Nieuwe schoenen die meteen superlekker zitten, als pantoffels… Zo kijk ik naar de samenwerking met je VA of webbouwer of accountant of wie je dan ook voor je bedrijf inschakelt. Die samenwerking moet wat mij betreft zijn alsof het je lievelingssloffen zijn. Of dat fantastische paar schoenen.

Deze samenwerking heeft geen oprekken of extra uitlooptijd nodig.

Om in de metafoor door te gaan: Die samenwerking kan even wennen zijn, omdat het een ander model is dan je normaal zou kiezen. Of het is een kleur die je niet zo vaak draagt. Maar ze zitten als gegoten.

Dus of het nou je nieuwe accountant is, je Virtuele Assistent of vormgever: de samenwerking, ook de eerste kennismaking, glijdt, golft, het vloeit, het gaat bijna als vanzelf.

Natuurlijk moet je elkaar leren kennen, moet je afspraken maken, maar meer niet. Als het schuurt, als het wringt, als je van alles doet om dat paar ‘schoenen; op te rekken, dan houdt het op. Dan neem je afscheid en ga je op zoek naar dat paar wat wel meteen past en waarop je dansend de winkel verlaat.

PS Mocht je op zoek zijn naar een passende VA, ik help je graag kosteloos aan een goede match: https://mirasaia.nl/mira-matcht/