Leestijd: < 1

Kut klusjes klusteren

Elke ondernemer heeft ze: kutklusjes. Van die dingen die moeten gebeuren en die je telkens uitstelt. Waar je misschien je halve vakantie over hebt liggen nadenken of piekeren. Waar je je van hebt voorgenomen ze nu echt first thing ná je vakantie op je prio-lijst te zetten. Om er achter te komen dat die ”wonder-boven-wonder” aan het eind van de dag weer niet gebeurd zijn:  

  • Die ene bon voor je accountant opzoeken 
  • Je website nalopen op spelfoutjes 
  • Dat bord voor in je tuin bestellen zodat mensen weten dat je praktijk daar zit 

En zo ploppen er gegarandeerd nog meer van dit soort acties nu in je hoofd op. Waarschijnlijk kun je zelf bedenken waarom je deze klusjes telkens uitstelt: het zijn simpelweg kutklusjes. Ze kosten tijd, ze kosten je energie, misschien schaam je je een beetje (want hoe kan het toch dat je nu weer een bon kwijt bent of… vul maar in). 

Het kan je helpen je dat te realiseren, dat het écht niet leuk is om te doen. En je tegelijkertijd te realiseren dat – als je ze clustert – je in een keer door die zure appel heen bijt en je er dan ook vanaf bent.  

Met als enige kanttekening dat je in mijn optiek beter 2×2 uur kunt reserveren in je agenda dan 1 uurtje, omdat je het dan misschien niet een keer af krijgt en het hele circus weer opnieuw gaat beginnen 😉 

Heb je hélémaal geen zin om in je eentje te clusteren, laat staan ze te doen? Wil je gewoon een keer echt overzicht in al je acties, je prioriteitenlijst én de kutklusjes? Ik help je er graag bij! Kijk voor meer info op https://mirasaia.nl/bouw-een-stevig-ondernemersfundament/ of neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek via team@mirasaia.nl 

Zal ik met je meedenken?

Wil je je werk goed kunnen uitvoeren, je lekker voelen in jouw bedrijf, dan is er overzicht nodig. Dat krijg je als jouw Ondernemersfundament op orde is. Dan kun jij je echte werk doen. Datgene doen waar jij goed in bent. Dan komt er vervolgens die rust en focus waar je zo naar verlangt.

Om dit voor elkaar te krijgen is vaak lastiger dan je denkt. Ik help je er graag bij! In de vorm van Mira’s Magazine: 1 tot 2 keer per maand de nieuwste podcast, een superpraktische tip én een blog of vlog waar je écht wat aan hebt.

Laat hieronder je naam en mailadres achter, dan krijg je vanzelf de eerstvolgende mail in je inbox. Afmelden kan heel eenvoudig, via de link onderaan de e-mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.