Leestijd: < 1

Makkelijk afspraken maken

“Kan jij vrijdag a.s. om 13.30u?”
“Nee, ik kan wel om 10u.”
“Dan kan ik niet, maandag 11u doen dan?”
“Kwartiertje later ook ok?”

En zo gaat het vaak in de mailbox heen en weer als je een afspraak probeert te maken. Als je belt, gaat het vaak iets sneller, maar toch.

Veel heen en weer gemail en dan ook nog hopen dat de andere partij dag en tijdstip goed noteert. Én de juiste Zoomlink of andere communicatievorm noteert.

Het kan makkelijker en sneller. Vor jouzelf en voor de andere kant. Voorwaarde is wel dat je een online agenda hebt

“Kan jij vrijdag om 13.30u?

Het kost vaak veel tijd om met mensen een afspraak in te plannen. Dit kan met klanten zo zijn maar ook met potentiële klanten. Voor je het weet ben je druk met heen en weer mailen om maar de geschikte dag en tijd te vinden. Of komen ze niet opdagen op het moment dat jij er klaar voor zit.

Met www.calendly.com maak je het jezelf en de mensen out there makkelijk. Je kunt per soort afspraak een link aanmaken en mensen zien meteen je beschikbaarheid. Ze plannen zichzelf in en de tool zorgt er ook voor dat ze een herinneringsmail krijgen. Meerdere zelfs, als jij dat zo regelt.

Let op: dit werkt alleen als je al een online agenda hebt.

Regelmatig de nieuwste podcast, een superpraktische tip én een blog of vlog waar écht wat aan hebt.

Wil je je werk goed kunnen uitvoeren, je lekker voelen in jouw bedrijf, dan is er overzicht nodig. Dat krijg je als jouw Ondernemersfundament op orde is. Dan kun jij je echte werk doen. Datgene doen waar jij goed in bent. Dan komt er vervolgens die rust en focus waar je zo naar verlangt. Om dit voor elkaar te krijgen is vaak lastiger dan je denkt. En ik help je er graag bij! In de vorm van 1 tot 2 keer per maand een licht verteerbare praktische tip voor ondernemers met een vol hoofd.

Laat je naam en mailadres achter, dan krijg je regelmatig een mailtje in je inbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.