Weet je wel genoeg?

Vind jij dat je genoeg weet? Of moet je nog een cursus of training volgen op je vakgebied voor je aan je eigen boek begint, een online training maakt of voor je een jaarprogramma ontwikkelt? Als coach, trainer, therapeut  of consultant heb je vaak de neiging om meer en meer vakkennis tot je te nemen. Merk je dat bij jezelf, dan kan het interessant zijn om eens stil te staan bij waarom je die behoefte hebt. In deze video bespreek ik graag een fijne vraag die je aan jezelf kunt stellen op dit gebied.

Wil je weten hoe ik jou kan helpen?
Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

De beste manier om erachter te komen of en hoe ik je kan helpen is door samen in gesprek te gaan.
Dat doe ik bij voorkeur via Zoom omdat we elkaar dan ook even aan kunnen kijken. Omdat ik vaak voor of met een klant aan het werk ben, is het fijn als we een afspraak inplannen.

Je kunt je gegevens via het formulier hier achterlaten. Of je appt me op (+31 (0)6 48 44 33 01) of mailt naar mira@mirasaia.nl. Ik reageer meestal binnen 2 werkdagen. Graag tot snel!

Jouw contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.