Leestijd: < 1

Run op de Kerstvakantie

De Kerstvakantie lijkt ver weg maar voor je het weet is het zover. Je hebt misschien lekker 1 of 2 weken vrij gepland. Je verheugt je op heerlijk doen waar jij zin in hebt, al dan niet in een huis gevuld met mens & dier ;-).

Wat ik vaak om me heen zie gebeuren, is dat ondernemers een soort run maken vóór de vakantie. De weken ervoor worden volgepropt met afspraken met klanten die ‘echt nog even moeten’. Daarbij wil je vooruit werken met je nieuwsbrief en social media en dat moet je ook nog even allemaal schrijven en inplannen… Als je pech (of geluk) hebt, wordt Kerst bij jou gevierd en moet je dus ook nog in diezelfde week daar alles voor regelen.

Kortom: ik zie veel stress en gedoe de komende tijd. Terwijl dat niet nodig is. Het helpt om je te realiseren dat je deze neiging hebt.

Hierbij de uitnodiging ermee te stoppen. Alles en iedereen kan best wachten.

Het helpt je ook als je nu niet – als tegenhanger – de weken ná je vakantie gaat volstouwen. Je hebt het als ondernemer, als mens, immers nodig om af en toe te ontspannen, te chillen, te nixen.

Dat lukt het beste met een niet zo vol hoofd. Met een niet zo dikgevulde agenda.

Het helpt je trouwens misschien ook te weten dat je dus niet de enige ondernemer bent die hiermee zit. Want het is eigenlijk heel simpel: je hoofd zit vol doordat je niet doorhebt dat je actielijstjes daar ‘in’ zitten. Én je lijstje met alles waar je over moet denken en besluiten zit daar ook.

Het is niet nodig dat je jezelf opjaagt de komende weken, op weg naar de Kerstvakantie, en ook niet erna (ik herhaal het nog maar even ).

Wil je weten hoe ik jou kan helpen?
Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

De beste manier om erachter te komen of en hoe ik je kan helpen is door samen in gesprek te gaan.
Dat doe ik bij voorkeur via Zoom omdat we elkaar dan ook even aan kunnen kijken. Omdat ik vaak voor of met een klant aan het werk ben, is het fijn als we een afspraak inplannen.

Je kunt je gegevens via het formulier hier achterlaten. Of je appt me op (+31 (0)6 48 44 33 01) of mailt naar mira@mirasaia.nl. Ik reageer meestal binnen 2 werkdagen. Graag tot snel!

Jouw contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.