Leestijd: < 1

De inhaalslag na de vakantie

Veel ondernemers doen na elke vakantie een soort inhaalslag. Alsof ze de vakantie-uren willen inhalen… Waardoor dat ontspannen gevoel meteen weg ebt en het lijkt alsof de vakantie alweer wéken geleden is.

Herken je dat? Je bent niet de enige ondernemer met dit gevoel. Het is ook logisch dat je denkt dat het nodig is dat je je tijd moet ‘inhalen’. Je moet immers na je vakantie gewoon weer aan het werk. Je klanten willen iets van je, die opdrachtgever wacht op antwoord. De plannen die je voor je eigen bedrijf bedacht (op je strandstoel) spoken ook rond in je hoofd… Wat nu? Hoe krijg je weer wat ontspanning terug?

Ga je hoofd legen, bij voorkeur in de online tool Asana. Die zorgt voor overzicht voor jezelf. Je kunt bij elke taak/to do heel makkelijk subtaken eraan hangen. En ook deadlines. Wat het weer heel makkelijk maakt om zaken over te dragen – als je bijvoorbeeld een Virtuele Assistent hebt.

Je kunt prima volstaan met de gratis versie (https://asana.com/nl/pricing > basic). Asana heeft/is ook een app, dus als je die op je telefoon zet, kan je tussentijds-bedachte acties meteen op 1 plek noteren :-).

Zal ik met je meedenken?

Wil je je werk goed kunnen uitvoeren, je lekker voelen in jouw bedrijf, dan is er overzicht nodig. Dat krijg je als jouw Ondernemersfundament op orde is. Dan kun jij je echte werk doen. Datgene doen waar jij goed in bent. Dan komt er vervolgens die rust en focus waar je zo naar verlangt.

Om dit voor elkaar te krijgen is vaak lastiger dan je denkt. Ik help je er graag bij! In de vorm van Mira’s Magazine: 1 tot 2 keer per maand de nieuwste podcast, een superpraktische tip én een blog of vlog waar je écht wat aan hebt.

Laat hieronder je naam en mailadres achter, dan krijg je vanzelf de eerstvolgende mail in je inbox. Afmelden kan heel eenvoudig, via de link onderaan de e-mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.