Leestijd: < 1

Het gaat zoals het gaat

Want als jij even minder doet, gaat alles zoals het gaat en gaat het zoals het moet. Je kunt je bijvoorbeeld enorm verzetten tegen je lusteloosheid of je ‘even geen zin hebben’. En jezelf er doorheen persen, het mes op de keel zetten en koste wat kost die ene deadline halen.

Terwijl als je luistert naar waar je echt zin in hebt en doet wat je echt nodig hebt – bijvoorbeeld het verplaatsen van die deadline –  je zal zien dat je je meteen lichter voelt. Een wandeling in het park, een drankje buiten de deur of die siësta of dat wat past bij jou op dat moment. En je voelt je daarna een ander mens.

Alles kan wachten, alles kan later. Het zal de eerste keer enorm onwennig voelen, je krijgt misschien wel schuldgevoelens, ongemakkelijke uurtjes maar het zal smaken naar meer, ik beloof het je 🙂

De volgende stap kan zijn: lees of beluister mijn e-book ‘Dat volle ondernemershoofd’. Dan kom je erachter waarom je hoofd zo vol zit en hoe het komt dat er altijd zoveel te doen is rondom jouw corebusiness.

In mijn e-book “Dat volle ondernemershoofd – hoe het komt dat er altijd zoveel te doen” is lees je precies wat ik bedoel met een vol ondernemershoofd. Je kunt ‘m gewoon meteen downloaden en lezen via de knop hieronder.