Doe je ’t wel ff, of stel je het uit?

Als het gaat om het implementeren van een nieuw systeem in hun bedrijf, lijkt er een soort tweedeling te zijn tussen mijn klanten. De ene club (vooral mijn vrouwelijke klanten, sorry… misschien een beetje stereotiep ;-)) ziet er enorm tegenop. Ze stellen het begin maar uit. En dat terwijl de andere club denkt “Doe ik wel ff!” (dat zijn meestal de mannen). Maar… eenmaal begonnen valt het wel vies tegen. In deze video geen kant-en-klare tip, maar hopelijk wel een fijn inzicht hierover.

Zal ik met je meedenken?

Wil je je werk goed kunnen uitvoeren, je lekker voelen in jouw bedrijf, dan is er overzicht nodig. Dat krijg je als jouw Ondernemersfundament op orde is. Dan kun jij je echte werk doen. Datgene doen waar jij goed in bent. Dan komt er vervolgens die rust en focus waar je zo naar verlangt.

Om dit voor elkaar te krijgen is vaak lastiger dan je denkt. Ik help je er graag bij! In de vorm van Mira’s Magazine: 1 tot 2 keer per maand de nieuwste podcast, een superpraktische tip én een blog of vlog waar je écht wat aan hebt.

Laat hieronder je naam en mailadres achter, dan krijg je vanzelf de eerstvolgende mail in je inbox. Afmelden kan heel eenvoudig, via de link onderaan de e-mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.