Leestijd: < 1

Life is what happens to you while you’re busy making other plans

“Life is what happens to you while you’re busy making other plans.” Blijft mooi gezegd door John Lennon en het doet me eraan denken hoe ik – inmiddels 4,5 jaar geleden – besloot om écht nooit meer iets met welke man dan ook te beginnen. Tot ik met honden uitlaten een man ontmoette. Ik met teckel en puppy chihuahua, hij met puppy bully XL.

Ik dacht – toen ik hem aan zag komen lopen met z’n slobberige trainingsbroek, hoodie en in mijn ogen vechthond – geen fraaie dingen. Maar vond het wel slim dat mijn kleine Freddie met grote honden leerde omgaan. Zo geschiedde en zo liepen de man, de honden en ik elkaar geregeld tegen het lijf in Rotterdam Noord. We leerden elkaar in een klein jaar goed kennen.

De rest is geschiedenis: hij is nu 3 maanden mijn echtgenoot en de honden zijn een hechte roedel 😉

Dus terwijl ik had bedacht hoe mijn leven eruit zou moeten zien (manloos) ontvouwde zich spontaan iets heel anders. Er ontstond vriendschap en daaruit kwam liefde. En zo verhuisden wij (hij geboren Rotterdammer, ik import Rotterdammert) naar het pittoreske Schijndel in Brabant. Ook weer iets wat níet in mijn Plan stond.

“Life is what happens to you while you’re busy making other plans.” Dat dus. En hierbij de uitnodiging aan jou om te kijken naar je plannen. Maar vooral om af en toe eens niets te plannen, gewoon te zijn. Gewoon te doen. Meebewegen met het leven. Benieuwd wat er bij jou gebeurt!

Zal ik met je meedenken?

Wil je je werk goed kunnen uitvoeren, je lekker voelen in jouw bedrijf, dan is er overzicht nodig. Dat krijg je als jouw Ondernemersfundament op orde is. Dan kun jij je echte werk doen. Datgene doen waar jij goed in bent. Dan komt er vervolgens die rust en focus waar je zo naar verlangt.

Om dit voor elkaar te krijgen is vaak lastiger dan je denkt. Ik help je er graag bij! In de vorm van Mira’s Magazine: 1 tot 2 keer per maand de nieuwste podcast, een superpraktische tip én een blog of vlog waar je écht wat aan hebt.

Laat hieronder je naam en mailadres achter, dan krijg je vanzelf de eerstvolgende mail in je inbox. Afmelden kan heel eenvoudig, via de link onderaan de e-mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.