Leestijd: < 1

Succesvol zonder nieuwe klanten

Ik werk met klanten die vaak – net als ik – iets succesvols uitstralen. Dat is natuurlijk supermooi, maar de ‘keerzijde’ is soms dat potentiële klanten denken dat we het heel druk hebben. Dat we voor hen geen tijd hebben. En/of dat we ‘te duur’ zijn. Waardoor de prospect in kwestie geen contact legt én blijft doormodderen met zijn of haar probleem. Zonde!

Daarom laat ik vaak zien in mijn berichten dat ik tijd en ruimte heb. En af en toe benader ik mensen rechtstreeks zelf. Gister werkte ik daardoor samen met een supertoffe coach/trainer die zei dat ze zo blij was dat ik haar benaderd had. Vorig jaar had ik namelijk echt geen tijd of ruimte voor nieuwe klanten maar nu ik op een andere manier werk wél. Wij allebei blij dat we dus met elkaar aan de slag konden!

Mijn klant had gister gehoord dat er een grote klus sneller stopte dan ze dacht, dus hebben we samen een leuke oproep gedaan hier en aan haar lijst gestuurd. Het resultaat was dat er letterlijk binnen 3 uur een doorverwijzing kwam én een manager die haar mailde dat ze graag in gesprek gaat over de mogelijkheden.

Wat mij betreft dus ijzersterk om af en toe helder aan te geven dat je tijd, ruimte en zin hebt! (En ja, dat heb ik ook hahaha).

Foto © Volker de Regt

Regelmatig de nieuwste podcast, een superpraktische tip én een blog of vlog waar écht wat aan hebt.

Wil je je werk goed kunnen uitvoeren, je lekker voelen in jouw bedrijf, dan is er overzicht nodig. Dat krijg je als jouw Ondernemersfundament op orde is. Dan kun jij je echte werk doen. Datgene doen waar jij goed in bent. Dan komt er vervolgens die rust en focus waar je zo naar verlangt. Om dit voor elkaar te krijgen is vaak lastiger dan je denkt. En ik help je er graag bij! In de vorm van 1 tot 2 keer per maand een licht verteerbare praktische tip voor ondernemers met een vol hoofd.

Laat je naam en mailadres achter, dan krijg je regelmatig een mailtje in je inbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.