Heb je een sparringpartner nodig?

Heb je soms het gevoel dat je iets mist in je bedrijf? Niet zozeer in de samenwerking met bijvoorbeeld je VA of in de gang van zaken, maar omdat je iemand mist met wie je van gedachten kunt wisselen over vragen als: is het slim om die twee online training tegelijkertijd te ontwikkelen? Hoe krijg ik mijn focus terug? Of heel concreet, bijvoorbeeld over of je in die ene mail wel de juiste tone of voice te pakken hebt. Dan kan het fijn zijn om een sparringpartner te hebben. Ik help je er graag bij, in de vorm van mijn programma Bouw een stevig ondernemersfundament. Alle info lees je hier: https://mirasaia.nl/bouw-een-stevig-ondernemersfundament/

Wil je weten hoe ik jou kan helpen?
Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

De beste manier om erachter te komen of en hoe ik je kan helpen is door samen in gesprek te gaan.
Dat doe ik bij voorkeur via Zoom omdat we elkaar dan ook even aan kunnen kijken. Omdat ik vaak voor of met een klant aan het werk ben, is het fijn als we een afspraak inplannen.

Je kunt je gegevens via het formulier hier achterlaten. Of je appt me op (+31 (0)6 48 44 33 01) of mailt naar mira@mirasaia.nl. Ik reageer meestal binnen 2 werkdagen. Graag tot snel!

Jouw contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.