Leestijd: 2 minuten

Mijn favoriete online tools

In dit blog alleen maar favoriete tools, in willekeurig volgorde 😉

  • Publer: social media inplantool. Het gratis account voldoet voor veel ondernemers prima. Post je op veel verschillende social media kanalen, dan kan het zijn dat een betaald account beter geschikt is voor je. Publer is gelukkig één van de meest voordelige social media inplantools van het moment. Klik hier om aan de slag te gaan met Publer: https://publer.io/MiraSaia (Het is een affiliatelink, als jij klant wordt krijg ik een fee ervoor.)
  • Autorespond: wat mij betreft het beste emailmarketing systeem wat er is. (Of nieuwsbrieven software/ nieuwsbrief systeem – hoe je het ook wilt noemen). Ze hebben ook een goed geïntegreerde shoppingcart. Je kunt het een ook los van het ander kopen. Je kunt het een maand gratis uitproberen om er feeling mee te krijgen – of laat je VA het voor je inregelen ;-). Dit is de link. (Het is een affiliatelink, als jij klant wordt krijg ik een fee ervoor.) Volledig Nederlands, dus je kunt altijd in je eigen taal om hulp vragen en je krijgt snel binnen ‘onze tijden’ antwoord (in tegenstelling tot clubs die in de USA zitten).
  • Asana: een projectmanagementtool, en dus ook gewoon dé tool om overzicht te houden in mijn eigen bedrijf, op al mijn acties en de zaken die mijn VA oppakt. Must have om het geregeld te houden en te blijven houden. Let op: de gratis versie is prima, je hoeft ‘t niet te kopen, is echt niet nodig voor jezelf en/of overzichtelijk samenwerken met je team: https://asana.com/pricing (kies voor de basic versie)
  • 1Password: de tool om veilig al je wachtwoorden en belangrijke informatie op te slaan. En makkelijk te delen met mensen die ook jouw inlog nodig hebben.
  • Dropbox: de plek waar alles in de cloud van mezelf en mijn klanten staat. Ik vind het persoonlijk makkelijker in gebruik dan Google-Drive maar dat zal geheel aan mij liggen ;-). Ik kan nog steeds prima uit de voeten met de gewone Dropbox, je hebt ook een Business versie.

Mail me gerust als je er vragen over hebt of wanneer je tegen iets praktisch aanloopt waar je een fijne tool bij nodig hebt: mira@mirasaia.nl.

Weet je niet zeker wat het beste bij jou en je bedrijf past?

Of wil je gewoon sowieso eerst even overleggen met mij? Dat kan. Neem gerust contact met me op. Laat hieronder je gegevens achter, dan mail ik je binnen 2 werkdagen. En plannen we een vrijblijvend gesprek via Zoom in, tot snel!

Jouw contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.