Leestijd: < 1

Succesvol zijn en toch ontspannen je bedrijf runnen (podcast)

Een tijdje terug interviewde Mirelle Petit me voor haar podcast ‘Follow Mi!’. We spraken o.a. over 15 jaar geleden, toen ik begon als VA en het nog helemaal niet zo heette. We hadden het ook over hoe ik mij van Virtueel Assistent transformeerde naar Online Business Manager, VA’s ging matchen aan ondernemers en intussen ondernemers coach in het programma Bouw een stevig Ondernemersfundament.

Wat door de hele podcast de rode draad is, is in elk geval hoe je relaxter kunt gaan ondernemen als je je fundament op orde hebt met de 4 S‘en: systemen, sales&marketing, structuur en support.

Het lijkt soms niet samen te gaan: succesvol zijn en toch heel ontspannen je bedrijf runnen. Luister hier hoe dat werkt in de praktijk:


Vouw tijdens het luisteren de was, vul of leeg de vaatwasser of ga er simpelweg even rustig voor zitten. Ik ben benieuwd wat je van het interview vindt. Laat je het even weten? Thanx!

Zal ik met je meedenken?

Wil je je werk goed kunnen uitvoeren, je lekker voelen in jouw bedrijf, dan is er overzicht nodig. Dat krijg je als jouw Ondernemersfundament op orde is. Dan kun jij je echte werk doen. Datgene doen waar jij goed in bent. Dan komt er vervolgens die rust en focus waar je zo naar verlangt.

Om dit voor elkaar te krijgen is vaak lastiger dan je denkt. Ik help je er graag bij! In de vorm van Mira’s Magazine: 1 tot 2 keer per maand de nieuwste podcast, een superpraktische tip én een blog of vlog waar je écht wat aan hebt.

Laat hieronder je naam en mailadres achter, dan krijg je vanzelf de eerstvolgende mail in je inbox. Afmelden kan heel eenvoudig, via de link onderaan de e-mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.