Leestijd: < 1

Life is what happens to you while you’re busy making other plans

“Life is what happens to you while you’re busy making other plans.” Blijft mooi gezegd door John Lennon en het doet me eraan denken hoe ik – inmiddels jaren geleden – besloot om écht nooit meer iets met welke man dan ook te beginnen. Tot ik met honden uitlaten een man ontmoette. Ik met teckel en puppy chihuahua, hij met puppy bully XL.

Ik dacht – toen ik hem aan zag komen lopen met z’n slobberige trainingsbroek, hoodie en in mijn ogen vechthond – geen fraaie dingen. Maar vond het wel slim dat mijn kleine Freddie met grote honden leerde omgaan. Zo geschiedde en zo liepen de man, de honden en ik elkaar geregeld tegen het lijf in Rotterdam Noord. We leerden elkaar in een klein jaar goed kennen.

De rest is geschiedenis: hij is nu 3 maanden mijn echtgenoot en de honden zijn een hechte roedel 😉

Dus terwijl ik had bedacht hoe mijn leven eruit zou moeten zien (manloos) ontvouwde zich spontaan iets heel anders. Er ontstond vriendschap en daaruit kwam liefde. En zo verhuisden wij (hij geboren Rotterdammer, ik import Rotterdammert) naar het pittoreske Schijndel in Brabant. Ook weer iets wat níet in mijn Plan stond.

“Life is what happens to you while you’re busy making other plans.” Dat dus. En hierbij de uitnodiging aan jou om te kijken naar je plannen. Maar vooral om af en toe eens niets te plannen, gewoon te zijn. Gewoon te doen. Meebewegen met het leven. Benieuwd wat er bij jou gebeurt!

De volgende stap kan zijn: lees of beluister mijn e-book ‘Dat volle ondernemershoofd’. Dan kom je erachter waarom je hoofd zo vol zit en hoe het komt dat er altijd zoveel te doen is rondom jouw corebusiness.

In mijn e-book “Dat volle ondernemershoofd – hoe het komt dat er altijd zoveel te doen” is lees je precies wat ik bedoel met een vol ondernemershoofd. Je kunt ‘m gewoon meteen downloaden en lezen via de knop hieronder.