Ben je op zoek naar een virtueel assistent?

Je bent eraan toe: een VA! Je doet een oproep op LinkedIn of in één van de vele Facebookgroepen en dan… Ik noem het de hel op aarde. Superveel mensen komen op je af, mensen taggen elkaar… super goed bedoeld. Maar je zit opeens wél met meer werk dan voor je die oproep deed. En hoe zorg je nou dat je tussen al die reacties de juiste VA vindt? Daarbij kan ik je helpen.

Heb je zin om gematcht te worden, of wil je er meer over weten? Kijk dan even op mirasaia.nl/mira-matcht

Wil je weten hoe ik jou kan helpen?
Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

De beste manier om erachter te komen of en hoe ik je kan helpen is door samen in gesprek te gaan.
Dat doe ik bij voorkeur via Zoom omdat we elkaar dan ook even aan kunnen kijken. Omdat ik vaak voor of met een klant aan het werk ben, is het fijn als we een afspraak inplannen.

Je kunt je gegevens via het formulier hier achterlaten. Of je appt me op (+31 (0)6 48 44 33 01) of mailt naar mira@mirasaia.nl. Ik reageer meestal binnen 2 werkdagen. Graag tot snel!

Jouw contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.