit tot de mogelijkheden behoort.)

“Mira helpt je daadwerkelijk verder met de volgende stappen in je bedrijf.”

Patricia Braat

Hoe ziet dit programma er globaal uit?

We starten met een uitgebreid gesprek via Zoom of telefoon. Je vult voorafgaand deze vragenlijst in.

In dat gesprek bepalen we samen welke zaken in jouw bedrijf prioriteit hebben en welk programma het beste past. Soms moet ik er even over nadenken welk programma en welke duur het beste bij je past. Ik kom zo snel als mogelijk met mijn aanbod.

Gemiddeld genomen zit dit erin:
 • Een online Bouw je Ondernemersfundamentsessie met mij van 2,5 uur.
 • In de andere weken contact via de telefoon (max 30 minuten).
 • Elke week een update-mail in je inbox met daarin vragen om de focus te houden maar ook bijvoorbeeld een realistische planning aan te blijven houden.
 • Elke maand deelnemen aan de online bouw-aan-je-ondernemersfundament-ochtend. We treffen elkaar met andere ondernemers online en je gaat een ochtend met gerichte acties aan de slag.
 • Toegang tot de online kennisbank WikiMira.nl

 

“Mira geeft je haar helicopterview waardoor je niet steeds dezelfde rondjes blijft draaien.”

Bianca Meijsen

Gedurende het hele programma ben ik er voor je. We hebben onze (wekelijkse) call, maar je mag me tussendoor ook alle vragen mailen die je hebt. Die bespreken we dan tijdens ons volgende gesprek.

Als je wilt kan ik je ook feedback geven op bijvoorbeeld een websitetekst. Of je social media-uitingen of wat dan ook waar jij de behoefte voelt dat er iemand met je meekijkt en denkt. Als je me die mailt, dan kijk ik ernaar en bespreken we ook dit tijdens ons wekelijkse overleg en/of tijdens een van de coachingsdagdelen.

Investering

Omdat elk programma maatwerk is zal ik je tijdens ons gesprek vertellen wat de investering zal zijn.

Wanneer kun je beginnen?

Zodra je besluit jouw Ondernemersfundament stevig neer te zetten, krijg je binnen een paar dagen de voorbereidende opdrachten. Je kunt dus direct aan de slag. Onze eerste sessie plannen we in overleg in en kan in de regel meestal binnen 2 weken plaatsvinden. Dit kan online maar ook offline, wat jouw voorkeur heeft.

Dit is wat het Bouw een stevig Ondernemersfundament Programma je kan opleveren

De resultaten van dit programma zijn voor iedere klant anders, omdat het maatwerk is. Sommige van mijn klanten ervaren meer rust in hun hoofd, lijf en dus ook in hun business. Anderen vinden het fijn dat ze eindelijk weten wat ze niet meer hoeven doen, of waar ze niet meer over hoeven na te denken omdat ze na of tijdens het programma door mij aan een VA zijn gematcht.

Wat het programma je in ieder geval oplevert:
 • Je hebt meer rust in je hoofd
 • Je hebt iemand naast je die met je meedenkt én – beslist
 • Je hebt een realistische planning
 • Je doet aan marketing op een manier die bij jou en je klanten past
 • Je hebt meer tijd in je agenda om nog meer klanten te kunnen helpen
 • Je zorgt (nog) beter voor jezelf, omdat je vertrouwt op je gevoel en intuïtie
 • Je staat er niet meer alleen voor
 • Je weet hoe je nieuwe klanten kunt bereiken op de manier die bij je past

Heb je interesse in het programma? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

Heb je interesse in dit programma, vul dan dit intakeformulier in. Daarna treffen we elkaar via de telefoon of via Zoom en gaan we samen overleggen of dit programma inderdaad het juiste antwoord is op jouw vraag. Op die manier leren we elkaar ook beter kennen, wat erg handig is als je zo nauw gaat samenwerken.

Hoe ziet het gesprek eruit?

Ik reserveer een uur voor onze afspraak, zodat we voldoende tijd hebben om scherp te krijgen wat jouw vragen/uitdagingen precies zijn en of dit programma inderdaad is wat je nu nodig hebt. En hoe lang het programma zal duren.

Als ik denk dat dit de beste oplossing voor je is, zal ik dat aangeven. Dat zal ik overigens ook doen als ik denk dat het nu (nog) niet het juiste moment is om op deze manier 1-op-1 met mij te werken.

Na ons gesprek krijg je de tijd om rustig een beslissing te nemen. Je hoeft niet direct in het gesprek al te beslissen. Ik werk ook niet met bonussen of snelle beslisserskortingen enzovoorts. Je krijgt de tijd die jij nodig hebt.

Zodra je besluit om aan de slag te gaan, ontvang je binnen een paar dagen de voorbereidende opdrachten. Ook plannen we de eerste (online) bijeenkomst meteen in.

Veelgestelde vragen

ONZICHTBAAR

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ik heb al eens een training of programma gevolgd om bijvoorbeeld je inbox sneller leeg te krijgen, is er niet teveel overlap met wat ik al geleerd heb?

Hopelijk heb je de juiste manier geleerd en hoeven we dus bijvoorbeeld niet meer naar je inbox systeem te kijken. Grote kans dat je op de andere gebieden (sales en marketing, support en structuur) nog wel wat ondersteuning kunt gebruiken.

Waarom bied je dit programma alleen 1-op-1 aan?

Wil je je bedrijf zo inrichten dat het echt in alles helemaal bij jou past én je een leger hoofd krijgt en houdt,  dan vraagt dat ‘finetunen op de millimeter’. De manier die specifiek bij jou past is namelijk niet alleen afhankelijk van wat er nog nodig is in jouw bedrijf, maar ook van jou, je klanten en je aanbod. Daarom bied ik dit programma alleen 1-op-1 aan. Omdat een leger ondernemershoofd krijgen echt voor iedereen anders is, want het verschilt per ondernemer waarmee je hoofd zo vol zit. Ik noem dit programma daarom niet voor niets een maatwerkprogramma ;-).

Mijn vraag staat er niet bij. Hoe kan ik die stellen?

Gewoon even appen (06 48 44 33 01) of mailen (mira [a] mirasaia.nl). Ik antwoord meestal binnen een dag.

“Het samen bouwen aan mijn Ondernemersfundament bood orde in de creatieve chaos. Helderheid in wat ik doe en aanbied. Mira bood me naast het fundament ook praktische tools. Aanrader!”

Malanca Schut

“Tegen elke andere ondernemer wil ik zeggen: Mira is elke euro meer dan waard. Je verdient het altijd terug.”

Ingrid Kramer

Eigenaarschap in je werk: www.innerstrenghts.nl

Wil je meer weten? Of wil je weten of het programma “Bouw een stevig ondernemersfundament” überhaupt iets voor je is? Neem even contact met me op. Ik ben het best bereikbaar via mail: mira [a] mirasaia.nl of stuur me een whatsapp: (+31) 06 48 44 33 01.

 

↑ Naar boven

Zal ik met je meedenken?

Wil je je werk goed kunnen uitvoeren, je lekker voelen in jouw bedrijf, dan is er overzicht nodig. Dat krijg je als jouw Ondernemersfundament op orde is. Dan kun jij je echte werk doen. Datgene doen waar jij goed in bent. Dan komt er vervolgens die rust en focus waar je zo naar verlangt. Om dit voor elkaar te krijgen is vaak lastiger dan je denkt. En ik help je er graag bij! In de vorm van elke week een licht verteerbare praktische tip voor ondernemers met een vol hoofd.

Laat hieronder je naam en mailadres achter, dan krijg je – nadat je je mailadres hebt bevestigd – wekelijks een mailtje in je inbox.

dit veld niet invullen s.v.p.

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.