Een korte tip deze week, namelijk het regelen van je privacyverklaring. Het is verplicht om mensen schriftelijk te informeren over wat jij met hun persoonsgegevens doet. Daar is de privacyverklaring of privacy policy de oplossing voor. Publiceer hem op je website en zet een link naar de privacyverklaring in je e-mailhandtekening, dan heb je in bijna alle situaties aan je informatieverplichting voldaan.

Heb je er al een die helemaal juridisch ok is en goed dichtgetimmerd? Niets meer aan doen.

Twijfel je? Ben je bezig met het (laten) opzetten van een nieuwe? Met deze online generator stel je binnen 10 minuten je eigen privacyverklaring op. Ontwikkeld door mijn mastermindmaatje Charlotte van Charlottes Law, dus uitermate betrouwbaar, snel én betaalbaar.

Je maakt je eigen privacyverklaring in vier eenvoudige stappen. Je hoeft alleen maar meerkeuze vragen te beantwoorden. Na het invullen ontvang je de privacy policy als bewerkbaar bestand per e-mail en kun je hem verder opmaken in je eigen huisstijl en publiceren op je website. Zo voldoe je aan de informatieverplichtingen van de AVG/GDPR.

Als je wilt kun je als extra service hulp krijgen bij het invullen in een persoonlijk gesprek (tot 30 minuten) of laat het invullen door Charlotte doen na een kort gesprek (tot 20 minuten). Dat kun je kiezen op de pagina waar je ook de generator aanschaft: https://www.charlotteslaw.nl/product/privacyverklaring/