Intakeformulier

Voor gratis VA-matching

Fantastisch dat je je door mij gratis aan een VA wilt laten matchen! Deze lijst gaat ons allebei helpen bij het scherp krijgen van wat je zoekt in een VA. Zodat ik helder heb welke VA uit mijn team het beste bij jou past en je dus een mooie match krijgt.

Heb je vragen bij/na het invullen van deze lijst? Stuur me dan een mailtje op team@mirasaia.nl en ik help je op weg.

Aan de hand van je antwoorden plan ik een Zoom-sessie met je in. We gaan dan samen door je antwoorden heen en aan het eind van ons gesprek zal ik vertellen wat ik denk dat nodig of handig voor je is. En met welke VA je gaat kennismaken. Als ik denk dat matching niet is wat je nodig hebt, zal ik dat ook aangeven.

Let op: je e-mailadres moet je achterlaten zodat je vanzelf een kopie van de antwoorden in je inbox krijgt, wel zo handig. En fijn als je me een mailtje stuurt als je de lijst hebt ingevuld, thanx!