Vragenlijstje voor ons kennismakingsgesprek

Ter voorbereiding op onze Zoom-meetup

De vragen op dit formulier helpen ons bij het scherp krijgen van je vragen. Zodat ik kan bepalen of ik de juiste persoon ben om jou te helpen.

Aan de hand van je antwoorden plan ik een Zoom-sessie met je in. Daarin maken we met elkaar kennis en is er tijd voor andere vragen. Aan het eind van ons gesprek zal ik vertellen of ik denk dat coaching voor jou nodig of handig is. En welke tijds- en financiële investering dat van je vraagt. Als ik denk dat ik niet de juiste persoon voor je ben, zal ik dat ook aangeven.

Let op: je e-mailadres moet je hier invullen, zodat je vanzelf een kopie van de antwoorden in je inbox krijgt, wel zo handig.

Wil je deze ingevulde lijst in je inbox ontvangen? Vink dan hier het vakje aan.

Weet je niet zeker wat het beste bij jou en je bedrijf past?

Of wil je gewoon sowieso eerst even overleggen met mij? Dat kan. Neem gerust contact met me op.

Jouw contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.