Leestijd: < 1

Wat is het verschil tussen een VA en een OBM – deel 2

In deze podcast ga ik dieper in op de verschillen die er zijn in de praktijk tussen Virtuele Assistenten en Online Business Managers.

Ik zie vaak dat VA’s zich in de breedte ontwikkelen, terwijl ik soms zie dat er meer in zit. Dat het ‘beter’ is om je in de hoogte te ontwikkelen zo gezegd. 

Wat ik daar precies mee bedoel, hoor je hier. Je kunt ook de video-opname bekijken van deze podcast, met ondertiteling. 

Hierover lezen? Klik dan op https://mirasaia.nl/het-verschil-tussen-een-online-business-manager-obm-en-een-virtueel-assistent-va-deel-2/

Let op 🙂 – er is meer in deze miniserie over OBM’S; 

Wat is het verschil tussen een VA en OBM – deel 1

Wat is het verschil tussen een VA en OBM – deel 3 

(Wil meer info over hoe je OBM kunt worden? Kijk dan hier voor alle info over mijn opleiding.)

Zal ik met je meedenken?

Wil je je werk goed kunnen uitvoeren, je lekker voelen in jouw bedrijf, dan is er overzicht nodig. Dat krijg je als jouw Ondernemersfundament op orde is. Dan kun jij je echte werk doen. Datgene doen waar jij goed in bent. Dan komt er vervolgens die rust en focus waar je zo naar verlangt.

Om dit voor elkaar te krijgen is vaak lastiger dan je denkt. Ik help je er graag bij! In de vorm van Mira’s Magazine: 1 tot 2 keer per maand de nieuwste podcast, een superpraktische tip én een blog of vlog waar je écht wat aan hebt.

Laat hieronder je naam en mailadres achter, dan krijg je vanzelf de eerstvolgende mail in je inbox. Afmelden kan heel eenvoudig, via de link onderaan de e-mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.