Intake­formulier

Voor gratis VA-matching

Fantastisch dat je je door mij gratis aan een VA wilt laten matchen! Deze lijst gaat ons allebei helpen bij het scherp krijgen van wat je zoekt in een VA. Zodat ik helder heb welke VA uit mijn team het beste bij jou past en je dus een mooie match krijgt.

Let op: ik neem alleen COMPLEET ingevulde formulieren in behandeling. Deze vragenlijst is doelbewust zo opgesteld, zodat ik een zo’n breed mogelijk beeld krijg van jou, jouw bedrijf en al een beetje van wie je bent. Dit omdat ik match aan de hand van persoonlijkheid en niet alleen op skills.

Heb je vragen bij/na het invullen van deze lijst? Stuur me dan een mailtje op mira@mirasaia.nl en ik help je op weg.

Aan de hand van je antwoorden plan ik een Zoom-sessie met je in. We gaan dan samen door je antwoorden heen en aan het eind van ons gesprek zal ik vertellen wat ik denk dat nodig of handig voor je is. En met welke VA je gaat kennismaken. Als ik denk dat matching niet is wat je nodig hebt, zal ik dat ook aangeven.

Let op: je e-mailadres moet je achterlaten zodat je vanzelf een kopie van de antwoorden in je inbox krijgt, wel zo handig. En fijn als je me een mailtje stuurt als je de lijst hebt ingevuld, thanx!

Weet je niet zeker wat het beste bij jou en je bedrijf past?

Of wil je gewoon sowieso eerst even overleggen met mij? Dat kan. Neem gerust contact met me op.

Jouw contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.