Leestijd: 2 minuten

Grote plannen

Bij veel ondernemers ligt er al een tijdje een Groot Plan op de planken. Bijvoorbeeld het opzetten van het Tweede Bedrijf. Het schrijven van Dat Boek. Het maken van die Online Training. You name it. Het irriteert je misschien nu tijdens je vakantie dat het plan er vooral alleen maar ligt.  

Misschien heb je nu plannen om een tijdsblok te pakken ná ja vakantie, om er nu echt aan te werken. (Totdat er een klantafspraak tussendoor komt en die voor gaat…)  

Misschien heb je zelfs al een keer een week zitten zwoegen op dat Grote Plan en is het resultaat nog steeds niet wat jij voor ogen had. 

Dit is helemaal niet gek én heel herkenbaar. Het komt simpelweg omdat er altijd zoveel te doen is. Er is veel af te handelen in je bedrijf, van alles rondom jouw corebusiness wat je aandacht vraagt. Misschien was de afleiding van je grote plan minder leuk, omdat je ziek was. Of was er juist iets leuks privé wat je aandacht opslokte, zoals nu je vakantie.  

Want dat is precies wat er vaak gebeurt: dat andere ‘nam’ jouw tijd, jouw energie en aandacht. Waardoor je je tijd, energie en aandacht niet aan je nieuwe bedrijf, boek, online training, whatever kon geven. Je kunt jezelf eindeloos op je kop geven in al dan niet heel lelijke bewoordingen, maar het simpele feit is daar: jij was (of bent nu ;-)) met heel andere dingen bezig.  

Want zo gaat het ook met plannen en het leven: je doet ze soms spontaan zomaar wel. Of je laat ze voor wat ze zijn. En alles is ok.  

Wil je toch dólgraag met je Grote Plan aan de slag? Zorg dan voor een stok achter de deur, bijvoorbeeld in de vorm van een praktische sparringpartner, business buddy of een accountability partner. Iemand die je elke week vraagt hoe het ervoor staat zodat jij blijft gaan. Tot het klaar is. Ik help je er ook graag bij, neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Wil je weten hoe ik jou kan helpen?
Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

De beste manier om erachter te komen of en hoe ik je kan helpen is door samen in gesprek te gaan.
Dat doe ik bij voorkeur via Zoom omdat we elkaar dan ook even aan kunnen kijken. Omdat ik vaak voor of met een klant aan het werk ben, is het fijn als we een afspraak inplannen.

Je kunt je gegevens via het formulier hier achterlaten. Of je appt me op (+31 (0)6 48 44 33 01) of mailt naar mira@mirasaia.nl. Ik reageer meestal binnen 2 werkdagen. Graag tot snel!

Jouw contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.