Leestijd: < 1

Relatie geschenken

Het is je weer niet gelukt een leuk cadeautje in december te sturen naar je klanten en relaties… Waarom lukt jou dat nou nooit? En dat terwijl je wel van anderen zo’n leuke attentie ontving…

Herkenbaar? Dan heb je waarschijnlijk gedacht dat je dit helemaal alleen moet doen. Terwijl je jouw VA hier nou bij uitstek voor kunt inschakelen.
Het klinkt namelijk best simpel, even een geschenk aan al je klanten sturen. Maar er komen nogal wat beslissingen bij kijken, zoals wat stuur je naar wie? Wat is überhaupt je budget? Heb je van iedereen het juiste adres? Ga je het zelf inpakken? Heb je dan genoeg pakpapier? Enzovoorts.

En je realiseert je niet hoeveel er komt kijken bij een plannetje wat zo simpel klinkt. Als je je VA inschakelt, zal je zien dat zij een een heleboel van die praktische handelingen van je overneemt.

Hoef je alleen maar met haar samen een budget vast te stellen en naar de door haar voorgestelde cadeaus te kijken. Daarna doet zij de rest. En dat kan nu ook nog prima: een relatiegeschenk hoeft echt niet perse in een bepaalde maand op de mat te vallen.

P.S. En wil je graag een fijne Virtuele Assistent? Ik match jou gratis aan een goeie VA uit mijn team. Wil je weten hoe hoe die matching werkt? Dat lees je hier: https://mirasaia.nl/mira-matcht/

Wil je weten hoe ik jou kan helpen?
Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

De beste manier om erachter te komen of en hoe ik je kan helpen is door samen in gesprek te gaan.
Dat doe ik bij voorkeur via Zoom omdat we elkaar dan ook even aan kunnen kijken. Omdat ik vaak voor of met een klant aan het werk ben, is het fijn als we een afspraak inplannen.

Je kunt je gegevens via het formulier hier achterlaten. Of je appt me op (+31 (0)6 48 44 33 01) of mailt naar mira@mirasaia.nl. Ik reageer meestal binnen 2 werkdagen. Graag tot snel!

Jouw contactgegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Meer info? Bekijk mijn privacybeleid hier.