Uitbreiding van mijn
match-team

Ben jij de slimme, leuke, snelle, positieve VA die ik zoek?

Herken je je in het volgende?

Feest der herkenning? Dan kun je zomaar dé match zijn voor mijn match-team.

In het kort werkt het samenwerken met mij & team zo:

  • Als ik je match met een ondernemer – ongeacht het aantal uren per week – ontvang ik voor 36 maanden een fee van 15% over de bruto omzet die je maakt met die klant.
  • Je krijgt er support van mij & mijn team voor terug.
  • Je krijgt ook toegang tot onze zeer waardevolle Whatsapp groep, een maandelijkse Mastermind met het team en elk jaar een gezellig uitje met z’n allen.

Voel je het kriebelen? Zin om mijn team te joinen?

Belangrijk voordat je reageert: jouw tarief is momenteel max 52,50 euro excl. btw per uur. Uiteraard kun je – als we gaan samenwerken – je tarief gaan verhogen. Maar als je nu al op 60 euro zit, heeft reageren helaas geen zin.

Uitzondering hierop: je bent (ook) een ‘bewezen’ goede Techy VA. Dan kan je uurtarief op maximaal 65 euro excl per uur liggen.

Als je iets voelt kriebelen, dan gaat het als volgt:

Veelgestelde vragen

Ik wil geen video opnemen, kan ik toch reageren?

Nee, helaas niet. Ik vind het belangrijk om een beeld te hebben van jou als persoon voordat ik je het concept contract en voordat we eventueel met elkaar in gesprek gaan.

Veel mensen vinden het spannend om een video op te nemen en dat is helemaal niet erg. Dat snap ik en ik zal je er niet op afrekenen als je een beetje zenuwachtig overkomt 😊.

O, en misschien ook wel handig om te weten: alleen ik zie je video. Niet het hele team ofzo 😉.

Waarom mag mijn uurtarief als reguliere VA niet meer dan 52,50 euro per uur zijn?

De ondernemers die ik match aan VA’s zijn doorgaans op zoek naar iemand die vooral uitvoerend werk kan doen. Daar past geen tarief bij dat hoger is dan 52,50 per uur.

Waarom moet ik twee uitgebreide vragenlijsten invullen?

Door jouw antwoorden op deze vragen krijg ik een goed beeld van je kwaliteiten en skills als VA.

Richt jij je op een specifieke doelgroep klanten/opdrachtgevers? En zo ja, welke doelgroep is dat?

De groep ondernemers die ik van nature aantrek zijn dienstverleners, dus adviseurs, trainers, consultants, coaches, therapeuten enz.

Als je benieuwd bent wat voor mensen dat zijn, kun je kijken op https://mirasaia.nl/klantervaringen/. Daar staan ook de websites van (oud) klanten en dat laat een beetje zien welk type mens ik aantrek.

Werk ik met jou samen voor klanten of alleen?

Ik koppel klanten aan jou als VA maar de volledige verantwoordelijkheid voor het werk (de uitvoering) en samenwerking ligt bij jou. Jij maakt de detailafspraken met de klant.

Het komt weleens voor dat ik een VA verbind aan iemand met wie ik ook samenwerk in het Bouw een stevig Ondernemersfundament programma. Dan zullen we weleens ook in de dagelijkse praktijk met elkaar te maken hebben 😉.

Hou ik zeggenschap over bijvoorbeeld een samenwerking stopzetten of het verhogen van mijn uurtarief?

Ja, natuurlijk houd je zeggenschap. Je bent tenslotte zelfstandig ondernemer 🙂, ik ben eigenlijk ‘alleen maar’ de bemiddelaar.

De overeenkomst voor de samenwerking tussen jou en mij zit zo in elkaar dat je mij écht alleen een fee betaalt voor de uren die je daadwerkelijk hebt gewerkt (en betaald hebt gekregen) bij klanten die je via mij hebt gekregen.

Je bent op elk moment vrij om te stoppen met werken bij een klant. Echter gaan we er natuurlijk vanuit dat je dit professioneel en in overleg met mij én met de klant doet, mocht het gebeuren. En we horen het natuurlijk graag van je, zodat we goed weten wat je beschikbaarheid is voor eventuele nieuwe klanten.

Op hoeveel uur beschikbaarheid wordt gerekend en is dit een vast aantal uren?

Voor mij is het fijn als ik weet hoeveel uur je per week je zou willen en kunnen werken. Dus heb je nu klanten voor 26 uur per week en wil je naar 32, dan heb je nog 6 uur beschikbaar voor matching.

Heb je 6 uur ‘over’ dan zal ik je niet verbinden aan prospects die meer dan 6 uur nodig hebben. Dat is logischerwijs een momentopname, dus als er iets verandert hoor ik dat graag.

Je bent volledig vrij om je eigen marketing te doen en zelf overeenkomsten te sluiten met klanten, maar ik vind het prettig als je het mij wel laat weten als er iets in je beschikbaarheid verandert.

Kan ik mijn eigen aanbod/urenpakketten oid gebruiken?

Als ik na het ontvangen van je video en de ingevulde vragenlijsten denk dat je een goede aanvulling voor mij match-team zou kunnen zijn, ga ik graag met je in gesprek om kennis te maken.

In dat gesprek hoor ik meer over jouw manier van dienstverlening en over de dingen die je het aller, állerleukst vindt om te doen.

Ik doe mijn best om klanten aan je te koppelen die op zoek zijn naar dat wat jij het liefst biedt. Dat sluit dus hopelijk aan op jouw eigen aanbod.

Wat betreft pakketten en/of strippenkaarten: sommige VA’s uit mijn team werken er wel mee, anderen bewust niet.

Stel: je maakt een website voor een ondernemer die ik aan je heb voorgesteld. Dat is dan niet uurtje-factuurtje, maar een pakket. Je betaalt mij dan 15% van elke factuur die je stuurt, ook als het om een pakket gaat.

Als je met strippenkaarten werkt, kan je dat ook op die manier doen.

36 maanden contract voelt wel lang, waarom heb je daarvoor gekozen?

Ik kan me voorstellen dat het best lang voelt, die 36 maanden.

Zoals je waarschijnlijk weet vraagt goede marketing, verkoop en acquisitie veel tijd, energie en werk. Dat werk neem ik allemaal van je over.

Het andere voordeel van samenwerken met mij en het match-team is daarnaast dat ik het kaf van het koren scheid, waardoor je alleen in gesprek gaat met ondernemers die serieus zijn over het samenwerken met een VA. Ondernemers die er echt al aan toe zijn, waardoor jij alleen nog maar het kennismakingsgesprek hoeft te voeren.

Daarnaast doe ik ook een voorselectie qua match op het gebied van persoonlijkheid. Waardoor je minder snel in de situatie komt dat je na één week werken voor een ondernemer merkt dat het toch niks voor je is.

Je kunt je tijd dus gebruiken met dat wat je écht leuk vindt: klanten helpen en ondersteunen om hun bedrijf succesvoller te maken.

De looptijd van 36 maanden heeft er ook mee te maken dat ik streef naar het verbinden van mensen die een langdurige samenwerking aan kunnen gaan.

Ga ik zelf met de klant in onderhandeling over het uurtarief?

Je uurtarief heb je vooraf bepaald en aan mij doorgegeven. Dat is ook wat ik zal doorgeven aan de klant. Als je tussendoor je tarief verhoogt, doe je dat door dat keurig en bijtijds aan je klant(en) door te geven. En aan mij zodat ik dat weer kan bijwerken in het schema. En kan doorgeven bij een eventuele nieuwe match.

Als ik zelf een klant vind, moet ik dan ook aan jou die fee betalen?

Nee natuurlijk niet, die heb je immers zelf ‘gevonden’! Je bent volledig vrij om je eigen marketing te doen en zelf overeenkomsten te sluiten met klanten. Juist heel cool als je zelf klanten vindt. Ik vind het wel prettig als je het laat weten i.v.m. het aantal uren dat je beschikbaar bent om gematcht te worden.

Mijn vraag staat er niet bij. Hoe kan ik die stellen?

Geen enkele vraag vind ik gek, geen enkele vraag is teveel. Dus stel die vraag! Dat kan door mij te mailen via mira@mirasaia.nl

Ik geef vaak antwoord op dezelfde werkdag en anders zeker de dag daarna.

Lijkt het je wat om in het match-team te komen? 

> Stuur een korte video via Whatsapp naar mij via 06 48 44 33 01.

> Stel jezelf kort voor.

> Vertel waarom je bij het team zou willen.

> Stuur ook je gegevens mee, zoals je voor- en achternaam, mailadres en website.

Wie weet tot snel!