Een tijdje terug interviewde Mirelle Petit me voor haar podcast ‘Follow Mi!’. We spraken o.a. over 15 jaar geleden, toen ik begon als VA en het nog helemaal niet zo heette. We hadden het ook over hoe ik mij van Virtueel Assistent transformeerde naar Online Business Manager, VA’s ging matchen aan ondernemers en intussen ondernemers coach in het programma Bouw een stevig Ondernemersfundament.

Wat door de hele podcast de rode draad is, is in elk geval hoe je relaxter kunt gaan ondernemen als je je fundament op orde hebt met de 4 S‘en: systemen, sales&marketing, structuur en support.

Het lijkt soms niet samen te gaan: succesvol zijn en toch heel ontspannen je bedrijf runnen. Luister hier hoe dat werkt in de praktijk:

Vouw tijdens het luisteren de was, vul of leeg de vaatwasser of ga er simpelweg even rustig voor zitten. Ik ben benieuwd wat je van het interview vindt. Laat je het even weten? Thanx!