Leestijd: < 1

Is het rendabel om een VA in te huren?

Ik kreeg een e-mail naar aanleiding van mijn artikel op hier op het blog.

“Het probleem met rekensommen vind ik altijd: als je in de tijd dat je iemand anders ‘t werk laat doen, een klant binnenhaalt, is dat natuurlijk rendabel. Maar als je dat níet doet (en werk gaat zitten doen dat niet direct geld oplevert) dan misschien niet.

Wat is financieel/commercieel het meest slim in mijn situatie? Voor hoeveel uur zou ik rendabel iemand in kunnen zetten? En gaan die uren daadwerkelijk meer opleveren?”

Interessante vraag. Ik mailde terug dat ik daar niet zomaar in één mail antwoord op heb. Jammer en een beetje flauw misschien. Maar ik wil niet – zonder iemands bedrijf te kennen – daar een hapsnap reactie op geven.

Ik vind het nodig dat we daar samen voor gaan zitten. Samen prioriteiten stellen en met een hernieuwde focus daarna gaan uitvoeren wat jouw leven makkelijker maakt. En je bedrijf succesvoller. Meer vrije tijd met het gezin en toch hetzelfde inkomen behouden. Of wat je dan ook maar wilt.

Dus dat heb ik geantwoord. En kun je daar ook al zelf mee aan de slag want je weet zelf altijd van binnen het antwoord.

Als je wilt dat ik je help dat wat nodig is te vinden én meteen in te zetten, be my guest (letterlijk en figuurlijk hahaha) en kijk op wat we samen in een dagdeel kunnen doen door jouw Ondernemersfundament samen online te checken. Zodat je daarna weer meer ontspannen kunt ondernemen: https://mirasaia.nl/online-checklist-ondernemersfundament/

Wil je dat ik met jou contact opneem?

Laat dan hieronder je contactgegevens achter en ik neem binnen twee werkdagen contact met je op. Heb je alleen een (korte) vraag? Ook die kun je hier aan mij stellen, schrijf ‘m op bij Bericht.

Jouw contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.