Leestijd: < 1

Wat geef jij prioriteit?

Hee ondernemer, heb je misschien last van het AHP-syndroom? De Alles Heeft Prioriteit ziekte zeg maar? Grote kans, want de meeste ondernemers waarmee ik sinds 2006 heb mogen werken zien overal oplossingen en kansen en vinden dan ook spontaan dat het een toch écht boven het ander gaat.

Maar dat ene was gister heel belangrijk en nu is het vandaag en lijkt toch echt dat andere idee veel beter…

Om gek van te worden. Jij als ondernemer zelf maar ook je team doe je hiermee tekort en drijf je tot waanzin.

Je team besteedt nu tijd aan zaken die jij morgen of overmorgen weer terugdraait waardoor zij zich niet zo nuttig voelen (en als ze op mij lijken vinden ze dat niet fijn haha) en jij dus geld verliest.

Het is veel handiger te weten waarmee je moet stoppen, wat je los kunt laten en dat waar je je op wilt focussen. Maar zo lang je nog last hebt van AHP wordt dat verdomd lastig.

Laat ik daar nou heel goed in zijn, in het genezen van de AHP-ziekte ;-).

Weet je niet zeker wat het beste bij jou en je bedrijf past?

Of wil je gewoon sowieso eerst even overleggen met mij? Dat kan. Neem gerust contact met me op.

Jouw contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.