Werk met Mira

Mijn aanbod

Je weet dat de dingen in en om je bedrijf beter geregeld kunnen worden. Je hebt veel te doen en moet over alles altijd zelf nadenken én beslissen. Je voelt dat het anders kan.

Je wil het anders met je bedrijf maar je weet niet zo goed hoe. Je voelt dat het af en toe schuurt maar je kunt je vinger er niet helemaal op leggen. Je wil meer vrijheid en toch ook een realistische planning. Je wil ook graag veel meer klanten helpen dan je nu doet. Ik help je er graag bij!

Ik kan verschillende dingen met en voor jou doen:

Bouw een stevig Ondernemersfundament voor ZZP'ers en ondernemers

Je hebt behoefte aan een stevig fundament onder je bedrijf. Ik help hem je bouwen!

Je hebt nog niet alles op een rijtje wat er bij een stevig Ondernemersfundament hoort, niet alles staat al op de goede plek (Support, Systemen, Selfcare, Sales&Marketing en Structuur). Je zoekt iemand die dat met je neer gaat zetten. Of jouw ondernemersfundament verbetert. Op een manier die bij jou en je bedrijf past.

We gaan in een 1-op-1 programma doen wat nodig is. Niets meer en niets minder. Zodat jouw fundament staat als een huis.

Je leest hier alles over hoe dit programma in elkaar steekt:

Virtuele assistent Matching

Je zoekt een goede ondersteuner, een fijne Virtuele Assistent. Ik koppel je graag aan de juiste. 

Ik match je kosteloos aan een Virtuele Assistent die bij jou en jouw onderneming past. Met wie je een klik ervaart en bij wie je echt het gevoel hebt dat zij de dingen gaat doen in jouw bedrijf die jij niet meer wil doen. Zodat jij je weer kunt bezighouden met je eigenlijke vak, met jouw moeiteloos briljant zijn.

Het kost je alleen tijd om een formulier in te vullen zodat het glashelder is wat je zoekt en zodat ik je aan de juiste kan matchen. En het gesprek met mij kost je natuurlijk ook wat tijd.

Je leest hier uitgebreid hoe het matchen in zijn werk gaat:

Weet je niet zeker wat het beste bij jou en je bedrijf past?

Of wil je gewoon sowieso eerst even overleggen met mij? Dat kan. Neem gerust contact met me op.