Leestijd: 2 minuten

Hoe vind je nou de juiste VA?

Een oproep op social media als je een VA zoekt, levert steevast een bulk aan reacties en likes op. Je hebt in feite nu al een Virtuele Assistent nodig om iedereen te bedanken en alles te filteren. Want hoe vis je hier nou de juiste uit?! Dat is simpelweg niet te doen.

Ik zie ondernemers een oproep doen in een online VA-groep en ook daar hetzelfde effect: veel reacties, veel enthousiaste mensen en jij moet je nog steeds door dit oerwoud heen vechten. Op zoek naar de juiste.

Want hoe krijg jij antwoord op belangrijke vragen voordat je in gesprek gaat? Met iedereen kennismaken kost je veel te veel tijd en je hebt het al zo druk. (Dat is meestal namelijk de reden dat je een VA gaat zoeken). Hoe weet je of de VA bij je past? Hoe kom je erachter dat wat ze je belooft, ook écht geleverd wordt? Hoe ontdek je of er een klik is?

Na ruim 12 jaar (gratis) ondernemers en VA’s aan elkaar matchen, durf ik te zeggen dat ik het kunstje onder knie heb. Daarom help ik graag bij het vinden van de VA die bij jou en je bedrijf past. Omdat ik dat hele voorproces al voor jou heb gedaan. Jij hoeft feitelijk alleen nog maar kennis te maken met de VA waarvan ik denk dat hij/zij bij jou past.

Ik match echt op persoonlijkheid, niet perse op skills. Alle tools die nodig zijn, de juiste tone of voice bij het beantwoorden van je mails enzovoorts: dat kun je iemand allemaal (aan)leren. De belangrijke klik niet. Die is er of die is er niet.

Omdat ik zelf jarenlang als VA heb gewerkt, een tijdlang VA’s in dienst heb gehad en intussen werk met een groot freelance- match-team, weet ik ondernemers meestal in 1x feilloos aan de juiste VA te matchen. En mocht het toch niet de match zijn die we zoeken, dan is er altijd een andere VA uit mijn team die het wel is. Ik help je graag!

Alle informatie en hoe dat nou zit met het gratis matchen, lees je via mirasaia.nl/mira-matcht . (Want het is écht gratis, het kost jou alleen tijd om het vragenformulier in te vullen en met mij in gesprek te gaan).

Weet je niet zeker wat het beste bij jou en je bedrijf past?

Of wil je gewoon sowieso eerst even overleggen met mij? Dat kan. Neem gerust contact met me op. Laat hieronder je gegevens achter, dan mail ik je binnen 2 werkdagen. En plannen we een vrijblijvend gesprek via Zoom in, tot snel!

Jouw contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.