Leestijd: < 1

Doe jij echt wat nodig is?

Doe jij echt wat nodig is elke dag? En word je daar blij van?

Hoe zou het zijn als je je bedrijfsgroeiplannen kunt bespreken met een partner die alles weet van marketing en strategie, met een breed netwerk van mensen die jou kunnen ondersteunen op het uitvoerende vlak?

Ik zie teveel ondernemers die een team om zich heen hebben waar ze toch vaak net niet genoeg aan hebben. Of (nog erger): werken met een Virtueel Assistent die kopzorgen geeft in plaats van dat ze ontzorgt.

Het is de bedoeling dat je team de dingen doet waar zij blij van worden, waar ze goed in zijn. Het is de bedoeling dat jij doet waar jij blij van wordt en bijvoorbeeld dat boek gaat schrijven wat je al zo lang wilt schrijven. Dat je die succesvolle pilot nu echt gaat verkopen in plaats van dat je niets mee doet omdat je tijd tekort komt doordat je werk terug krijgt van je VA.

Kijk deze dagen dus eens kritisch naar je team, naar je ondersteuning. En onthou: hire slow and fire fast.

Zal ik met je meedenken?

Wil je je werk goed kunnen uitvoeren, je lekker voelen in jouw bedrijf, dan is er overzicht nodig. Dat krijg je als jouw Ondernemersfundament op orde is. Dan kun jij je echte werk doen. Datgene doen waar jij goed in bent. Dan komt er vervolgens die rust en focus waar je zo naar verlangt.

Om dit voor elkaar te krijgen is vaak lastiger dan je denkt. Ik help je er graag bij! In de vorm van Mira’s Magazine: 1 tot 2 keer per maand de nieuwste podcast, een superpraktische tip én een blog of vlog waar je écht wat aan hebt.

Laat hieronder je naam en mailadres achter, dan krijg je vanzelf de eerstvolgende mail in je inbox. Afmelden kan heel eenvoudig, via de link onderaan de e-mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.