Review van mijn boek

“De ontspannen ondernemer – 
rust in je hoofd en je bedrijf”

Super dat je mijn boek gelezen hebt, dankjewel daarvoor! En wat fijn dat je je review wilt geven. Ik heb hieronder wat vragen voor je die je kunt beantwoorden. Uiteraard staat het je ook vrij om zelf uit de losse pols te schrijven wat je ervan vindt.

Ik gebruik je review of een deel daarvan ook op mijn website, Instagram en LinkedIn. Vermeld dus ajb goed je voor- en achternaam + de url van je website. Dan weet ik zeker dat jouw informatie op de juiste manier wereldkundig gemaakt wordt.

Wil je na het lezen van het boek wat vragen aan mij stellen?

Of wil je even wat overleggen? Dat kan. Neem gerust contact met me op, ik help je graag!

Jouw contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.