Leestijd: 2 minuten

De vicieuze cirkel van Eveline

“Doordat ik steeds meer coachklanten kreeg én meer trainingen ging geven, bereikte ik het limiet van mijn aantal werkuren. Ik bleef hangen in een vicieuze cirkel van meer tijd nodig hebben > langer doorwerken > vermoeider worden > minder tijd voor gezin > minder leuke dingen doen > nog harder gaan werken etc. Ik had er alleen geen zicht op hoe ik het anders moest doen.”  Een mailtje van Eveline aan mij met daarin een heel herkenbare vicieuze cirkel voor veel ondernemers. 

Herken je daar iets in? Je bent heel succesvol, je mag heel veel mensen helpen met jouw prachtige dienst maar intussen werk je je de tering om het ff op z’n Rotterdams te zeggen. En wat doe je dan? Je skipt je eigen vrijetijds dingen. Je doet minder met je gezin. Je gaat langer doorwerken. Of allemaal en het helpt natuurlijk niet echt, want je wordt er letterlijk doodmoe van.

Hier is iets anders nodig en dat is het zicht op hóe het anders kan. Hoe je toch al je klanten kan helpen én tijd hebt voor je gezin, voor jezelf, voor leuke dingen. Dat zicht erop krijgen is lastig in je eentje. Zou je immers zien hoe dat moet, zou je het al doen. Je bent immers ondernemer geen sadomasochist.

En juist jij als coach/trainer/therapeut weet hoe verdomd moeilijk dat is. Dat kun je niet alleen. Je hebt hiervoor een betrouwbare sparringpartner nodig. Iemand die op praktisch niveau meedenkt, die eerlijk, nuchter en realistisch is. Vooral niet iemand die jou één of andere vage magische formule belooft met als resultaat een omzet met zes nullen én bakken aan vrije tijd.

Je hebt misschien zo iemand in je nabije omgeving: vraag om hulp, schakel een professional in. Uiteraard help ik je ook heel graag bij het doorbreken van de vicieuze cirkel.

Zal ik met je meedenken?

Wil je je werk goed kunnen uitvoeren, je lekker voelen in jouw bedrijf, dan is er overzicht nodig. Dat krijg je als jouw Ondernemersfundament op orde is. Dan kun jij je echte werk doen. Datgene doen waar jij goed in bent. Dan komt er vervolgens die rust en focus waar je zo naar verlangt.

Om dit voor elkaar te krijgen is vaak lastiger dan je denkt. Ik help je er graag bij! In de vorm van Mira’s Magazine: 1 tot 2 keer per maand de nieuwste podcast, een superpraktische tip én een blog of vlog waar je écht wat aan hebt.

Laat hieronder je naam en mailadres achter, dan krijg je vanzelf de eerstvolgende mail in je inbox. Afmelden kan heel eenvoudig, via de link onderaan de e-mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.